Kommentáld a híreket
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Azért ha valami sci-fi történne holnap és bejutnánk a dötnőbe, Carlonak meg kell majd várni hogy Mourinho megkoronázza magát fúú de abszúrd lenne ha ilyen fos teljesítmény után megnyeri nekünk a 10iket és hősként távozik
Ibra meg nemtudom...Ilyen egyéniség nem kell CR mellé, mert ha Zlatannak nem tetszett Messi nem biztos hogy CR-nek örülni fog, de bírom a játékát szal jöhet, de inkább fiatalabb csatárokban gondolkodnék...
Ancelottinak meg hatalmas szerencséje van ,hogy az idei madridot kell átvegye mert bármit csinál jobb teljesítmény lesz...Ha a tavalyi Realt veszi át az már nehezebb meló lett volna.Mivel már most látszik ,hogy nem akarunk struktúrát váltani és marad az "igazolunk nagy neveket aztán majd lesz valami elv" így tökéletes választásnak érzem Ancelottit, ha építkeztünk volna akkor nem, de így jó lesz ez.
Ibra meg nemtudom...Ilyen egyéniség nem kell CR mellé, mert ha Zlatannak nem tetszett Messi nem biztos hogy CR-nek örülni fog, de bírom a játékát szal jöhet, de inkább fiatalabb csatárokban gondolkodnék...
Ancelottinak meg hatalmas szerencséje van ,hogy az idei madridot kell átvegye mert bármit csinál jobb teljesítmény lesz...Ha a tavalyi Realt veszi át az már nehezebb meló lett volna.Mivel már most látszik ,hogy nem akarunk struktúrát váltani és marad az "igazolunk nagy neveket aztán majd lesz valami elv" így tökéletes választásnak érzem Ancelottit, ha építkeztünk volna akkor nem, de így jó lesz ez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Abramovic pénzszóró üzemmód: ONRealista24 írta:Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.
Amúgy én nem biztos, hogy felhőtlen boldog lennék, ha Carlo jönne.
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
szvsz alonso 110% hogy jövőre rotációba lesz kőkeményen..hogy Alonso/Verratti mélységből irányít, akkor marad ez a csoffadék játékunk legyen
és ha ő nem játszik verratti nem feltétlen teljesen ugyanazt a posztot kéne hogy játsza,hanem mehetne előrébb is bőven.
ha olyan tudna lenni a fizikai adottságai illetve rutinja,és gólérzékenysége miatt mint drogba még 2-3 évig,akkor azt hiszem megvan oldva a csatár poszt. tud kicsibe is játszani,tud meccseket eldönteni,sokat változott mentálisan szerintem,a tudását meg azt hiszem nem kell vitatni,50 méteren bellül ziccerbe van.Nem különösebben kedvelem Ibrát, sőt.. De azt elismerem, ha jönne Higu helyett, akkor az bitang lenne. Elég nagy előrelépés.
ancellotti,verratti,ibra trió csípős lenne.
+ még rá egy vidal,carvajal.
vidal-verrati-modric
özil-----------------cr
-------zlatan---------
fúúhúúú.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megnyeri a francia bajnokságot, mi duplázunk és utána.Már évközben lelép Carlo vagy akkor jelentik be?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem értek egyet.Kerlon írta:Vagy ő is belátta, hogy hol vagyunk a leggyengébbek.Azért Kondogbiánál rátesz az is, hogy egy csöves Sevillából hoznánk, Pogba meg Vidal pedig egy elit csapattól jönnének. A 3 közül aszondom Pogba.
+ Perez szerintem intézi Verrattit, nem leszek szomórú ha ő jönne, de nálam Ramires a favorit. Lényeg, hogy Modric személyében már van egy elit irányítónk, a középpálya azon része legalább adott (elvileg).
Amúgy 2 év után végre középpályásokról szóló hírek. Szerintem ezek alátámasztják, hogy JM távozik.
Amúgy én ebben a Verrattiban még mindig nem látok annyit, mint amennyire itt most sláger lett. Az a baj, hogyha továbbra is úgy akarunk játszani, hogy Alonso/Verratti mélységből irányít, akkor marad ez a csoffadék játékunk legyen edző itt Jm vagy Ancelotti... Szerintem annak a két embernek a szerepkörét kéne gyökerestül megváltoztatni, mert védekezésben kevés Alonso és még irányítania is kéne... Az olasztól ugyan ezért félek. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne egy romboló vadállatot betenni a helyükre és mellé Modricot, aki betölthetné a mostani Khedira szerepet... Biztosabb lenne a középpályánk és Modric sokkal többet tudna a támadáshoz hozzásegíteni, mint Alonso.
lehet akármekkora überisten romboló box-to-box vkp essien-vieira-makelel klón, akkor is csak egy ember, meg ugye plusz monnyuk modric, az még mindig csak kettő. ez kevés egy 3-4-5 kp-sal felálló ellenfél ellen, akkor maradni fog a mostani ívelgetős, kontrázós szarunk.
szóval felfogás és taktikaváltás kell, legalább 3 kp-sal, akik együtt mozognak, segítik egymást elöl és hátul is.
verratti pipa, ő illik ebbe. modric szintén, xabi is, kedira gecire nem, a fekák és vidal is illik bele.
a hangsúly azon van, hogy nem bírj el a csapat, hogy özil,dm,cé és higuájn/karim is a pályán legyen egyszerre.
mészöly kálmán kedvenc szólása: büdösúristenitEz mi? Már több helyen láttam...
amúgy zlatanab ne éljétek bele magatokat. szerintem sansztalan. marad a psg-ben továbbra.
BDSRSTNT - büdös úristenit. Trollfocira keress rá a facebookon ott kiegészítheted a tudás hiányod.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem különösebben kedvelem Ibrát, sőt.. De azt elismerem, ha jönne Higu helyett, akkor az bitang lenne. Elég nagy előrelépés.
Úgy legyen!!Csabi írta:ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
Ez mi? Már több helyen láttam...dannen írta: bdsrstnt
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Vagy ő is belátta, hogy hol vagyunk a leggyengébbek.Azért Kondogbiánál rátesz az is, hogy egy csöves Sevillából hoznánk, Pogba meg Vidal pedig egy elit csapattól jönnének. A 3 közül aszondom Pogba.
+ Perez szerintem intézi Verrattit, nem leszek szomórú ha ő jönne, de nálam Ramires a favorit. Lényeg, hogy Modric személyében már van egy elit irányítónk, a középpálya azon része legalább adott (elvileg).
Amúgy 2 év után végre középpályásokról szóló hírek. Szerintem ezek alátámasztják, hogy JM távozik.
Amúgy én ebben a Verrattiban még mindig nem látok annyit, mint amennyire itt most sláger lett. Az a baj, hogyha továbbra is úgy akarunk játszani, hogy Alonso/Verratti mélységből irányít, akkor marad ez a csoffadék játékunk legyen edző itt Jm vagy Ancelotti... Szerintem annak a két embernek a szerepkörét kéne gyökerestül megváltoztatni, mert védekezésben kevés Alonso és még irányítania is kéne... Az olasztól ugyan ezért félek. Szerintem sokkal jobb megoldás lenne egy romboló vadállatot betenni a helyükre és mellé Modricot, aki betölthetné a mostani Khedira szerepet... Biztosabb lenne a középpályánk és Modric sokkal többet tudna a támadáshoz hozzásegíteni, mint Alonso.
Már évközben lelép Carlo vagy akkor jelentik be?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nagy üzleti fogás lenne Pereztől ha mi fizetnénk azért hogy José elmenjen. itt szó sem lesz kirúgásról ha megy. itt vagy az lesz hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak. ekkor is lúzer perez vagy az hogy a chelsea szépen kifizeti a kivásárlási összeget ahogy azt mi is tettük az Internek ( 16 milli euró)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Carvajal--Ramos--Varane--Marcelo
----------------Verratti----------------
--------Pogba----------Modric--------
---------Özil------------------------CR
---------------Benzema
Nekem így is megfelelne.
----------------Verratti----------------
--------Pogba----------Modric--------
---------Özil------------------------CR
---------------Benzema
Nekem így is megfelelne.
NEM EMBER! Hihetetlen a pali! Biztos vagyok benne,hogy rúg egyet. Ha jól tudom,jóban van Webb bíróval,talán befúj majd nekünk 1-2 tizenegyestJó hírek a Real Madrid ma reggeli edzéséről! Cristiano Ronaldo teljes értékű munkát végzett, így szinte biztosan ott lesz majd a holnapi kezdőcsapatban. A portugál még a Dortmund elleni mérkőzésen szedett össze egy sérülést, ami miatt nem léphetett pályára az Atlético elleni városi derbin, amit a csapat nélküle is megnyert 2-1 arányban.
Én már csak azért is idehoznám,mert utálja a Barcát és Guardiolát.én is amúgy. hatalmas zseni, és nem szívleli a barcát
BRSRSTNT :Đ :Đ Micsoda hír!ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ámen.ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
én is amúgy. hatalmas zseni, és nem szívleli a barcátgondolom nem sok alapja van ennek az ibra-s hírnek, de a bdsrstnt mekkora lenne, imádnám
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ez így lesz, vendégem vagy egy sörreha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
Ahogy arról korábban beszámoltunk Donato Di Campli, Verratti ügynöke Madridba fog látogatni ügyfelének jövője miatt. A Gazzetta dello Sport tudni véli, hogy a találkozó a mai napon fog létrejönni, és úgy gondolják, hogy a párizsi klub el fogja fogadni a 25 millió euró eurós ajánlatot.
Kezdődik papa.
Milyen jólenne, ha májusra bejelentenének egy Ancelotti+Verratti+Carvajal triászt.
Aztán még gyorsba lezsírozzuk Pogbát/Vidalt, padra Kondogbiát.
Meg még egy klasszis támadót és nagyon jók vagyunk.
----------Verratti----------
---Pogba----------Modric---
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- RealRaúl77
El Unico írta:A hírek szerint Xabi Alonso párja nem Khedira lesz a Dortmund elleni visszavágó mérkőzésen,hanem Modric!
Na igen, legkevésbé sem védekezni kell. Ez már jó jel, nagyonaz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- ___Samy___
Bud Spencer puffin lekvár !El Unico írta:Az meg mi a rák?Egyenek Puffin lekvárt, ha más nem segít
A hírek szerint Xabi Alonso párja nem Khedira lesz a Dortmund elleni visszavágó mérkőzésen,hanem Modric!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az meg mi a rák?Egyenek Puffin lekvárt, ha más nem segít
A hírek szerint Xabi Alonso párja nem Khedira lesz a Dortmund elleni visszavágó mérkőzésen,hanem Modric!
Illetve még azt olvastam,hogy Mourinho minden eddiginél offenzívabb Madridot küldd pályára...!
- RealRaúl77
Komolyan, még mindig ezen a balotellis dolgon pörögni... :-)
Nagyon nem lenne rossz, ha még jó időben elkezdődnének az igazolások, és tényleg már meg is lenne mostanában ez. Az meg külön öröm, hogy ráadásul egy kp-s érkezéséről szólnak ezek a hírek.! Valahogy így kellene csinálni ezt.hétfő, 11:21
Ahogy arról korábban beszámoltunk Donato Di Campli, Verratti ügynöke Madridba fog látogatni ügyfelének jövője miatt. A Gazzetta dello Sport tudni véli, hogy a találkozó a mai napon fog létrejönni, és úgy gondolják, hogy a párizsi klub el fogja fogadni a 25 millió euró eurós ajánlatot.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Holnap sokminden kiderül. Remélem, a vezetőség számára is.
Hiába a sok kifogás, hogy szerdán semmit sem tudtak tenni, a németek mindenhol ott voltak, stb. Talán azért, mert azok jóval töbet futottak. Mi csak áldogáltuánk, támadással max 3 ember járt fel, de inkább 2, stb. Ez utóbbi egyértelműen Mou utasítása volt, megint elbaszta.
Hiába a sok kifogás, hogy szerdán semmit sem tudtak tenni, a németek mindenhol ott voltak, stb. Talán azért, mert azok jóval töbet futottak. Mi csak áldogáltuánk, támadással max 3 ember járt fel, de inkább 2, stb. Ez utóbbi egyértelműen Mou utasítása volt, megint elbaszta.
Merci Zizou!