így tudom elképzelni a szerződésétwZoLee7 írta:Jo lenne tudni mi van mbappe szerzodeseben, hat ha 300 ert meg nekunk adnak
Kommentáld a híreket
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jo lenne tudni mi van mbappe szerzodeseben, hat ha 300 ert meg nekunk adnak
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igy konkrétan nem. Valóban.wxyz írta:Nem írtam, hogy vegyük meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
mindjárt megmagyarázzátok, hogy ezekkel az angolokkal, akik 50 éve minden világeseményen és klubszinten is zoknik és leszerepelnek, hogy ezek nem stílusidegenek, amikor a latin foci nyeri az összes kupát, amerre csak látok.
azért nem értem én ezt a nagy északi imádatot pereztől, mert ha marketingérték kell, akkor mi lenne nagyobb, pl brazília és franciaország 2 legjobb játékosának értékénél?
azért nem értem én ezt a nagy északi imádatot pereztől, mert ha marketingérték kell, akkor mi lenne nagyobb, pl brazília és franciaország 2 legjobb játékosának értékénél?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
Nem írtam, hogy vegyük meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor miért vegyünk 200 milliókért nem top minőséget?wxyz írta:Jó, hát Kane nem top minőség, és ha PL csatár, akkor Rashford, de azért jó kis játékossá nőtte magát. Évek óta rugdossa a gólokat, jó befejező és fogalmam sincs mitől lenne kutyaütőbb játékban, mint az idevaló Hazard. Inkább ő jöjjön, mint Agüero vagy Jesus.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jó, hát Kane nem top minőség, és ha PL csatár, akkor Rashford, de azért jó kis játékossá nőtte magát. Évek óta rugdossa a gólokat, jó befejező és fogalmam sincs mitől lenne kutyaütőbb játékban, mint az idevaló Hazard. Inkább ő jöjjön, mint Agüero vagy Jesus.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez a stílusidegen is egy túlfújt lemez. nem kell messzire menni tegnap Bale is marha stílusidegen volt. Nistelrooy is annyira nem illett spanyolföldre hogy csak bajnok meg gólkirály lett. lője be a gólokat és felőlem kánkánozhat is. van mögötte elég ember aki nem "stílusidegen" neki 1 dolga van azt meg évek óta konstansan hozza. drágának drága de ha be is sül bármikor visszaveszik az angolok mert a legjobb angol játékos
Én erre a stílusidegenre szeretnék rájönni, hogy mit jelenthet. Főleg úgy, hogy az elmúlt években inkább volt a focink nézhetetlen és egyszerű, mint az ellentéte.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De miért lenne begyöpösödött szar? Én elfogadom, ha pl. valaki leigazolná de amit leírtam úgy is gondolom. Stílusidegen. Kevés játékban. Ha olasz lenne vagy spanyol se kellene nekem. Senki nem a góljai számát akarja tőle elvenni.
Arról meg nem mi tehetünk, hogy az angolok túlnyomórészt tényleg suták.
Arról meg nem mi tehetünk, hogy az angolok túlnyomórészt tényleg suták.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
azért nem semmi ez a begyöpösödött szar amit tolnak itt egyesek. angol az csak suta favágó lehet semmi más. az véletlenül se lehet hogy egy jó csatár aki mondjuk gólokat is ver és a játékban is jó. Van Nistelrooy meg Morientes meg Suker lehetne sorolni mindegyik akkora zsugás volt hogy Ronaldo elbújhatna...ja nem csak vágták a gólokat. vicc az egész. érdekelne hányszor látták itt az emberek egyáltalán Kane-t játszani mert a tippem az a nulla és a nem sok között van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd tol egy Van Nistelrooyt. Erkezik és bevagja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
konkrétan nézhetetlen futballt csinál a pali.cart írta:Mondjuk ezen nem tudom mit rángatnak, évek óta messze a legeredményesebb csatár a PL-ben ez tény... Az más dolog hogy a Realba valószínűleg nem nagyon illene be.H.E.H.E. írta:továbbra is tartom, hogy a totenhem tulajok keze masszívan rángatja a médiatulajok kukacát, együtt verik fel az árakat, hogy megint jól lehúzzanak minket.
egy müller klón.
semmi.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kepas hirnek orulok, annyira nem nagy szam a srac, es ha neki ennyi eleg volt, hogy hosszabbitson akkor nem is akart ide jonni, inkabb elment volna valahova.
Azt hogy kifizessuk a kivasarlasi arat szerintem senki sem gondolna
Azt hogy kifizessuk a kivasarlasi arat szerintem senki sem gondolna
Mondjuk ezen nem tudom mit rángatnak, évek óta messze a legeredményesebb csatár a PL-ben ez tény... Az más dolog hogy a Realba valószínűleg nem nagyon illene be.H.E.H.E. írta:továbbra is tartom, hogy a totenhem tulajok keze masszívan rángatja a médiatulajok kukacát, együtt verik fel az árakat, hogy megint jól lehúzzanak minket.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Birnad mi, ha korulotted forogna az egesz forum?ziro4vr írta:Azért az *igen, mert a sápadt arcú ziro lelép végre opciót hiányolom.
Csak tudnam, mit kompenzalsz ennyire
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért az *igen, mert a sápadt arcú ziro lelép végre opciót hiányolom.
Nem illik.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Azért egy legalább Istenigazán bejött (Modrics)...H.E.H.E. írta:amugy egészen elképesztő, hogy újra és újra beszopjuk az északi favágóföldefaszt.
eddig itt 13-ból 13 gondolja, hogy fasz dolog leigazolni azt az embert, de bezzeg ott madridban, a hozzáértők jobban tudják.
média is egész nap nyomatja pereznek, hogy kanekanekanekanekanekanekanekane, hát persze hogy elhiszi előbb utóbb, hogy ő kell.
aztán csodálkozunk, hogy zidane is pislog, mert nem érti, mi a baj a csapattal...
továbbra is tartom, hogy a totenhem tulajok keze masszívan rángatja a médiatulajok kukacát, együtt verik fel az árakat, hogy megint jól lehúzzanak minket.
hanyadik igazolás ez már onnan?
Lehet, hogy Kane javítana valamit a helyzetünkön, ahogy régebben Bale is javított. De egyik sem az, akit fenntartások nélkül szerettem volna vagy szeretnék Madrid mezben látni. Valahogy mindig oda lyukadok ki, hogy olyan "nincs ló, jó a..." érzéseim vannak, úgyhogy ezekben az esetekben egyetértek hehével.
Amikor régebben bankot robbantottunk giga igazolásokkal, akkor még egy sérülékeny, már kissé lejtemenetben lévő Kakánál is alig vártam az ofisölt és hittem benne, hogy szép karrierje lesz nálunk, kur..a jó játékkal. Most már megközelítőleg sincs ilyen kaliber a piacon. Olyan játékosokért lesz küzdelem meg véget nem érő saga hatalmas pénzekért, akik -szerintem- képtelenek lennének meghatározóak lenni ennél a csapatnál.
Abban bízok, hogy a fiatalok beérnek, beépülnek és még (egy ideig) képesek leszünk elkerülni az általam jelenleg feleslegesnek vélt hatalmas pénzkidobást. Talán a tevehajcsár pénzeknek is sikerül valahogy gátat szabni addig.
Egyedül a csatár poszt miatt aggódok, az utóbbi években mindössze 2 játékos került elő a semmiből, akik valószínűleg képesek lettek volna méltó képpen helytállni nálunk is.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A jó, hogy ezek közül egyik sem jött. Modricot vettük meg mint legszarabbsebydani írta:Egyébként abban egyetértek, hogy ott nagyon jó kapcsolatok lehetnek, lépten-nyomon valamilyen Spurs/Spurs játékost felszopó cikkbe bukkanok az angol nyelvű médiában. Volt már Lloris a legjobb kapus, Alderwereild a legjobb középhátvéd, Eriksen a legjobb tkp Kane meg best-ever csatár.
Bale meg Bale, kupák elhozó szent lovagja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kb 1éve azt hittem hogy majd lemegy ez a zene és nemjön szóba komolyabban.
Most sem komoly még a dolog. De hogy még mindig róla van szó...hááát. Elég nagy csalódás lenne ha jönne. Nem azért mert szar player de angliába való ő.
Előbb jöjjön Neymar pedig rühellem a palit. Ez mindent elmond.
Most sem komoly még a dolog. De hogy még mindig róla van szó...hááát. Elég nagy csalódás lenne ha jönne. Nem azért mert szar player de angliába való ő.
Előbb jöjjön Neymar pedig rühellem a palit. Ez mindent elmond.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48