Mondjuk az elmúlt másfél évben nyújtott "teljesítménye" miatt? Nyilván nem szép dolog, de önmagában egy 3 hetes sérülés miatt még nem lehet szőnyeg alá seperni az azelőtti szereplését. A BL címvédés után kellett volna váltania szerintem, úgy még lehetett volna szép búcsúja, így már nehezen lesz.De most milyen viselkedéssel érdemelte ki, hogy becserélik és egyből fütyüli a parasztja?
Karim Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Karim Benzema - 9
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintetek a futtyszo tenyleg csak a kozelmultban nyujtott teljesitmenyenek szolt? Magat a futtyszot en sem helyeslem, de az ugynoken keresztul uzengetni visszafele sem tul elegans. Ilyenkor jobb csendben teljesiteni szerintem.
Az nem lehet, hogy a futtyszo Zidanenak szolt, mert becserelte?
Az nem lehet, hogy a futtyszo Zidanenak szolt, mert becserelte?
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Néha nem ártana gondolkodni, ez egy ingyenes jó tanács volt.ericco írta:Szegeny Karim, kifutyulik, mert masodik eve itt-ott latni rajta legalabb az akarast, mikozben naponta azzal dicsekszik instan, hogy ebbol milyen jol megel... Az igazsag az, hogy par eve el kellett volna mennie, es talan epp masodviragzasat elne monjuk az Arsenalban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De most milyen viselkedéssel érdemelte ki, hogy becserélik és egyből fütyüli a parasztja? Mert, ha szar egy meccsen fütyüljék, de szerintem soha nem volt tiszteletlen a klubbal vagy a szurkolókkal. Arról meg biztos ő tehet, hogy orrba szájba nyomatják.ericco írta:Szegeny Karim, kifutyulik, mert masodik eve itt-ott latni rajta legalabb az akarast, mikozben naponta azzal dicsekszik instan, hogy ebbol milyen jol megel... Az igazsag az, hogy par eve el kellett volna mennie, es talan epp masodviragzasat elne monjuk az Arsenalban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szegeny Karim, kifutyulik, mert masodik eve itt-ott latni rajta legalabb az akarast, mikozben naponta azzal dicsekszik instan, hogy ebbol milyen jol megel... Az igazsag az, hogy par eve el kellett volna mennie, es talan epp masodviragzasat elne monjuk az Arsenalban.
Merci Zizou!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
tegnap volt az atletico meccsen egy jelenet, talán Costa is közre játszott, h megsérült a Girona kapusaKarim the king írta:kodo írta:Diego Costa?
Ő szó szerint üti a színvonalat.
Is.
és utána volt vmi félvigyor, vagy kacsintás tőle
erre mondja a kommentátor: "Diego Costa gondolatai: "na ma is elintéztem az elsőt""
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
kodo írta:Diego Costa?
Ő szó szerint üti a színvonalat.
Is.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ma ahogy beállt rajta is látszott h benne van a bugi a lababan
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Diego Costa?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
amúgy nem
többször leírtam, jelenleg csak Morata üt meg egy kívánt színvonalat a spanyol csatárok közül
a többi nagyon gyenge
de az a baj, hogy mostanában Benzema is
jogos, ezzel nálad nem poénkodom
többször leírtam, jelenleg csak Morata üt meg egy kívánt színvonalat a spanyol csatárok közül
a többi nagyon gyenge
de az a baj, hogy mostanában Benzema is
jogos, ezzel nálad nem poénkodom
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,Kroos,Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real
Az a baj, h most megint arról van szó h mire lenne képes játékos kvalitásai alapján. Csak ez köszönő viszonyban sincs azzal amit várhatunk tőle. Pedig benne kora alapján 2-3 jo szezon még lehetne. Az már más kérdés h a fanboyokon kívül ebben már senki sem bízik. De láttunk mar5a világ futballjában ennél nagyobb megújulást is. Hátha.... Hala Benzilordgabi írta: Juj.
Én nagyon leírtam, főképp magamban, minden meccs előtt-közben-után, de továbbra is a mi játékosunk, hátha javult valamit a formája, amíg pihent, és fejben is pihenhetett, világmegváltó tuti nem lesz, de cáfoljon rám, és teperjen, ha magadja a bizalmat továbbra is neki ZZ. Hajrá, egy kis (szerencse)pontosság+önbizalom, és nem lesz lehetetlen!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Juj.Realista24 írta:Csak azert nem vicces mert ha spanyol lenne tövig bevenned nekiJim írta:azt nem mondhatod, hogy nincs benne igazság
oké, nem vicc hanem valóság
Én nagyon leírtam, főképp magamban, minden meccs előtt-közben-után, de továbbra is a mi játékosunk, hátha javult valamit a formája, amíg pihent, és fejben is pihenhetett, világmegváltó tuti nem lesz, de cáfoljon rám, és teperjen, ha magadja a bizalmat továbbra is neki ZZ. Hajrá, egy kis (szerencse)pontosság+önbizalom, és nem lesz lehetetlen!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak azert nem vicces mert ha spanyol lenne tövig bevenned nekiJim írta:azt nem mondhatod, hogy nincs benne igazság
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
azt nem mondhatod, hogy nincs benne igazság
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szar, amikor úgy próbálsz poénkodni, hogy nem jön össze.Jim írta:azt hiszem jelenleg Benzema nem lóg ki felfelé a C csapatból
olyan eredményesek idén a csatáraink, hogy a jó öreg Portillo is megirigyelné
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
azt hiszem jelenleg Benzema nem lóg ki felfelé a C csapatból
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
numberone1 írta:A kerdes az, h ha a sejknek nagyon kell CR es lenne ra esely, h ezert lemondana Bapperol, akit igy meglehetne gyozni, h megkapja CR helyet, perceit, tizi rugasokat, akkor nem aldoznad be erte?lestat írta:
Az igaz amugy hogy mindig ő jőtt elsőnek ha cserélésről volt szó. De komolyan ha az lenne hogy CR vagy Benzema kerul elobb ziccerbe es vagja be 80+ ban akkor én is inkább CRt hagynam fent. Bale-el meg kár számolni. Örültünk hogy játszott.
Balet nem kéri inkább?
Amugy nehéz kérdés de nyilván jöjjön a frissítés.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A kerdes az, h ha a sejknek nagyon kell CR es lenne ra esely, h ezert lemondana Bapperol, akit igy meglehetne gyozni, h megkapja CR helyet, perceit, tizi rugasokat, akkor nem aldoznad be erte?lestat írta:
Az igaz amugy hogy mindig ő jőtt elsőnek ha cserélésről volt szó. De komolyan ha az lenne hogy CR vagy Benzema kerul elobb ziccerbe es vagja be 80+ ban akkor én is inkább CRt hagynam fent. Bale-el meg kár számolni. Örültünk hogy játszott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kabalának meg lehet tartani, de akkor ti álljátok a fizetését.
Tényleg az van, hogy csereként max labdát tartani meg elöl passzolgatni jó, mondjuk az se rossz, csak kell elé pár ember, akik megszerzik az előnyt.
Tényleg az van, hogy csereként max labdát tartani meg elöl passzolgatni jó, mondjuk az se rossz, csak kell elé pár ember, akik megszerzik az előnyt.
Nem illik.
Csak, hogy ne bízd el magad.Realista24 írta:Ja, atom az avád. Gyanúsak vagytok nekem akkor is!!!44!!!
ON: jó hír, hogy hamarosan újra a pályán lehet, elvileg akár már a kupában. Micsoda öröm lesz a C csapatba betenni és nézni, ahogy nem kap labdát.
Amúgy is a C csapatba való