Professore írta:ezopont kerdese de 10-15 eve sem hiszem hogy a PL golkiralya sot ha igy halad aranycipos jatekos kozepszer lett volna. Nem tetszetos amit csinal de hatekony. En se orulok hogy felmerul a neve de azert arra mondani hogy kozepszer aki lenyomja Messit es Crt golok teren (egy Thamben jatszva) az azert eros szerintem. Csoki nezopontjat osztom jelenleg boven elorebb lennenk vele de nem biztos hogy tenyleg o az idealis. Mondjuk amig itt van CR addig nem hiszem hogy jon...vagy valtunk 442 de az sok babert nem fog teremni.
Sajnos számomra az. Hiába a világ egyik legversenyképesebb bajnoksága a PL, számomra nem elég, ha csak ott bizonyít valaki, mert az angol futball legjellemzőbb vonásai az én ízlésemtől távol állnak. Illetve azok az erények, amikkel onnan ki lehet tűnni, egy latinos, hozzám közel álló stílust képviselő gárdában jóval kevesebbet érnek. Pedig Bale-t is szeretem, és támogattam a hozatalát, mert adaptívabbnak gondoltam azok alapján, amit a Spursben mutatott kb. bármelyik poszton, ahová került. Most is 1-2 szinttel jobb képességű labdarúgónak gondolom, mint Kanet és ha azt túlzás is kijelenteni, hogy egyértelműen megbukott, de sikersztorinak a legnagyobb jóindulattal sem nevezném a szereplését (persze itt teljesítményre gondolok, a kupák száma parádés).
Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:
Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, Wiltord
MU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, Forlán
Chelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo
'Pool: Baros, Heskey, Diouf, Owen
Newcastle: Shearer, Bellamy