Spanyol bajnokság
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Leganes 3-2 Espanyol
Mario Hermoso, a katalánok hátvédje mesterhármast jegyzett, kettő ment a saját kapujába, egy az ellenfelébe a végén.
Mario Hermoso, a katalánok hátvédje mesterhármast jegyzett, kettő ment a saját kapujába, egy az ellenfelébe a végén.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
vagy bármelyik nímand angolRemy írta:Az nem gyenge.Realista24 írta:Betis 30 millát kínál Lucas Mouráért.
Mondjuk egy Valencia vagy Sevilla fura, hogy nem jelentkezik be érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az nem gyenge.Realista24 írta:Betis 30 millát kínál Lucas Mouráért.
Mondjuk egy Valencia vagy Sevilla fura, hogy nem jelentkezik be érte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Betis 30 millát kínál Lucas Mouráért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
inaki williams állítólag egy laza 2025-ig hosszabbított.
Az is probléma, hogy ha már itt vannak, akkor viszont tojunk a fejükre, csak arra jók, ha sérülés miatt gáz van, akkor legyen kihez nyúlni. Velünk van Mateo 3 éve és azóta is peremember, pedig az egyik legtehetségesebb kp-s a világon és rendre jó teljesítményt rak le. Ha nincs sérülés, akkor max időhúzó csere a szerepe.Realista24 írta:Szerintem a scoutokkal nincs nagy gond, nem hibáznak többet vagy nyúlnak bele többször a jóba, mint más csapatoknál. Csak kicsit olyan a klub, mint a magyar foci...egy bizonyos korban elvesznek, de az utóbbi években szerencsére jó pár példa alátámasztja, hogy mi lenne a helyes út.DinhoL írta:Sokaknak ez nem újdonság de meg kell hagyni nem sz*rok a madridi scoutok..Néztem tnap (jó, főleg az 1.félidőben) ezt az Odriozola nevezetű bekket és nagyon jól nyomta.
Ezért is sajnálatos, hogy Ceballos nem akart pl. a Betisnél maradni még egy évet, hogy az idei keretből kiemeljek valakit.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem a scoutokkal nincs nagy gond, nem hibáznak többet vagy nyúlnak bele többször a jóba, mint más csapatoknál. Csak kicsit olyan a klub, mint a magyar foci...egy bizonyos korban elvesznek, de az utóbbi években szerencsére jó pár példa alátámasztja, hogy mi lenne a helyes út.DinhoL írta:Sokaknak ez nem újdonság de meg kell hagyni nem sz*rok a madridi scoutok..Néztem tnap (jó, főleg az 1.félidőben) ezt az Odriozola nevezetű bekket és nagyon jól nyomta.
Ezért is sajnálatos, hogy Ceballos nem akart pl. a Betisnél maradni még egy évet, hogy az idei keretből kiemeljek valakit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Sokaknak ez nem újdonság de meg kell hagyni nem sz*rok a madridi scoutok..Néztem tnap (jó, főleg az 1.félidőben) ezt az Odriozola nevezetű bekket és nagyon jól nyomta.
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi, most már világos.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ja, ezt több helyen is megerősítették. 40-74 millió a "két" összeg, az a 34 millió pluszt a kínai utánpótlás javára megy.BBeno írta:a villarrealnak valóban csak 40-et fizettek de a kínaiak időközben a külföldi igazolásoknál brutál kis adót vetett ki. így jött ki a másik ár.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
a villarrealnak valóban csak 40-et fizettek de a kínaiak időközben a külföldi igazolásoknál brutál kis adót vetett ki. így jött ki a másik ár.
- sebydani
Én is, ezért lepett meg. Nem tudom melyik az igaz, mert cikket nem találtam most hirtelen hozzá.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nem tudom, hogy honnét van az info, de én azt olvastam, hogy 40 millió a kivásárlási ára és azt fizették ki.
K
K
- sebydani
pontosan. és Pipita nagyon nagyon fontos gólja az espanyol ellen. /gól az aláírásomban/Ahhoz is kellett teli atigazolas.
Azt nem ubereli egy bajnoki cim sem Elkepeszto ideny volt, focizni nem is annyira de akarni tudtunk rendesen.Pipita írta:Eddig a 06/07-es bajnoki címünk volt a kedvencem, jövő ilyenkor már a 17/18-as lesz.
Ahhoz is kellett teli atigazolas.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Eddig a 06/07-es bajnoki címünk volt a kedvencem, jövő ilyenkor már a 17/18-as lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kozben ugy nez ki, hogy Coquelin a valenciaban kot ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
3. helyre nyomtam. Hiszen nem csak tőlünk függ, mit futunk tavasszal. Ború látó nem vagyok, szerintem javulni fogunk.
De arra tippelek, hogy a téli igazolásokkal az Atletico (főleg BL hiányában) meglódul és simán befut a 2. helyre.
Nekünk a kupa maradhat. Az se rossz na
De arra tippelek, hogy a téli igazolásokkal az Atletico (főleg BL hiányában) meglódul és simán befut a 2. helyre.
Nekünk a kupa maradhat. Az se rossz na
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
3. biztos, de sztem a 2. hely is meglesz.