A Perez mafia ezt is elintéziRealista24 írta:L'equipe-nél valaki csúnyán beszívott.
Szertintük Neymart 150 millióért vesszük meg, aki hajlandó lemondani a fizetése egy részéről is, mert annyira rosszul érzi magát Párizsban.
Kommentáld a híreket
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Süti
150-ért jöhet, továbbadjuk mondjuk a MU-nak 300-ért.
Vagy cseréljük Kane-re 1 az 1-ben a 'spurs-el.
Vagy cseréljük Kane-re 1 az 1-ben a 'spurs-el.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
L'equipe-nél valaki csúnyán beszívott.
Szertintük Neymart 150 millióért vesszük meg, aki hajlandó lemondani a fizetése egy részéről is, mert annyira rosszul érzi magát Párizsban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
KAG! A Flying Dutchman az Robben. Azt viszont ne kérdezd, hogy miért
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
De most érted egy Makaay, Kurányi vagy stb-t éppúgy nem akarnánk ma sem itt látni.Santi írta:Igen, de nem is azt írtam, hogy a felsoroltak mindegyike jobb a mai felhozatalnál, de a többségük bőven. Amúgy azért a top Cissé-t én simán egy lapra hoznám, villámgyors volt és nagyon érezte a kaput, neki a súlyos sérülése törte ketté a pályafutását.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen, de nem is azt írtam, hogy a felsoroltak mindegyike jobb a mai felhozatalnál, de a többségük bőven. Amúgy azért a top Cissé-t én simán egy lapra hoznám, villámgyors volt és nagyon érezte a kaput, neki a súlyos sérülése törte ketté a pályafutását.
én azt a felsorolást nem is tudtam hova tenniistimester írta:Igen. Csak 2004-ről beszélünk és ő akkor már 35 éves volt.Realista24 írta:Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.
Egyébként lehet nem szimpatizálni Kaneval, de azért ne vicceljünk már. Teljesítményben messze többet mutatott, mint ilyen Cissék, Maloudák, kokós Mutu és hasonszőrűek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ericco írta:Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
Ezt nem is tudtam róla.
Így nagyon vicces a beceneve, Flying Dutchman
Amúgy ezt azután az 50méteres levett passz után kapta a vb-ről, nem?
ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Igen. Csak 2004-ről beszélünk és ő akkor már 35 éves volt.Realista24 írta:Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.
Egyébként lehet nem szimpatizálni Kaneval, de azért ne vicceljünk már. Teljesítményben messze többet mutatott, mint ilyen Cissék, Maloudák, kokós Mutu és hasonszőrűek.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Fú utáltam a hollandokat, de Bergkamp mégis nagy kedvencem volt Zizu mellett, parádés volt a pali.
Ha jól rémlik anno az arsenal is akarta Zidane-t, amúgy sem voltak gyengék akkoriban az ágyúsok, képzeljétek el egy Zizu-Bergkamp páros mi butítást lerendezett volna.
De eléggé szenvednék most Arsenal drukkerként..
Ha jól rémlik anno az arsenal is akarta Zidane-t, amúgy sem voltak gyengék akkoriban az ágyúsok, képzeljétek el egy Zizu-Bergkamp páros mi butítást lerendezett volna.
De eléggé szenvednék most Arsenal drukkerként..
- Santi
Amúgy én szeretném ha játszana, a 100%-os PSG-t akarom és azt, hogy tegyük őket szépen a helyükre. Mbappé pedig látván ezt, nyáron jöhet is.
...és pucérsegged a falhoz és felébredsz Santi... tudom
...és pucérsegged a falhoz és felébredsz Santi... tudom
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Úgy hogy kacsa volt az egész két hónapos hír.Santi írta:Ezt nemtudom hogy csinálják, lehozzák, hogy minimum 2 hónap, rá az két napra meg már csak 3 hét. Kértek barcáéktól abból az anyagból?MARCA | Mbappé sérülése mégsem komoly, így ott lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
Ezt nemtudom hogy csinálják, lehozzák, hogy minimum 2 hónap, rá az két napra meg már csak 3 hét. Kértek barcáéktól abból az anyagból?MARCA | Mbappé sérülése mégsem komoly, így ott lehet a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első mérkőzésén is.
- RealMadridFanatic
A "nem repülő hollandi".ericco írta:Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
De ha jól rémlik volt, ahová kocsival elment.
Mondjuk ja, itt is van pár név, aki számomra meggyőzőbb.Santi írta:Ezt a listát szerintem, nem csak az idő szépíti meg, a legtöbben simán jobbak voltak, mint a mai kanek és társaik
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Santi
Hát azért ha jobban belemegyünk 2003-2004-be a többi bajnokság élcsapatainál, akkor pl őket találjuk a támadórészlegen:RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:
Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, Wiltord
MU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, Forlán
Chelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo
'Pool: Baros, Heskey, Diouf, Owen
Newcastle: Shearer, Bellamy
real: raúl, ronaldo
barca: kluivert, ronaldinho
inter: adriano, recoba, vieri
juve: del piero, trezeguet
milan: shevchenko, inzaghi, tomasson
bayern: makaay, pizarro
leverkusen: berbatov, neuville
stuttgart: kurányi, cacau, szabics
a francia ligával nem számolok, mert akkor még nem voltak ennyire olajozottak
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csak idegenben nem lehetett ra mindig szamitani, mert felt a repulestol
Merci Zizou!
- RealMadridFanatic
istimester írta:Kire gondolsz?
Közülük max RVN vagy Henry.
Igen, első körben Ők, de nálam Bergkamp is nagy zsugás volt, ahogy R24 is írta.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bergkamp mondjuk olyan technikával rendelkezett, amiért a maiak odaadnák a havi fizetésüket.istimester írta:Kire gondolsz?RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, WiltordMU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, ForlánChelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo'Pool: Baros, Heskey, Diouf, OwenNewcastle: Shearer, Bellamy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kire gondolsz?RealMadridFanatic írta:Azért kíváncsiságból összeszedtem (a teljesség igénye nélkül) a 2003-04-es szezon akkori top csapatainak csatársorait, hát igazad van és az idő nálam is megszépített dolgokat, annak ellenére, hogy a listán vannak olyan nevek, akiket ma is Kane elé helyeznék:Arsenal: Bergkamp, Henry, Kanu, Reyes, WiltordMU: Saha, van Nistelrooy, Solksjaer, ForlánChelsea: Mutu, Hasselbaink, Crespo'Pool: Baros, Heskey, Diouf, OwenNewcastle: Shearer, Bellamy
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Igen en is erre utaltam. Ha jol tudom akkor az asszony az ugynoke igy ha tenyleg work akkor erdekes a szitu.BBeno írta:a nője tett ki instán egy képet amin a #work szerepelt. szerintem csak ennyi a pletyka alapja. zidane elég határozottan mondja hogy nem kell neki senki. majd nyáron újra lehet reménykedni csatárban.