Nem azt mondtam, hogy vegyük meg és nyárra is megvagyunk, de most segítene nem kicsitrashidm írta:Még mindig nem tudom felfogni hogy mit láttok Auba-ban. Neki is terület kell, itt spanyolban többnyire betömörülnek hátul, nem sokra megyünk vele.Babinho írta:A dortmundot még ma hívjuk fel és adjunk auba-ért 60 milliót meg Asensio-t másfél évre kölcsönbe. Win-win-win lenne mindhárom félnek.
Benzema segíthet a padról, Case-Kroos-Modric legyen felpumpálva.
Kevés esélyt látok arra jelen pillanatban, hogy Isconak is ne ez legyen az utolsó tavasza itt.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még mindig nem tudom felfogni hogy mit láttok Auba-ban. Neki is terület kell, itt spanyolban többnyire betömörülnek hátul, nem sokra megyünk vele.Babinho írta:A dortmundot még ma hívjuk fel és adjunk auba-ért 60 milliót meg Asensio-t másfél évre kölcsönbe. Win-win-win lenne mindhárom félnek.
Kevés esélyt látok arra jelen pillanatban, hogy Isconak is ne ez legyen az utolsó tavasza itt.
Azért Zizounak is van főnöke...Jose Angel Sanchez meg Perez helyében csak benyúlnék most a feje fölött a dolgokba.
Van idén 17 tét nélküli bajnoki meccsünk és 2 bl meccsünk hátra. Ezért felesleges egy 25 fős keretet itt tartani szenvedni. Az maradjon aki még tud segíteni és akar is.
Hakimi, Theo ma menjen el kölcsönbe, Tejero jöjjön fel padra. Ceballos menjen gyorsan 4 hónapra a betisbe, Llorente meg mehet bárhova, a hátralevő vkp-t case-kova lehozza.
A dortmundot még ma hívjuk fel és adjunk auba-ért 60 milliót meg Asensio-t másfél évre kölcsönbe. Win-win-win lenne mindhárom félnek.
Van idén 17 tét nélküli bajnoki meccsünk és 2 bl meccsünk hátra. Ezért felesleges egy 25 fős keretet itt tartani szenvedni. Az maradjon aki még tud segíteni és akar is.
Hakimi, Theo ma menjen el kölcsönbe, Tejero jöjjön fel padra. Ceballos menjen gyorsan 4 hónapra a betisbe, Llorente meg mehet bárhova, a hátralevő vkp-t case-kova lehozza.
A dortmundot még ma hívjuk fel és adjunk auba-ért 60 milliót meg Asensio-t másfél évre kölcsönbe. Win-win-win lenne mindhárom félnek.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kutya nem olvassa azt a szart, mindenféle linkek meg ocsmányságok vannak ott jobbra, átláthatatlan az egész.
(hallod ne tilts már ki, amíg leugrok boltba, köszi )
(hallod ne tilts már ki, amíg leugrok boltba, köszi )
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
R24 órákkal ezelőtt megírtaH.E.H.E. írta:lekipp szerint neymar jön a madridba, elfogadja az alacsonyabb fizut.
nyom a latba, hogy skandálták a madarak legutóbb, hogy káváni és fütyülték őt.
azonkívül amiről hónapok óta olvasni, hogy nem gondolta, hogy félig üres stadionokban kell játszania lófasz ellenfelek ellen.
madridban örülnek, akarják ők is.
ez van most:
Neymar: 24 goals, 16 assists
Cavani: 26 goals, 5 assists
Mbappé: 15 goals, 13 assists
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
lekipp szerint neymar jön a madridba, elfogadja az alacsonyabb fizut.
azonkívül amiről hónapok óta olvasni, hogy nem gondolta, hogy félig üres stadionokban kell játszania lófasz ellenfelek ellen.
ez van most:
ez van most:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Süti
Hát nem elfértek volna Karimmal megosztva azon a második helyen?Kerlon írta:hiányolod Casemirot ?
Ha teljes karrier jut neki Madridban, és nem csak "levezetni" tud ott, valószínűleg a listán is előrébb lenne.M1Ö írta:Azért jó ezt látni, hogy Puskást nem csak a magyarok és a madridiak emlegetik az egyik legjobbként.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azért jó ezt látni, hogy Puskást nem csak a magyarok és a madridiak emlegetik az egyik legjobbként.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
hiányolod Casemirot ?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
viccnek jó, komolyan venni meg úgysem fogja senki, aki kicsit is ért hozzá.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
FOurfourtwo's 100 greatest footballplayers EVER:
1. Maradona
2. Messi
3. Pelé
4. Cruyff
5. CR
6. Di Stefano
7. Beckenbauer
8. Zidane
9. Puskás
10. Ronaldo Nazario
1. Maradona
2. Messi
3. Pelé
4. Cruyff
5. CR
6. Di Stefano
7. Beckenbauer
8. Zidane
9. Puskás
10. Ronaldo Nazario
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Shevchenko érezte a kaput nagyon, de ennyi. Kb. ugyanaz volt mint Kane egyénileg, viszont elég komoly csapat volt mögötte.Ronaldo, Raúl, Henry, Del Piero, Shevchenko féle sor közé. Lehet igazatok van és az idő szépíti meg, de egyszerűen nálam nem egyenlő.
- Galacticos
Hiaba az ido is szepiti egyertelmuen nagyobb szinvonalat kepviselt az akkori felhozatal. Kozepcsapatokba is jatszottak olyan jatekosok akik ma 100+millioba kerulnenek.
Tobb egyeniseg volt mint a mai fociban. De hat ez van, ezert kene megbecsulni a sajatjainkat.
Tobb egyeniseg volt mint a mai fociban. De hat ez van, ezert kene megbecsulni a sajatjainkat.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nagyon elmentünk ezzel egy komolytalan irányba, de én továbbra is tartom, hogy akkor jobb volt, lehet nem sokkal, de akkoris. Ma van nekünk egy szűk elit CR, Messi, Neymar, Mbappé akiket odatehetünk az akkori nevek mellé, de ezeket a Kane, Icardi, Auba, Cavani meg a többiek hiába lő évente 50 gólt, én egyszerűen nemtudok egyenlőség jelet tenni közéjük és a Ronaldo, Raúl, Henry, Del Piero, Shevchenko féle sor közé. Lehet igazatok van és az idő szépíti meg, de egyszerűen nálam nem egyenlő.
- M1Ö
Őt nem tudom megmagyarázni, de tényleg szerettem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- BlancoMark
Hogy szerettel meg egy jatekost egy masik miatt?M1Ö írta:Akkor ez már lehet erősen nosztalgia faktor, de szerintem a Deporos Makaay-Tristan duó nem csak eredményes, de jó focit is játszottak.
Monjuk én a Dortmundos Kollert is meg tudtam szeretni, de őt szerintem csak Rosicky miatt. Ott volt még Elber is, Jardel, Sony Anderson. Lehetne sorolni bőven nagyon jó csatárokat az ezredforduló környékéről.
Amugy igen, az utobbi hozzaszolasokbol is latszik, hogy az ido megszepiti az emlekeket, es valszeg nem sokkal volt jobb az akkori kinalat mint a mostani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kollert te jóságos ég , akkor már jöhet Jancker isM1Ö írta:Akkor ez már lehet erősen nosztalgia faktor, de szerintem a Deporos Makaay-Tristan duó nem csak eredményes, de jó focit is játszottak.
Monjuk én a Dortmundos Kollert is meg tudtam szeretni, de őt szerintem csak Rosicky miatt. Ott volt még Elber is, Jardel, Sony Anderson. Lehetne sorolni bőven nagyon jó csatárokat az ezredforduló környékéről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Akkor ez már lehet erősen nosztalgia faktor, de szerintem a Deporos Makaay-Tristan duó nem csak eredményes, de jó focit is játszottak.
- Süti
Ugyanazok a játékosok megvannak ma is, mint akkor, mindössze annyi változott, hogy már nem csak az igazi centerek a gólfelelősök. Az idő azért sokmindent megszépít, látva ezt a listát.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Értem, de most a 20 névből kilett ragadva az a 4-5, aki nem, nyilván egy Kurányi nem az a szint, csak felsoroltam a top bajnokságok élcsapatainak támadóit, hogy viszonyítsuk azokat a neveket a mai felhozatalhoz, és még1x mondom a nagyobbik részük bizony elit volt és ma még elitebb lenne, jobb, mint a maiak. Egyébként Makaay akkoriban 30+ gólos szezonokat hozott 3x is zsinórban, ami azért szép mennyiség, mondjuk nyilván én sem szeretném/szerettem volna itt látni, kb egy 2000-es évek eleji Cavani a csávó, de a felsorolásba illett megemlíteni.Kerlon írta:De most érted egy Makaay, Kurányi vagy stb-t éppúgy nem akarnánk ma sem itt látni.Santi írta:Igen, de nem is azt írtam, hogy a felsoroltak mindegyike jobb a mai felhozatalnál, de a többségük bőven. Amúgy azért a top Cissé-t én simán egy lapra hoznám, villámgyors volt és nagyon érezte a kaput, neki a súlyos sérülése törte ketté a pályafutását.