Kötelet font a hajából.Kerlon írta:Ahha és David Luiz, hogyan szabadult?
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Merci Zizou!
Nem kellett nekik, úgy.Kerlon írta:Ahha és David Luiz, hogyan szabadult?
Ahha és David Luiz, hogyan szabadult?ericco írta:Valaki már linkelte, azért nem akartam újra.Realista24 írta:Mennyivel egyszerűbb lenne, ha be is linkelnéd, nem?
http://www.calciomercato.com/en/news/ve ... ners-74940
A lényeg, hogy ha valaki a PSG-vel tárgyal, nem egy klubbal tágyal, hanem egy egész országgal. Ez volt a legnegatívabb tapasztalata, mint ügynöknek, és hogy Neymart leigazolni onnan lehetetlen. Aranykalitkában tartják a játékosokat, akihez ragaszkodnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kapcsolat:
Valaki már linkelte, azért nem akartam újra.Realista24 írta:Mennyivel egyszerűbb lenne, ha be is linkelnéd, nem?
http://www.calciomercato.com/en/news/ve ... ners-74940
A lényeg, hogy ha valaki a PSG-vel tárgyal, nem egy klubbal tágyal, hanem egy egész országgal. Ez volt a legnegatívabb tapasztalata, mint ügynöknek, és hogy Neymart leigazolni onnan lehetetlen. Aranykalitkában tartják a játékosokat, akihez ragaszkodnak.
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én linkeltem korábban az egyéb bajnokság topicba, csak senki nem reagált rá
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mennyivel egyszerűbb lenne, ha be is linkelnéd, nem?ericco írta:Olvastad az interjút?Kerlon írta:Azért Verratti nem egy 300 milliós biznisz és valószínűleg, hogy Raiola ott is csak a több pénzre ment.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Olvastad az interjút?Kerlon írta:Azért Verratti nem egy 300 milliós biznisz és valószínűleg, hogy Raiola ott is csak a több pénzre ment.
Merci Zizou!
Azért Verratti nem egy 300 milliós biznisz és valószínűleg, hogy Raiola ott is csak a több pénzre ment.ericco írta:Verratti volt ugynokenek nyilatkozatat ajanlanam a figyelmedbe.wZoLee7 írta:Mar pedig ha iden a psg nem nyer bl t Neymar hamar rajon ha aranylabdat akar akkor onnan elkell mennie
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
"Szevasztok gyíkok, én leléptem!"
Nem várom a nyarat, szerintem az utóbbi idők legstresszebbje lesz...
Nem várom a nyarat, szerintem az utóbbi idők legstresszebbje lesz...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Neymart en a szemelyisege miatt semmikeppen nem latnam szivesen, par ev es ugyanazt csinalna, mint anno a Barcanal es most a PSG-nel. Hiaba rettento jo futballista, nekem nem kene. Es lehet itt jonni Cevel, meg hogy O is mennyire tud unszimpatikus lenni (finoman fogalmazva), azert a ket jatekos szellemiseget es hozzaallasat nem lehet egy lapon emlegetni.
Kane-el ugy vagyok mint hehe. Ha jon, en megyek.
Kane-el ugy vagyok mint hehe. Ha jon, en megyek.
- ericco
- Kapcsolat:
Verratti volt ugynokenek nyilatkozatat ajanlanam a figyelmedbe.wZoLee7 írta:Mar pedig ha iden a psg nem nyer bl t Neymar hamar rajon ha aranylabdat akar akkor onnan elkell mennie
Merci Zizou!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mar pedig ha iden a psg nem nyer bl t Neymar hamar rajon ha aranylabdat akar akkor onnan elkell mennie
- ericco
- Kapcsolat:
Ez CR-nel sem volt gond, pedig vannak paran, akik jobban lonek nala a szabikat.rashidm írta:Én azért nem lennék meglepődve ha meg akarná mondani hogy ki mit csináljon... pl ki lője a tiziket, stb.ericco írta:Miert tenne tonkre az oltozot? Ha jonne, CR nagy valoszinuseg szerint menne, es egy az egyben atvehetne a helyet. Annal pedig nem nagyon van feljebb presztizs szempontjabol a klubfociban, mint ami CR nalunk.
Ja, amugy szerintem Neymar soha nem lesz mar Real jatekos, es van egy olyan gyanum, hogy Mbappe sem. Tenyleg csak a soha ne mond, hogy soha miatt latok utobbira minimalis eselyt.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azért nem lennék meglepődve ha meg akarná mondani hogy ki mit csináljon... pl ki lője a tiziket, stb.ericco írta:Miert tenne tonkre az oltozot? Ha jonne, CR nagy valoszinuseg szerint menne, es egy az egyben atvehetne a helyet. Annal pedig nem nagyon van feljebb presztizs szempontjabol a klubfociban, mint ami CR nalunk.
- RealMadridFanatic
ericco írta:Miert tenne tonkre az oltozot? Ha jonne, CR nagy valoszinuseg szerint menne, es egy az egyben atvehetne a helyet. Annal pedig nem nagyon van feljebb presztizs szempontjabol a klubfociban, mint ami CR nalunk.
Jaja, erre is vadászik Neymar. Csak a Barcánál erre még évekig nem lenne esélye, Párizs (de legfőképpen a francia bajnokság) meg szerintem presztízsben kevés neki is és összességében is (BL-t szerintem nem nyernek idén).
Minden hülyesége ellenére azért elég ambiciózus játékos szerintem, tényleg szeretne aranylabdás, "világlegjobbja" lenni, így ha valóban idekerül és elfoglalja CR helyét, akkor szerintem nem dől hátra és nem lesz csapatbomlasztó egyén, akinek bejött az élet és nincs magasabb szint, hanem egy fokozattal feljebb kapcsol.
Mindezek ellenére nem tartom reálisnak a dolgot, hacsak nem ez volt a terv már a Barca elhagyásakor is és jogászkodtak bele a PSG-s szerződésbe valami kiskaput (ezt sem tudom elképzelni amúgy, olajék tuti nagyítóval vizsgálták a papírok minden részletét).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ericco
- Kapcsolat:
Miert tenne tonkre az oltozot? Ha jonne, CR nagy valoszinuseg szerint menne, es egy az egyben atvehetne a helyet. Annal pedig nem nagyon van feljebb presztizs szempontjabol a klubfociban, mint ami CR nalunk.
Merci Zizou!
- M1Ö
Egy Realban azért pályán és pályán kívül is profibban viselkedne, ebben biztos vagyok. APSG-t ne vegyétek alapnak ilyen szempontból, az tényleg bohóckodás. Az viszont durva, hogy így is brutál teljesítményt hoz. Ennyire azért nem gyenge a francia liga, hogy mindenkit oda-vissza oktasson. Ő meg M'Bappe durván kimagaslik a mezőnyből.
- wZoLee7
Utalom, de en is Neymarra nyomtam, valaki kell, nagyon draga lesz, akkor mar legyen olyan aki a palyan tenyleg erositest jelent. Ha meg tonkreteszi az oltozot lesz kit okolni, ha ikyen gyengek leszunk az az oltozo igy is ugy is szet esne
- ericco
- Kapcsolat:
Emlekszem, mikor a fel forum herotot kapott CR nevenek emlitesetol is anno. Aztan valahogy megis sikerult megkedvelni.
Termeszetesen Neymarra nyomtam.
Termeszetesen Neymarra nyomtam.
Merci Zizou!
- wZoLee7
Nem hulyek, inkabb adnak az idosebb es egyebkent kisse utalt brazilt egy valag penzert, majd eladnak hogy micsoda uzletet kotottek, ami nem is lenne hazugsagKerlon írta:Ezért kellett volna odairni, hogy Mbappe. PSGt befenyiteni, hogy kifizetjuk Neymar kivasarlasi árát vagy odaadjak a franciát beszerzési áron.Realista24 írta:Neymarra nyomtam, egyiket sem nálam nem opció, valaki kell. A kettő közül meg a brazil inkább.