Theo Hernández - 15
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Theo Hernández - 15
Az United balhátvédet is keres. Adjuk már elő nekik, hogy ő a spanyol/francia Bale... Csak akkor idén még edzeni se edzen, mert rájönnek a turpiszságra.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealMadridFanatic
poronty írta:nem tud mit kezdeni vele mert kikúrt ügyetlen és még területe sincs rohangálni
Amúgy igazad van. Máshol nem lenne Ő rossz, bár leginkább Angliában tudnám elképzelni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
nem tudom megvedeni a scoutokat. videon lattak csak? ha ket meccsen legalabb lattak akkor ki kellett tunnie hogy total ugyetlen. 30 millio ment a kukaba.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Sokkal inkább arról van szó, hogy a gyorsaságából élt tavaly is. Egy Alaves legtöbbször védekezésre volt kényszerítve így rengetegszer volt lehetőség kontrára, ahol kijöttek az erényei. Nálunk se véletlen, hogy az egyetlen értékelhető meccse a Sociedad ellen volt, ahol nem volt nálunk 70%-ban a labda és masszív védekezésből nagyon jól játszotta be a baloldalt. Itt a B csapatban meg nálunk van a labda állandóan, de nem tud mit kezdeni vele mert kikúrt ügyetlen és még területe sincs rohangálni. Azokon a meccseken is, amikor Marcelo-val voltak ketten baloldalt, komédiába illő dolgokat csináltak.De amúgy én tavaly, mikor láttam (nem sokszor) nem volt rossz. Lehet, hogy még túl fiatal egy ilyen csapathoz vagy nem tudom, mert az Alavesben teljesen korrekt teljesítményt nyújtott. Barca ellen is a döntőben az egész bal oldalt bejátszotta. Szóval én nem hibáztatnám azokat akik beajánlották. Tud ő ennél sokkal jobban is játszani, csak egyszerűen Realal együtt járó nyomás egy fiatal újoncot nagyon könnyen visszavet. Szerintem ez lehet nála, hogy a győzelmi kényszer miatt fél, hogy hibázik. Egy kis csapatban felszabadultan teljesen más.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
De amúgy én tavaly, mikor láttam (nem sokszor) nem volt rossz. Lehet, hogy még túl fiatal egy ilyen csapathoz vagy nem tudom, mert az Alavesben teljesen korrekt teljesítményt nyújtott. Barca ellen is a döntőben az egész bal oldalt bejátszotta. Szóval én nem hibáztatnám azokat akik beajánlották. Tud ő ennél sokkal jobban is játszani, csak egyszerűen Realal együtt járó nyomás egy fiatal újoncot nagyon könnyen visszavet. Szerintem ez lehet nála, hogy a győzelmi kényszer miatt fél, hogy hibázik. Egy kis csapatban felszabadultan teljesen más.BBeno írta:elkepeszto homaly a csavo. mint a kapaslovese.
vele egyutt kuldenem azokat akik beajanlottak.
elkepeszto homaly a csavo. mint a kapaslovese.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Most lehet ot szidni, de nem o tehet rola, h voltunk ilyen barmok h megvettuk. Ezek utan azert megvonnam a premiumot, sot a fizut azoktol akik a szelso vedoket figyelik, egyik sem vette eszre h se Theo se Danilo nem kepes ket egyeneset a lasztiva rugni. Es Zz se dicsernem meg h aldasat adta rajuk
Danilo? Hát coentraot is ezerszer inkább...
De a teljesség igénye nélkül...ma mi lett volna Pepevel közepén, nachoval a balon?
Nemcsak a gólok hiányoznak, a védelem is szét lett barmolva.
De a teljesség igénye nélkül...ma mi lett volna Pepevel közepén, nachoval a balon?
Nemcsak a gólok hiányoznak, a védelem is szét lett barmolva.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Igazi trollok vannak az Atleticonál... így átbaszni minket vele. Visszasírom még Heinze-t is. Coentrao világklasszis hozzá képest. Kár hogy annyit volt sérült.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Tejóég, a gyerek kajak megfogta és a pálya kellős közepén beakarta tolni 5 ember közé vagyis hát be is tolta...Zidane írta:Azért a 92. percben gondolta majd ő végig visszi a pályán gólig, csak ahhoz nem ártana ha tudna labdát vezetni.
Pedig én esküszöm év elején kíváncsi voltam rá, annyi szépet és jót írtak róla
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
realmadridfan írta:csira atletico átb*szott a teóval
Ez durva de igy van.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Hát ennél a két jómadárnál Danilo tényleg 1000x jobb volt, nem gondoltam volna h valaha is ezt írom, de ő legalább emlékeztetett egy focistára, nem úgy mint ez a hakimi meg theo gyerek.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Hát Te mi vagy? Még nem láttam ilyen gyenge játékost az első osztályban, de a másodikban se.
Azért a 92. percben gondolta majd ő végig visszi a pályán gólig, csak ahhoz nem ártana ha tudna labdát vezetni.
Vissza sírom Danilot.
30 millió ide vagy oda, ha ingyen visszi valaki akkor is nyerünk a bizniszen.
Azért a 92. percben gondolta majd ő végig visszi a pályán gólig, csak ahhoz nem ártana ha tudna labdát vezetni.
Vissza sírom Danilot.
30 millió ide vagy oda, ha ingyen visszi valaki akkor is nyerünk a bizniszen.
Najó, azért ez erős túlzás. inkább egy szint velük.BlancoMark írta:Regen akiken rohogtunk, mind otszor tehetsegesebbek voltak nala. Heinze, Woodgate, Drenthe, Pavon. A kisujjukban ezeknek tobb foci volt mint ennek az antifocistanak.
- realmadridfan
csira atletico átb*szott a teóval
- Süti
Az elmúlt 10 év legrosszabb Real Madrid játékosa.... toronymagasan. Lehet csomagolni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Regen akiken rohogtunk, mind otszor tehetsegesebbek voltak nala. Heinze, Woodgate, Drenthe, Pavon. A kisujjukban ezeknek tobb foci volt mint ennek az antifocistanak.El Sie7e írta:ekkora anti tálentum talán még nem játszott Real mezben
kedvenc jelenetem amikor rágyorsítani labdával, de nem találja el bazdmeg és elesik a saját lábában
legalább lehet rajta röhögni. kínunkban
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gravesennek volt hasonló mozgása, ha jól rémlik
Persze a fent említett úriember lassabb volt, de nem mintha Theo többre menne a nagy sebességével.
Talán kézisnek jó lenne a gyerek.
Persze a fent említett úriember lassabb volt, de nem mintha Theo többre menne a nagy sebességével.
Talán kézisnek jó lenne a gyerek.
ZIDANE
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ekkora anti tálentum talán még nem játszott Real mezben
kedvenc jelenetem amikor rágyorsítani labdával, de nem találja el bazdmeg és elesik a saját lábában
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker