Csak ne a hétvége elottKerlon írta:Nem láttam a meccset, mert igazából az van, amit Samy leirt. Roppantul bántó, hogy szart sem változtat ZZ. Azt se értettem, hogy minek pihen a csapat fele.
Szerintem le fog mondani saját magától.
Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem láttam a meccset, mert igazából az van, amit Samy leirt. Roppantul bántó, hogy szart sem változtat ZZ. Azt se értettem, hogy minek pihen a csapat fele.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Igazából én eddig makacsul kitartottam ZZ maradása mellett, de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy fél év alatt hogy lehetett ennyire leadni szintet.
Borzasztó makacs lett Zidane. Egyáltalán nem változtat, folyamatosan ugyanattól a szartól várja a megváltást, pedig ezzel csak az időt pocsekolja. Lejjebb már úgyse kerülhetünk, akkor meg miért nem mer kockáztatni, és valamit beiujítani? Az már árulkodó kellene hogy legyen, hogy majdnem az összes játékosunk forman kívül van egész idényben.
Az a baj, hogy már annyira mélyen van a csapat, hogy nem vagyok benne biztos, hogy mindezt egy nyár alatt képes megfordítani.
Ezek után meg szinte biztos vagyok benne, hogy a PSG ellen csúnyán lapátra leszünk téve. Utána pedig már a nép is ZZ fejét fogja venni.
Borzasztó makacs lett Zidane. Egyáltalán nem változtat, folyamatosan ugyanattól a szartól várja a megváltást, pedig ezzel csak az időt pocsekolja. Lejjebb már úgyse kerülhetünk, akkor meg miért nem mer kockáztatni, és valamit beiujítani? Az már árulkodó kellene hogy legyen, hogy majdnem az összes játékosunk forman kívül van egész idényben.
Az a baj, hogy már annyira mélyen van a csapat, hogy nem vagyok benne biztos, hogy mindezt egy nyár alatt képes megfordítani.
Ezek után meg szinte biztos vagyok benne, hogy a PSG ellen csúnyán lapátra leszünk téve. Utána pedig már a nép is ZZ fejét fogja venni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
sajnalnam a csapatot ha nem lehetett volna mar nyaron tudni hogy ez edes keves lesz. foleg elol. igy csak a kozonseggel egyutt mergelodok. mindet maganak koszonhet a vezetoseg. spurok voltak hamar megjott a bojtje.
mire tartalekolt? a bajnoksagra amit mar novemberben elbuktunk? januar vegere egy sorozatban vagyunk jelen es var rank a psg. big joke.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Na ezért nyomtam az igenre. Ehhez az idei teljesítményhez képest már Benitez is szint. Szerintem nem kérdés, hogy kirúgják, legkésőbb nyáron. Tőlem most is mehet, mert jelen felállásban a BL is bukó, ehhez nem kell nagy fantázia. Inkább az érdekelne, hogy ki lesz majd az az új Mourinho aki megint csapatot csinál ebből a lezüllesztett, kiégett csürhéből. Mert most egy ideig a bratyizós, apuka, jóhaver stílusú edzők ideje lejárt, legalább is remélem. Ancelottival ugyanez lett volna, ezért hozott jó döntést akkor Perez, amikor kirakta. Az más kérdés, hogy kit hozott helyette. Most itt a mi Ancelotti 2.0ánk. Az ilyen típusú edzőknek mindenhol a fejére nőnek a játékosok a harmadik évre.
Nem biztos, hogy egy motivált, jó második ligás csapat, amelyik megérzi, hogy nagy eredményt érhet el, bizonyíthat, gyengébb ellenfél, mintegy első ligás, de kieső zónás, demoralizálódott Depor. Így nem biztos, hogy ilyen Achrafokkal meg Theokkal kellett volna felállni. (Az a baj, hogy ebben a Theoban én is bíztam év elején, a merketinget meg a youtube videokat megettem, mint Perez. De ez a játékos egészen egyszerűen nem üti meg a spanyol élvonal szintjét, nálam év végéig Castilla lenne, utána mehet, amerre lát). Nagy volt a mellény megint, csak tudnám, mire, a vége már történelem.
Nem biztos, hogy egy motivált, jó második ligás csapat, amelyik megérzi, hogy nagy eredményt érhet el, bizonyíthat, gyengébb ellenfél, mintegy első ligás, de kieső zónás, demoralizálódott Depor. Így nem biztos, hogy ilyen Achrafokkal meg Theokkal kellett volna felállni. (Az a baj, hogy ebben a Theoban én is bíztam év elején, a merketinget meg a youtube videokat megettem, mint Perez. De ez a játékos egészen egyszerűen nem üti meg a spanyol élvonal szintjét, nálam év végéig Castilla lenne, utána mehet, amerre lát). Nagy volt a mellény megint, csak tudnám, mire, a vége már történelem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Akkor beallok abba a sorba akik megallas nelkul sirnak Mbappe, Neymar utan, mert ha ok nincsenek jovore akk Real Madrid is semmive valik....Jajj hagyjad már ezt a sok sírást Morata meg James után. Már nagyon unalmas. Meg mások is akik visszasírják őket. Az ember a haját tépi emiatt a sírás miatt. A mostani formában ők se hoznának semmi pluszt. Beadni ugyanúgy nem tudnánk, James-szel még csak-csak... de bent egyedül Morata lenne 4-5 védővel a nyakán. Ugyanúgy lófasz taktika lenne, ugyanúgy lötyögés. Engedjétek már el a dolgot, könyörgöm.
Most lehet megkovezni engem de tavaly sem volt sokkal tobb a jatekunk mint most, ott is volt mar szidva a sok beadas es hasonlok miatt a csapat, csak ott azert tobb motivaco is erte a jatekosokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jajj hagyjad már ezt a sok sírást Morata meg James után. Már nagyon unalmas. Meg mások is akik visszasírják őket. Az ember a haját tépi emiatt a sírás miatt. A mostani formában ők se hoznának semmi pluszt. Beadni ugyanúgy nem tudnánk, James-szel még csak-csak... de bent egyedül Morata lenne 4-5 védővel a nyakán. Ugyanúgy lófasz taktika lenne, ugyanúgy lötyögés. Engedjétek már el a dolgot, könyörgöm.besteve7 írta:En nem is sirom. Csak a tavalyi keret erossege pont az volt h az ilyen meccseket a "b"csapat is hozta, nem keves erdemben ennek a ket jatekosnak koszonhetoen, akiket vasvillaval uldoztunk el, azert h Asensio, Isco, Kova es az uj erkezok lasd Ceba minel tobbet játszanak. Erre lassan jon Februar es nyugalomban lehet Real meccset nezni, mert annyi a tetje mint egy nyari arab csapat elleni osszecsapasnak.numberone1 írta:Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.
Sajnos ez tényleg a vége lesz lassan Zidanenak. Nem látok rá esélyt hogy ő ebből a csapatból még kitudjon hozni valamit.
Legenda mint játékos és nagyszerű két szezont hozott edzőként, de ebből több már nem hiszem, hogy lesz.
Az a helyzet, hogy így hirtelen nem is tudom kit tudnánk hozni, aki épp nincs benne valami projektben..
Talán Capello átvenné szezon végéig.
Mondjuk egy Kloppra vagy Spalettire kiváncsi lennék, vagy egy Pellegrinire, bár új csapat épitése a multkor sem ment neki..nem könnyü
De a legjobb húzás az lenne ha Del Bosquet győznénk valahogy meg. Öröm visszaemlékezni a 2000es évek elejére.
Legenda mint játékos és nagyszerű két szezont hozott edzőként, de ebből több már nem hiszem, hogy lesz.
Az a helyzet, hogy így hirtelen nem is tudom kit tudnánk hozni, aki épp nincs benne valami projektben..
Talán Capello átvenné szezon végéig.
Mondjuk egy Kloppra vagy Spalettire kiváncsi lennék, vagy egy Pellegrinire, bár új csapat épitése a multkor sem ment neki..nem könnyü
De a legjobb húzás az lenne ha Del Bosquet győznénk valahogy meg. Öröm visszaemlékezni a 2000es évek elejére.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Oh nyugodj meg, az a két meccs igazi kabaré lesz...Nincs írta:Nem szabadott volna B csapattal kiállni, a hétvégi után jót tett volna mindenkinek még egy meccs, ahol gólokat tudunk lőni. Az lesz a szomorú, ha a PSG ellen is kiesünk, mert akkor már februárban vége a szezonunknak.
-
En nem is sirom. Csak a tavalyi keret erossege pont az volt h az ilyen meccseket a "b"csapat is hozta, nem keves erdemben ennek a ket jatekosnak koszonhetoen, akiket vasvillaval uldoztunk el, azert h Asensio, Isco, Kova es az uj erkezok lasd Ceba minel tobbet játszanak. Erre lassan jon Februar es nyugalomban lehet Real meccset nezni, mert annyi a tetje mint egy nyari arab csapat elleni osszecsapasnak.numberone1 írta:Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM.
Szomorú ami történt, Modric és Carvajal kivételével szégyellheti magát aki ma játszott. Theo nem szint még a megvétele is hiba volt, kapusposzton is lehetne erősíteni, Keylornál az ember hátán feláll a szőr, amikor felé egy a labda és lábal kell hozzáérnie. Ma ha nem Casilla véd, lehet, hogy továbbjutunk.
Nem szabadott volna B csapattal kiállni, a hétvégi után jót tett volna mindenkinek még egy meccs, ahol gólokat tudunk lőni. Az lesz a szomorú, ha a PSG ellen is kiesünk, mert akkor már februárban vége a szezonunknak.
Zidane mentsége legyen, hogy ezt a meccset még ezekkel a játékosokkal is több góllal kellett volna nyerni.
Amúgy valami lehet a háttérben, ezt senkinek sem nézné el Pérez, ha csak nem ludas ő is, vagy pedig a játékosok részéről megy a fúrás, de valami nincsen rendben.
Nem szabadott volna B csapattal kiállni, a hétvégi után jót tett volna mindenkinek még egy meccs, ahol gólokat tudunk lőni. Az lesz a szomorú, ha a PSG ellen is kiesünk, mert akkor már februárban vége a szezonunknak.
Zidane mentsége legyen, hogy ezt a meccset még ezekkel a játékosokkal is több góllal kellett volna nyerni.
Amúgy valami lehet a háttérben, ezt senkinek sem nézné el Pérez, ha csak nem ludas ő is, vagy pedig a játékosok részéről megy a fúrás, de valami nincsen rendben.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Lassú is volt meg egy lábas is, de ilyen meccseken rúgott kettőt általában. Most meg hasonlóan lomha volt a pályán mindenki és egy szaros helyzetet se nagyon tudtak kialakítani.Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Nem sírjuk. Másért sírunk. Oohhh ha még James miatt is kéne, bokáig könnyesek lennénk Van itt elég baj, nem érdemes kitekinteni hogy még a múlt is tépje?numberone1 írta:Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyik sem extra idén a jelenlegi klubjában.
James most kezd el éledezni, Morata helyére pedig csatárt néz a CFC és Conte.
De tény ami tény, perpill elférnének itt is.
Aztán vszleg pont így beleszürkülnének a mezőnybe, mint a többiek.
James most kezd el éledezni, Morata helyére pedig csatárt néz a CFC és Conte.
De tény ami tény, perpill elférnének itt is.
Aztán vszleg pont így beleszürkülnének a mezőnybe, mint a többiek.
Lényegében én is ezt látom/írtam le pár HSZ-el lentebb.Koppányi Gergely írta:tt már nem lesz elég annyi, hogy "a labda nem akart bemenni a kapuba". Mert ma még százas ziccerek sem voltak. Jól jelzi egy csapat tanácstalanságát, ha jobb megoldás híján Ramos már a hetvenedik percben harminc méterről töri el a labdát, meg annak az Iscónak a fejét keresik az ötösön, aki akkora, mint a kutya ülve.
Nem szerencsések azok az eltúlzott érvek, hogy Zidane csak a máknak köszönheti az elmúlt két év sikereit; ennyivel nem lehet történelmet írni a Bajnokok Ligájában. A jelenlegi Real Madrid azonban olyan szétesett, koncepció és kiforrott szisztéma nélküli csapat benyomását kelti, mint a Benítez-időszak legvállalhatatlanabb heteiben. És minél tovább görgeti Zidane a "balszerencse"-fonalat a sajtótájékoztatókon, annál több kínos szájhúzgálással fog találkozni. Ugyanis a szurkoló persze naiv, mint egy gyermek, de (szerencsés esetben) mégsem idióta.
Frank Rijkaard azt mondta, hogy régi segítőjével, Henk ten Catéval azért egészítették ki jól egymást a Barcelonánál, mert ő volt a motivátor, Henk pedig a stratéga. A kérdés, hogy Zidane-nak ki a stratégája. Jelenleg ugyanis nagyon hiányozhat neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2018. január 24., szerda 23:57-kor.
ZIDANE
-
Ehhez csak gratulalni lehet, amit ZZ felepitett 1,5 ev alatt azt egy fel ev alatt be is zuzza. Most jon ki h tavaly mit is jelentett a ket semmirekello Morara, James. Akik elvettek a helyet Asensio, Kovacic, Isco elol, annyi kulonbseggel, h ok az ilyen meccseket gond nelkul el tudtak donteni, nem kellett Bale v Ronaldo.
Felkészül Guti... Már odatenném Bettoni meg Zizou közé
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha a szezon végéig ilyen marad a focink, akkor nem szabad megadni a következő évet neki.
Semmi értelme nem lenne... most egy alapozástól mitől lenne jobb a csapat?
Nem akar senkit se igazolni, gondolom taktikailag se lenne géniusz 6 hónap alatt.
Neki az volt a legnagyobb ereje, hogy kva nagy motivátor volt.
Az itt játszó játékosok nagyrészének sztem példaképe volt, kispöcs korukba ott figyelt a posztere a fejük fölött és most vele dolgozhattak.
Aztán úgynézki ez a varázs kifújt és kidurrantunk teljesen.
Semmi értelme nem lenne... most egy alapozástól mitől lenne jobb a csapat?
Nem akar senkit se igazolni, gondolom taktikailag se lenne géniusz 6 hónap alatt.
Neki az volt a legnagyobb ereje, hogy kva nagy motivátor volt.
Az itt játszó játékosok nagyrészének sztem példaképe volt, kispöcs korukba ott figyelt a posztere a fejük fölött és most vele dolgozhattak.
Aztán úgynézki ez a varázs kifújt és kidurrantunk teljesen.
ZIDANE
leírtam már a véleményem ZZ edzői karrierjével kapcsolatban, nem akarom újra kezdeni. Csapatot így leépülni én bevallom még nem láttam. Értem én, hogy Leganes, de ilyen kerettel és kezdővel nekiindulni kritikán aluli. Őt csak a neve tartja még itt semmi más, sajnos a szemembe mindent lerombolt amit felépített. Esküszöm szerettem volna látni valami koncepciót az idei munkájában és bízni benne de ma is bebizonyosodott, hogy alkalmatlan a jelenlegi helyzet megoldására.