Edző és vezetőség
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Az eddigi eredményeire való tekintettel nálam továbbra is maradjon, sőt a következő szezont is vele kezdeném. Nagyon remélem, hogy tanul, és a kipróbálás alatt a kispasszos focit érti illetve a magasabb intenzitást.
Jövőre ugyanitt ugyanilyen helyzetben a menésre fogok nyomni ha nem változik semmi.
Jövőre ugyanitt ugyanilyen helyzetben a menésre fogok nyomni ha nem változik semmi.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
nyárig szerintem tök mindegy, sőt, szenvedjék csak együtt végig a szezont
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra is nemre nyomtam, a BL-ig nem változtatnék az edzőposzton.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy igen, a bajnokság felét csupán izomból meg lehetne répázni, de lötyög mindenki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én akár már most lecserélném. Küzdeni már a kiskedvencek sem küzdenek érte, azért az már nem kis gond... Lehet a PSG ellen pont egy új edző miatt lenne nagyobb esélyünk továbbjutni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
A multkor nem nyomtam mert azt mondtam meg a PSG meccsig kivarok. Most viszont mar nem latom hogy Zizu ezt megtudja forditani. Kar erte de ez van. Ha marad par jo ember aki nem nagyon kap lehetoseget dobbantani fog es amikor a stabil kezdoben is cserelni kene embereket mar ez sok. Ha nem megy a kupi a madamot kell levaltani. Ha csoda folytan behuzzuk a BL-t akkor storno minden....
Egyre inkabb ugy erzem hogy Low lesz a trener a VB utan.
Egyre inkabb ugy erzem hogy Low lesz a trener a VB utan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Több, mint 70%-kal nyert a maradjon Zidane, nézzük, most hogy látjátok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy nem tudom eldönteni, hogy belefásult és csak szabadulni akar vagy tényleg ennyire begyöpösödött. Mi értelme van ehhez a fos tengerhez ragaszkodnia?
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valahogy én is így vagyok vele.Én a bl-t még megvárom mert igazából a szégyenen kívül ez a spanyol kupa kiesés nem oszt nem szoroz, ha behúzzuk a kupát azzal nem menthettük volna meg úgyse a szezont,ha meg megnyerjük a bl-t teljesen mindegy,hogy ott van mellette a kupa is sokat nem dob rajta.De ha a psg-n nem vergődünk át valahogy akkor azzal offoltuk az egész tavaszunkat.Ami nem csak nekünk lesz demoralizáló hanem a játékosoknak is.___Samy___ írta:Igazából én eddig makacsul kitartottam ZZ maradása mellett, de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy fél év alatt hogy lehetett ennyire leadni szintet.
Nekem nem az a bajom,hogy ez egy ilyen szezon, a tavalyi után teljesen leszarom,jól laktam...hanem hogy ZZ kirúgatja saját magát úgy,hogy gyakorlatilag ilyen tripla védettség volt rajta szezonkezdetkor.És akkor megint hozunk majd egy lutri kloppot(legjobb esetben) aki majd üvöltözhet Ramosékkal mert szarba sem nézik majd.
A másik meg,hogy senki nem tudja mi a gond.Mourinhonál öltözői balhé volt,benitezt utálták, Zidane-t viszont kétnaponta megvédi valaki a keretből és mindenki hisz benne,nyoma sincs öltözői feszültésgnek szóval semmi probléma nem lehet a csapatmorállal.És itt jön a bibi,hogy akkor ha senki nem höbörög mindenki tök boldog az edzővel akkor itt valaki csúnyán elbassza a csapat taktikai és fizikai felkészítését és az bizony Zizu.A kérdés,hogy mit csinál máshogy mint tavaly, meg hogy meg tudja e fogni a süllyedő hajót mert eddig nem úgy néz ki.Persze a bl-el mindent sztornózhat, bízom is benne, de ha ott is kiesünk akkor ki lesz rúgva vagy le fog mondani szerintem.Ami baj mert nincs edző a piacon játékosok se nagyon akikért érdemes futni szóval és ha most zz kirúgatja magát azért annyira vonzó se lesz egy kiöregedett edző nélküli caspat. faszán taccsra vág minket Zizu ha most nem állítja meg ezt az egészet és viszi be a csapatot legalább az elődöntőbe.Nem baj ha nem nyerünk bl-t, de egy tét nélküli tavasz azért megengedhetetlen,még Juande Ramos-al is reménykedhettünk vagy a 30ik fordulóig.Ilyet azért ne,hogy barátságos meccseket nézzek tavasszal
Én nem rúgnám ki,megkapná tőlem a következő évet bármi lesz idén.De egy percig nem fogok hőzöngeni,ha Perez beint neki egy esetleges bl kiesés után.Nagyon amatőr eddig ez az év szakmailag tőle,az igazolásoktól a rotálásán át a fizikai felkészítésig minden.Akkor is ha nem mindenről ő tehet,mert a helyzeteket nem neki kéne berúgni,de azért ilyet se láttam még,hogy végig nyomunk egy fél szezont úgy ,hogy egyik játékosunk sem volt még igazán formában.
Na de semmi para berántjuk a bl-t azt megmentjük a szezont meg a nyarat meg a következő szezont is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak ne a hétvége elottKerlon írta:Nem láttam a meccset, mert igazából az van, amit Samy leirt. Roppantul bántó, hogy szart sem változtat ZZ. Azt se értettem, hogy minek pihen a csapat fele.
Szerintem le fog mondani saját magától.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem láttam a meccset, mert igazából az van, amit Samy leirt. Roppantul bántó, hogy szart sem változtat ZZ. Azt se értettem, hogy minek pihen a csapat fele.
K
K
- ___Samy___
Igazából én eddig makacsul kitartottam ZZ maradása mellett, de most már egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy fél év alatt hogy lehetett ennyire leadni szintet.
Borzasztó makacs lett Zidane. Egyáltalán nem változtat, folyamatosan ugyanattól a szartól várja a megváltást, pedig ezzel csak az időt pocsekolja. Lejjebb már úgyse kerülhetünk, akkor meg miért nem mer kockáztatni, és valamit beiujítani? Az már árulkodó kellene hogy legyen, hogy majdnem az összes játékosunk forman kívül van egész idényben.
Az a baj, hogy már annyira mélyen van a csapat, hogy nem vagyok benne biztos, hogy mindezt egy nyár alatt képes megfordítani.
Ezek után meg szinte biztos vagyok benne, hogy a PSG ellen csúnyán lapátra leszünk téve. Utána pedig már a nép is ZZ fejét fogja venni.
Borzasztó makacs lett Zidane. Egyáltalán nem változtat, folyamatosan ugyanattól a szartól várja a megváltást, pedig ezzel csak az időt pocsekolja. Lejjebb már úgyse kerülhetünk, akkor meg miért nem mer kockáztatni, és valamit beiujítani? Az már árulkodó kellene hogy legyen, hogy majdnem az összes játékosunk forman kívül van egész idényben.
Az a baj, hogy már annyira mélyen van a csapat, hogy nem vagyok benne biztos, hogy mindezt egy nyár alatt képes megfordítani.
Ezek után meg szinte biztos vagyok benne, hogy a PSG ellen csúnyán lapátra leszünk téve. Utána pedig már a nép is ZZ fejét fogja venni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
sajnalnam a csapatot ha nem lehetett volna mar nyaron tudni hogy ez edes keves lesz. foleg elol. igy csak a kozonseggel egyutt mergelodok. mindet maganak koszonhet a vezetoseg. spurok voltak hamar megjott a bojtje.
mire tartalekolt? a bajnoksagra amit mar novemberben elbuktunk? januar vegere egy sorozatban vagyunk jelen es var rank a psg. big joke.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Na ezért nyomtam az igenre. Ehhez az idei teljesítményhez képest már Benitez is szint. Szerintem nem kérdés, hogy kirúgják, legkésőbb nyáron. Tőlem most is mehet, mert jelen felállásban a BL is bukó, ehhez nem kell nagy fantázia. Inkább az érdekelne, hogy ki lesz majd az az új Mourinho aki megint csapatot csinál ebből a lezüllesztett, kiégett csürhéből. Mert most egy ideig a bratyizós, apuka, jóhaver stílusú edzők ideje lejárt, legalább is remélem. Ancelottival ugyanez lett volna, ezért hozott jó döntést akkor Perez, amikor kirakta. Az más kérdés, hogy kit hozott helyette. Most itt a mi Ancelotti 2.0ánk. Az ilyen típusú edzőknek mindenhol a fejére nőnek a játékosok a harmadik évre.
Nem biztos, hogy egy motivált, jó második ligás csapat, amelyik megérzi, hogy nagy eredményt érhet el, bizonyíthat, gyengébb ellenfél, mintegy első ligás, de kieső zónás, demoralizálódott Depor. Így nem biztos, hogy ilyen Achrafokkal meg Theokkal kellett volna felállni. (Az a baj, hogy ebben a Theoban én is bíztam év elején, a merketinget meg a youtube videokat megettem, mint Perez. De ez a játékos egészen egyszerűen nem üti meg a spanyol élvonal szintjét, nálam év végéig Castilla lenne, utána mehet, amerre lát). Nagy volt a mellény megint, csak tudnám, mire, a vége már történelem.
Nem biztos, hogy egy motivált, jó második ligás csapat, amelyik megérzi, hogy nagy eredményt érhet el, bizonyíthat, gyengébb ellenfél, mintegy első ligás, de kieső zónás, demoralizálódott Depor. Így nem biztos, hogy ilyen Achrafokkal meg Theokkal kellett volna felállni. (Az a baj, hogy ebben a Theoban én is bíztam év elején, a merketinget meg a youtube videokat megettem, mint Perez. De ez a játékos egészen egyszerűen nem üti meg a spanyol élvonal szintjét, nálam év végéig Castilla lenne, utána mehet, amerre lát). Nagy volt a mellény megint, csak tudnám, mire, a vége már történelem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Akkor beallok abba a sorba akik megallas nelkul sirnak Mbappe, Neymar utan, mert ha ok nincsenek jovore akk Real Madrid is semmive valik....Jajj hagyjad már ezt a sok sírást Morata meg James után. Már nagyon unalmas. Meg mások is akik visszasírják őket. Az ember a haját tépi emiatt a sírás miatt. A mostani formában ők se hoznának semmi pluszt. Beadni ugyanúgy nem tudnánk, James-szel még csak-csak... de bent egyedül Morata lenne 4-5 védővel a nyakán. Ugyanúgy lófasz taktika lenne, ugyanúgy lötyögés. Engedjétek már el a dolgot, könyörgöm.
Most lehet megkovezni engem de tavaly sem volt sokkal tobb a jatekunk mint most, ott is volt mar szidva a sok beadas es hasonlok miatt a csapat, csak ott azert tobb motivaco is erte a jatekosokat.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jajj hagyjad már ezt a sok sírást Morata meg James után. Már nagyon unalmas. Meg mások is akik visszasírják őket. Az ember a haját tépi emiatt a sírás miatt. A mostani formában ők se hoznának semmi pluszt. Beadni ugyanúgy nem tudnánk, James-szel még csak-csak... de bent egyedül Morata lenne 4-5 védővel a nyakán. Ugyanúgy lófasz taktika lenne, ugyanúgy lötyögés. Engedjétek már el a dolgot, könyörgöm.besteve7 írta:En nem is sirom. Csak a tavalyi keret erossege pont az volt h az ilyen meccseket a "b"csapat is hozta, nem keves erdemben ennek a ket jatekosnak koszonhetoen, akiket vasvillaval uldoztunk el, azert h Asensio, Isco, Kova es az uj erkezok lasd Ceba minel tobbet játszanak. Erre lassan jon Februar es nyugalomban lehet Real meccset nezni, mert annyi a tetje mint egy nyari arab csapat elleni osszecsapasnak.numberone1 írta:Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.
Sajnos ez tényleg a vége lesz lassan Zidanenak. Nem látok rá esélyt hogy ő ebből a csapatból még kitudjon hozni valamit.
Legenda mint játékos és nagyszerű két szezont hozott edzőként, de ebből több már nem hiszem, hogy lesz.
Az a helyzet, hogy így hirtelen nem is tudom kit tudnánk hozni, aki épp nincs benne valami projektben..
Talán Capello átvenné szezon végéig.
Mondjuk egy Kloppra vagy Spalettire kiváncsi lennék, vagy egy Pellegrinire, bár új csapat épitése a multkor sem ment neki..nem könnyü
De a legjobb húzás az lenne ha Del Bosquet győznénk valahogy meg. Öröm visszaemlékezni a 2000es évek elejére.
Legenda mint játékos és nagyszerű két szezont hozott edzőként, de ebből több már nem hiszem, hogy lesz.
Az a helyzet, hogy így hirtelen nem is tudom kit tudnánk hozni, aki épp nincs benne valami projektben..
Talán Capello átvenné szezon végéig.
Mondjuk egy Kloppra vagy Spalettire kiváncsi lennék, vagy egy Pellegrinire, bár új csapat épitése a multkor sem ment neki..nem könnyü
De a legjobb húzás az lenne ha Del Bosquet győznénk valahogy meg. Öröm visszaemlékezni a 2000es évek elejére.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Oh nyugodj meg, az a két meccs igazi kabaré lesz...Nincs írta:Nem szabadott volna B csapattal kiállni, a hétvégi után jót tett volna mindenkinek még egy meccs, ahol gólokat tudunk lőni. Az lesz a szomorú, ha a PSG ellen is kiesünk, mert akkor már februárban vége a szezonunknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
En nem is sirom. Csak a tavalyi keret erossege pont az volt h az ilyen meccseket a "b"csapat is hozta, nem keves erdemben ennek a ket jatekosnak koszonhetoen, akiket vasvillaval uldoztunk el, azert h Asensio, Isco, Kova es az uj erkezok lasd Ceba minel tobbet játszanak. Erre lassan jon Februar es nyugalomban lehet Real meccset nezni, mert annyi a tetje mint egy nyari arab csapat elleni osszecsapasnak.numberone1 írta:Hany kupa meccsen volt James ekezve hasonloan, mert meg egy NB2-s jatekos is gyorsabb volt nala...ne sirjuk mar vissza.