Értékeld a legutóbbi meccset
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Az is bosszantó,hogy minden "kiscsapatban" van egy olyan támadó, aki egyetlen lehetősègből be is talál...Persze élete gòljával...Na nálunk viszont jó néhány helyzet kell, hogy gólt szerezzünk...
De a tegnapi kiesés egyértelműen a "B"csapat pályára küldése miatt volt...
Theot, Achrafot,.Llorentét nem szeretnèm látni mostanában.Irány a Castilla!!!
Persze rajtuk kívül is van pár csalódás...
De a tegnapi kiesés egyértelműen a "B"csapat pályára küldése miatt volt...
Theot, Achrafot,.Llorentét nem szeretnèm látni mostanában.Irány a Castilla!!!
Persze rajtuk kívül is van pár csalódás...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Torquemada írta: Sokan hasra estek tőle, hogy a Depor ellen még a fülünkről is befelé pattant, de most látjuk, hogy ez mennyit ért.
Pont ,hogy most azokat kellett volna nyomatni akikről hétvégén befele pattant,hogy beinduljon valami.Teljesen indokolatlan volt most a valenciara tartalékolni de mind1 már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Realista24 írta:Szerencsére ataludtam, de az ébredés mem kellemes. Jim legalabb biztos boldog. Játszottak a spanyolok.
Botrány.
azaz..
ezek a spanyolok
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Annyi jó van csak benne, hogy így a kupában megúszunk két nagy mészárlást a bárszá ellen. Azok most élvezettel végeznének ki minket.
Perez papa, így nem lesz pólóeladás meg bevétel. Egyre több a lyuk a lelátónkon, már a bajnokikon is. Érthető, én is elaludtam tegnap rajta, jobb is. Még pár hónap Zidán, és minket is megizélnek szégyenszemre a nézőszám miatt, mint a Celtát. Lassan már csak az ultrák fognak kitartani (le a kalappal előttük).
Sok-sok év leggyengébb Real Madridját láthatjuk. Ideje a nagytakarításnak. Tanácstalan, demoralizált, ötlettelen csapattal nem lehet egy PSG ellen kiállni, mert nagy ruha lesz. Sokan hasra estek tőle, hogy a Depor ellen még a fülünkről is befelé pattant, de most látjuk, hogy ez mennyit ért.
Perez papa, így nem lesz pólóeladás meg bevétel. Egyre több a lyuk a lelátónkon, már a bajnokikon is. Érthető, én is elaludtam tegnap rajta, jobb is. Még pár hónap Zidán, és minket is megizélnek szégyenszemre a nézőszám miatt, mint a Celtát. Lassan már csak az ultrák fognak kitartani (le a kalappal előttük).
Sok-sok év leggyengébb Real Madridját láthatjuk. Ideje a nagytakarításnak. Tanácstalan, demoralizált, ötlettelen csapattal nem lehet egy PSG ellen kiállni, mert nagy ruha lesz. Sokan hasra estek tőle, hogy a Depor ellen még a fülünkről is befelé pattant, de most látjuk, hogy ez mennyit ért.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Theo, Hakimi-Nacho azért csak összehoztak nekik 1-1 gólt. Theot is megelőzi az ellenfél és földről fejelhet... meh, vicc. Hakimi rövid visszapasszánál Nacho is mit akart...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez botranyos volt tovirol hegyire jatekostol Zidanostol. Lehet remenykedni hogy a BL himnusz mint valami varazsige majd felporgeti a bandat de szerintem erre vajmi keves az esely realisan nezve. Az eronlet beka segge alatt, egyeni formak borzasztoak es akkor most ez a demotivalo eredmeny (akarmennyire is leszarjuk a kupat...de kiejtett egy Leganes). Ez igy nagyon buko. Persze fognak majd akarni a sracok (remelem) de ez nem ugy mukodik csak nincs mar meg a kemia kozottuk es a "taktikank" nem letezik. Mikor egy Leganes gyorsabb focit jatszik el se tudom kepzelni mi lesz a PSG ellen...mert ketsegunk ne legyen hogy ok is vert fognak inni az tuti.
A legrosszabb hogy nem hogy jo de meg csak kozepes megoldas sem nagyon van. Akkora takaritast kellene csinalni a nyaron ami nem nagyon fog osszejonni. Min. 5 jatekost kellene cserelni plusz akkor meg az edzo szemelye is kerdeses. Kvara lehangolo az egesz.
A legrosszabb hogy nem hogy jo de meg csak kozepes megoldas sem nagyon van. Akkora takaritast kellene csinalni a nyaron ami nem nagyon fog osszejonni. Min. 5 jatekost kellene cserelni plusz akkor meg az edzo szemelye is kerdeses. Kvara lehangolo az egesz.
- Galacticos
En csak azt nem ertem mi a jo istenert tartalekoltunk. Jelenleg ez a meccs fontosabb volt mint barmelyik bajnoki. Erre se bale se ronaldo.
Inkabb hagytak volna ki a kovetkezo bajnokit, mint ezt a meccset.
Es megint hazai palyan... Nagyon optimista voltam a psg elleni parharccal kapcsolatban, de ahogy kozeledik egyre kevesbe varom.. Nevetseges hogy otthon nyernek ellenunk folyamatosan jottment csapatok.
Kivancsi lennek mikor volt utoljara ilyen h januarban mar ennyiszer kikaptunk hazai palyan, szerintem meg joval mou elott.
Zizou meg... Ugy latszik itt mostanaban mindenki 2 szezonra van belőve.
Inkabb hagytak volna ki a kovetkezo bajnokit, mint ezt a meccset.
Es megint hazai palyan... Nagyon optimista voltam a psg elleni parharccal kapcsolatban, de ahogy kozeledik egyre kevesbe varom.. Nevetseges hogy otthon nyernek ellenunk folyamatosan jottment csapatok.
Kivancsi lennek mikor volt utoljara ilyen h januarban mar ennyiszer kikaptunk hazai palyan, szerintem meg joval mou elott.
Zizou meg... Ugy latszik itt mostanaban mindenki 2 szezonra van belőve.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerencsére ataludtam, de az ébredés mem kellemes. Jim legalabb biztos boldog. Játszottak a spanyolok.
Botrány.
Botrány.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szégyenteljes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát ez mi az isten fasza volt lefekudtem aludni mondom ezt a meccset kihagyom úgy is sima lesz Itt zz-vel van valami nagy baj mert a keret jó a játékosok viszont formán kívül.Ha meg ennyire fos a b csapat ne tartalékoljon már az elúszott bajnokságra.Jézusom.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
ujabb kupat loktunk a barca kezebe. atma is kiesett hogy megallitsa oket. hatalamas gg.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ilyen meccseket neha neha megcsipni.KAG írta:numberone1 írta:Egyebkent mennyi volt a szorzo Leganes tovabbjutasra?
12x volt arra h győznek.
Gondolom a továbbjutásra is azonos lehetett kb.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ti kritizáljátok a mai után Zidanet, de ő hisz a megkezdett munkában. Nem fog egy rossz meccs miatt változtatni. Hisz a jatekosokban, nincs szükség érkezőre.
Ma a helyzetek kimaradtak, de ilyen előfordul, a lényeg a hozzáállás. A játékosok nem érdemelnek füttyszót.
Ma a helyzetek kimaradtak, de ilyen előfordul, a lényeg a hozzáállás. A játékosok nem érdemelnek füttyszót.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
numberone1 írta:Egyebkent mennyi volt a szorzo Leganes tovabbjutasra?
12x volt arra h győznek.
Gondolom a továbbjutásra is azonos lehetett kb.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
"folytatjuk, nem adjuk fel mert mi vagyunk a Real Madrid" Ezt valaki biztos fogja mondani. Vagy ehhez nagyon hasonlót. Theo-t meg Hakimit innentől kezdve nem akarom a kezdőben látni.el magico írta:"Folytatjuk a megkezdett kemény munkát"Steve írta:“Jók voltunk az első félidőben,a másodikban nem volt szerencsénk a befejezésnél”
“BÍZOM A CSAPATOMBAN, nincs szüksèg új játékosokra”
"Mindent beleadtunk, mindenki láthatta!!!!!!!!!"
Egy újabb kupát ajándékoztunk oda a Barcának
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lesz egy vilagbajnoksag, Mbappe golokkal a franciak nyernek es o lesz az aranylabdas.hala real írta:
amugy barca eddig bajnoksag, plusz kupa(??).....messi aranylabda(?????)
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Mire tartalékoltunk? A liga 4. helyért való küzdelemre? Érti valaki? Bale?
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
hala real írta:ez hihetetlen.
nem baj, johetnek a videok az edzesrol, ahol hatalmas golokat lonek a jatekosok.
fejben innen nagyon nehez lesz nekik visszajonni.
amugy barca eddig bajnoksag, plusz kupa(??).....messi aranylabda(?????)
Ezt mentsd le tedd rá a házat mert igy lesz. Megy a tripla majd figyeljetek. Ezek utan verszemet kapnak mi meg psg ellen bucsuzunk senkinek ne legyen ketsege itt tobb sebbol verzik a dolog.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
"Folytatjuk a megkezdett kemény munkát"Steve írta:“Jók voltunk az első félidőben,a másodikban nem volt szerencsénk a befejezésnél”
“BÍZOM A CSAPATOMBAN, nincs szüksèg új játékosokra”
"Mindent beleadtunk, mindenki láthatta!!!!!!!!!"
Egy újabb kupát ajándékoztunk oda a Barcának
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Perez feltette, ami Mbappéra volt félretéve, és máris nem kell névszponzor a felújított Bernabeunaknumberone1 írta:Egyebkent mennyi volt a szorzo Leganes tovabbjutasra?
Merci Zizou!