Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Cáfold meg.
Segítek egy kicsit, szerinted.wxyz írta:Legkiegyensúlyozottabb felállás. Például domináló focival ezzel lehet a legjobban védekezésbe váltani. Isco és James ezért is nem jók rá.Kerlon írta:Mi alapján a 433 a legjobb felállás? Csak a fejedben vagy valamivel alá is tudod támasztani? Megint terelsz meg magabiztosan kijelentesz mindent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engedd el, Isco egy szar, Zidane is szar, ugy nyertunk kupakat tavaly is h szarul jatszottunk, mindenki egy szar, bar nem tudjuk ki lenne a jo...mind vakok vagyunkKerlon írta:Mi alapján a 433 a legjobb felállás? Csak a fejedben vagy valamivel alá is tudod támasztani? Megint terelsz meg magabiztosan kijelentesz mindent.
Olyan kp s sorunk van h olyan sehol mashol nincs, a tamado felhozatal meg egyszeruen gyenge, a piac is gyenge, 433 at jatszani totalis tokonrugas sajat magunknak folyamatosan, szerintem. Minden csapat ugyan azt csinalja velunk, amit anno az Inter a Barcaval. Vannak nagyon jo elemzesek a meccsrol...hagytak h a vedelmi vonalak elott passzolgassanak, leengedtek oket a szeleken az alapvonalig, aztan max beadni tudtak,ami vagy vedo vagy kapus lett, de biztos sok ertelme lenne 433 at eroltetni
Legkiegyensúlyozottabb felállás. Például domináló focival ezzel lehet a legjobban védekezésbe váltani. Isco és James ezért is nem jók rá.Kerlon írta:Mi alapján a 433 a legjobb felállás? Csak a fejedben vagy valamivel alá is tudod támasztani? Megint terelsz meg magabiztosan kijelentesz mindent.
vicces lesz az tutinzooli93 írta:Var valaki meg valamit a mai meccstol? Nekem rossz eloerzetem van sajnos,hogy csunya lesz a vege megint
Mi alapján a 433 a legjobb felállás? Csak a fejedben vagy valamivel alá is tudod támasztani? Megint terelsz meg magabiztosan kijelentesz mindent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hogy amíg Zidane az edzőnk játszhatunk bármit, hozhatunk és játszathatunk bárkit, a tökéletestől távol leszünk.
Nem tökmindegy neked a felállás, mert Iscozni akarsz, az meg 4231ben vagy rombusz kps 442ben mehet.
433 a legjobb felállás.
Szoktam írni mit és kiket szeretnék, a szelektív memóriáról nem tehetek.
Bajnokságban voltak jó meccsei, amik segítettek a bajnoki győzelemben, de a BLben ugyanúgy csődöt mondott, mint a korábbi időszakokban. Volt egy gólja az Atletico ellen, azt létszámítva beleszürkült a mezőnybe. Kivétel a BL döntő, ott a csapat legrosszabbja volt nálam.
Nem tökmindegy neked a felállás, mert Iscozni akarsz, az meg 4231ben vagy rombusz kps 442ben mehet.
433 a legjobb felállás.
Szoktam írni mit és kiket szeretnék, a szelektív memóriáról nem tehetek.
Helyén kell kezelni a sikereket. Az a csapat távol volt a tökéletestől, nem volt a játékunk annyira meggyőző. Én utána is sokat kritizáltam Zidanet, lehet egyedüliként a fórumon.Galacticos írta:tavaly amikor nem volt a szezon végén bale,és nem volt 433 akkor hogy vertük szarrá európa összes top csapatát a bl-ben?wxyz írta:Egy jó edzővel 4-3-3 kell, hogy tökéletes legyen a dolog. Nincs helye benne.
annyit segítek hogy iscoval a kezdőben.
Bajnokságban voltak jó meccsei, amik segítettek a bajnoki győzelemben, de a BLben ugyanúgy csődöt mondott, mint a korábbi időszakokban. Volt egy gólja az Atletico ellen, azt létszámítva beleszürkült a mezőnybe. Kivétel a BL döntő, ott a csapat legrosszabbja volt nálam.
Nem értem mi az összefüggés a 433 és a jó edző között. Ez valószínűleg a vágyálmod, mert nekem tök mindegy lenne, hogy 532, 442, 4231, 433 akármi a felállás, ha jól és eredményesen játszunk. Amúgy mindig nagy önbizalommal írsz le dolgokat, de szerintem még nagy körvonalakban sem írtad le, hogy mi az elképzelésed és milyen játékosokkal valósítanád meg, miközben minden leugatsz és leközépszerűzöl. Szóval hajrá.wxyz írta:Egy jó edzővel 4-3-3 kell, hogy tökéletes legyen a dolog. Nincs helye benne.
K
K
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Idén én már sok jóra nem számítok a csapattól...nzooli93 írta:Var valaki meg valamit a mai meccstol? Nekem rossz eloerzetem van sajnos,hogy csunya lesz a vege megint
- Galacticos
tavaly amikor nem volt a szezon végén bale,és nem volt 433 akkor hogy vertük szarrá európa összes top csapatát a bl-ben?wxyz írta:Egy jó edzővel 4-3-3 kell, hogy tökéletes legyen a dolog. Nincs helye benne.
annyit segítek hogy iscoval a kezdőben.
Egy jó edzővel 4-3-3 kell, hogy tökéletes legyen a dolog. Nincs helye benne.
pont Isco mellé kéne még előre két hasonlóan sokat mozgó játékos, akik gólerősebbek és tökéletes lehetne a dolog.Galacticos írta:ez már nem az első hasonló hsz-ed, és attól félek hogy háttal ülsz a moziban.wxyz írta: csapat igazi szent tehene Isco is felesleges, ugyanúgy mint James.
mai napig isco az aki kéri, teszi-veszi és mellette védekezés sem büdös neki.
nyilván nem aranylabda szint, még mielőtt kiforgatnád, de a csapatban tudnék nagyjából 10-15 nála kevésbé hasznos játékost mondani erről a szezonról.
K
K
- Galacticos
ez már nem az első hasonló hsz-ed, és attól félek hogy háttal ülsz a moziban.wxyz írta: csapat igazi szent tehene Isco is felesleges, ugyanúgy mint James.
mai napig isco az aki kéri, teszi-veszi és mellette védekezés sem büdös neki.
nyilván nem aranylabda szint, még mielőtt kiforgatnád, de a csapatban tudnék nagyjából 10-15 nála kevésbé hasznos játékost mondani erről a szezonról.
- nzooli93
Var valaki meg valamit a mai meccstol? Nekem rossz eloerzetem van sajnos,hogy csunya lesz a vege megint
Nincs itt gond. Szélsőhátvédeknek kell egy-egy riválist hozni, és előre csatárt meg szélsőt. 4 játékos, ez egy nyár alatt nem sok.
Távozóból kellene több. Hakimi és Theo nem szint, Casemiro-Llorente és Bale-Ronaldo párosokból mehetne legalább az egyik, Benzemának már a legegyszerűbb játékhelyzetek is kihívást jelentenek. A csapat igazi szent tehene Isco is felesleges, ugyanúgy mint James.
Távozóból kellene több. Hakimi és Theo nem szint, Casemiro-Llorente és Bale-Ronaldo párosokból mehetne legalább az egyik, Benzemának már a legegyszerűbb játékhelyzetek is kihívást jelentenek. A csapat igazi szent tehene Isco is felesleges, ugyanúgy mint James.
- Galacticos
Az a baj hogy egy 2-3atigazolasi szezonnal le vagyunk maradva, vagyis 2-vel biztos.
Ez hogy 14 nyaran jott utoljara kezdobe jatekos ez nagyon durva szerintem. Persze valahol jo is de egy ilyen jol lakott keretet fel kellett volna dobni valakivel.
Ez hogy 14 nyaran jott utoljara kezdobe jatekos ez nagyon durva szerintem. Persze valahol jo is de egy ilyen jol lakott keretet fel kellett volna dobni valakivel.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Volt ra pelda a tortenelmunkben es nagyon bejott abban az evben. 8 uj jatekost igazoltunk a 96-97-eloszezonban, mert elotte 6. lettunk, es nem akar milyen jatekosok jottek akkor, egybol bajnokok lettunk az egyik legszebb focit jatszo csapat volt eddig amit lattam. Az a durva, h ennyi uj jatekos ugy jatszott, minyha egyutt lettek volna evek ota. Ennyit szamit ha van koncepcio, volt egy szisztema, es Capello megkapta azokat az embereket a posztokra/hiany posztokra akiket kert.wZoLee7 írta:mert szerintem a legnagyobb hulyeseg ha egy nyaron akarunk mindent megoldani, gondunk van boven, ne a kenyszer vetelekkel akarjunk tuzet oltani
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En egy olyat tudnek elkepzelni, hogy a bucsuja a Bernabeuban lesz. Ahogyan erkezett, ugy tavozik, keretbe foglalva a madridi karrierjet: telthazas stadion csak miatta. Es a legvegen: uno, dos, tres ...dzsi91 írta:Egyértelműen egyiket se. Neymarban nincs annyi ,hogy megérje a korülötte lévő cirkusz meg a szememet is bántaná. Az ember tipikus brazil lenne 1-2 jó éve amíg a csúcsra ér aztán majd lezüllik,ha egyáltalán a csúcsra ér. Kane meg megfelelő mentalitással rendelkezik de csak úgy mint Bale-nél az ő erősségei sem itt tudnának kibontakozni.
Bappe Hazard vonalon maradnék(jo játékosok sztár alűrök nélkül),ha neymart eltudnánk hozni ettől a psgtől akkor egy bappe sem okozhat nehézséget.A másik meg,ha neymar jön Cr megy,ezt se akarom,mármint nem így,hogy majd kitessékeljük a hátsó kapun a modernkori DiStefanot egy ilyen bohóc miatt.Nyilván a Cr korszak a végéhez közelít,de nem akarom,hogy megint egy ilyen ronda búcsú legyen mint az elmúlt években sokszor.
Neymar meg úgy nem hinném,hogy jönne úgy,hogy ittvan Cé.Akkor maradhatott volna messi mellett is ennyi erővel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En azert irtam a Mariano-Benzema kettost mert szerintem a legnagyobb hulyeseg ha egy nyaron akarunk mindent megoldani, gondunk van boven, ne a kenyszer vetelekkel akarjunk tuzet oltani
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szavazatnál is ott volt: inkább igyatok.