Steve írta: Alexis geci jó játékos.
Wenger egy zsák xart nem ér már és tönkre tette.
És szerinted? Jó döntést hozott? Murinnyó jó focit játszatott az utolsó 5 évben?Steve írta:Ha Mourinho nem buszsofőrnek hadznália a buszához
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 27., szombat 22:06
Steve írta: Alexis geci jó játékos.
Wenger egy zsák xart nem ér már és tönkre tette.
És szerinted? Jó döntést hozott? Murinnyó jó focit játszatott az utolsó 5 évben?Steve írta:Ha Mourinho nem buszsofőrnek hadznália a buszához
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 27., szombat 22:04
Igen pontosan e miatt mondom, hogy szerintem jó játékos és tartottam jó játékosnak Wenger barmolása alatt is az Arsenalban és előtte a barcában is, ahol a csoda Messi árnyékában is rúgdosta a góljait és dolgozott alá az argentínnak.wxyz írta:Most komolyan az angol negyedosztály kiesőjelötje elleni meccse miatt vagytok tőle elájulva?
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 27., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. január 27., szombat 21:54
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 27., szombat 21:43
Alexis geci jó játékos.BBeno írta:ezt közönség szavazás alapján kapta ha jól tudom, de mindegy mert tuti vétel volt josénak.Nyilacska írta:Alexis benelegites képpen man of the match lett 9 kukcspasszal és egy assistal.
óriási pluszt tud adni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 27., szombat 21:36
Erre nincs jobb hasonlat.ziro4vr írta:Lopod a hasonlataimat is? Nem elég hogy Dani már az egész itteni életművemmel megteszi..Kerlon írta:nézem Salaht és olyan, mint amikor fifaban csalsz és 99-es sebességet állítasz be egy játékosnak
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 27., szombat 21:25
Lopod a hasonlataimat is? Nem elég hogy Dani már az egész itteni életművemmel megteszi..Kerlon írta:nézem Salaht és olyan, mint amikor fifaban csalsz és 99-es sebességet állítasz be egy játékosnak
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 27., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 27., szombat 12:59
Annyit nem hinném, hogy fogunk. Ha viszont ekkora lesz a költekezés, akkor bevétel is lesz bőven. De szerintem annyi lesz, hogy egy támadó jön, egy megy. Az meg anyagilag sem vészes. Mourinhonak meg elvileg kell egy szélső védő meg k.pályások is. Eladni meg nem nagyon tudnak. Legalábbis jó áron.Nyilacska írta:Mai piacot elnezve akorul kéne magunkra is költeni.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2018. január 27., szombat 12:48
Mai piacot elnezve akorul kéne magunkra is költeni.M1Ö írta:Alexis így hirtelen kaphatna is egy pofont, hogy minél hamarabb jöjjön rá, hogy hova is igazolt. Mondjuk amilyen meccseket szoktak játszani egymás ellen majd az lesz, hogy végig nyom a Spurs, aztán egy kontrából vagy szögiből nyerni fog a MU.Nyilacska írta:Szerdán a wembleyben spurs - mu jó kis csorte lesz.
Mourinho amúgy tegnap a születésnapjára kapott egy szerződéshosszabbítást. Kíváncsi vagyok jövőre mi lesz velük, mert általában a 3. évre esik szét a csapata, mert addig fullon pörögnek. Mondjuk nyáron is elszór még 300 milliót, aztán csak megoldja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 27., szombat 12:40
Miért szerinted melyik akar majd Sanchez mögött 10 meccsenként játszani? Rashfordot még csak csak beteszi csatárnak is, de amúgy...Nyilacska írta:Kizartnak tartom hogy bármelyiktol is megszabaduljon. Ennyire szerintem nem ment el az esze. Szerdán a wembleyben spurs - mu jó kis csorte lesz.Kerlon írta:és martialt vagy rashfodot a rászorulóknak
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 27., szombat 12:37
Alexis így hirtelen kaphatna is egy pofont, hogy minél hamarabb jöjjön rá, hogy hova is igazolt. Mondjuk amilyen meccseket szoktak játszani egymás ellen majd az lesz, hogy végig nyom a Spurs, aztán egy kontrából vagy szögiből nyerni fog a MU.Nyilacska írta:Szerdán a wembleyben spurs - mu jó kis csorte lesz.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2018. január 27., szombat 12:25
Kizartnak tartom hogy bármelyiktol is megszabaduljon. Ennyire szerintem nem ment el az esze. Szerdán a wembleyben spurs - mu jó kis csorte lesz.Kerlon írta:és martialt vagy rashfodot a rászorulóknak
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 27., szombat 11:47
Szívesebben nézem a játékát mint a mai focisták 90%-ának. Kíváncsi lennék ott mit alkotna, de én inkább újra Olaszországban vagy talán Spanyolországban látnám szivesen.Kerlon írta:Liverpoolnál szóba került Pastore, keret mélyítésnek mindenképpen jó lehetne a számukra, illetve a jobb napjain tud szép dolgokat az argentin.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 27., szombat 11:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 27., szombat 10:58
ezt közönség szavazás alapján kapta ha jól tudom, de mindegy mert tuti vétel volt josénak.Nyilacska írta:Alexis benelegites képpen man of the match lett 9 kukcspasszal és egy assistal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 27., szombat 10:48
középszer és csak forgolódikBBeno írta:Eden Hazard: Of the 128 players to attempt 50+ dribbles, @hazardeden10 has the best dribble success rate (80.2%) in Europe's top 5 leagues this season.
HozzászólásSzerző: Nyilacska » 2018. január 27., szombat 10:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 27., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. január 25., csütörtök 18:24
középhátvéd posztunk tényleg a legjobb, csak a 4-ből 2 nagyon sérülékeny...Csabi írta:nekünk jó a keretünk. nem kell
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem