ps..Culé1899 írta:Nem magyarázkodás, de Alexis tőlünk azért távozott többek között mert a nyakára hozták Neymart és Suarezt. Ő pedig tartotta magát annyira jónak - jogosan -, hogy ne padozzon, hanem húzóember legyen. Zlatan az más, én sok nyilatkozatot olvastam mindkét fél részéről, valahol a kettő között van az igazság.Steve írta: A barcából menekült, gondolom hasonló okoból mint Zlatan..na most mindjárt jön vmi barcás és megmegyarázza a körítést.
Bocs a dupla miatt, de Zlatan és a barcához még annyit,- igaz rossz topic- hogy rengeteget hallottam Zlatant konkrétan élőben is a témában nyilatkozni.
Sokszor a megjátszott nagyképűségével előadva, sokszor teljesen értelmesen megmagyarázva a barca/Messi és közte való dolgokat. Több svéd interjút láttam vele ahol részletesen taglalva elmondja érvekkel, hogy mi nem tetszett neki.
Röviden: én sem szerettem volna egy kimondva csicskának beállni vki alá, csak mert ügyes és mellé a klubb marketing arca ezért totál megkötve lenni...de ezt fölösleges taglalni, pláne nem ebben a topicban és a párhuzam sem állja meg a helyét 100%-ban Alexis Sanchezzel.