Értékeld a legutóbbi meccset
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kib.szott nagy szégyen edfig ez az év...és még a PSG ellen várjuk a csodát...csúnya pofára esés lesz majd ellenük...
Bakker ezt is megéltük...február eleje van és már csak barátságos meccseket játszunk a szezon hátralevő részében
Bakker ezt is megéltük...február eleje van és már csak barátságos meccseket játszunk a szezon hátralevő részében
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nézd meg a táblázatot.H.E.H.E. írta:ezek minek örültek ennyire?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ezek minek örültek ennyire?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Megnezek par videot tavalyrol, mert kezdem elfelejteni, milyem is a gyozelem...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én csak az utolsó fél órát láttam.
Casemiro nálam gyenge volt, elpattan tőle minden, nem tudja kihozni, megjátszani...konstans veszély. Benzema jól mozgott. A 3. és 4. gólunk szép volt, csak láttam focit is kicsit a csapattól, fura is volt. Lucas megint zavart, Asensio a gólnál meg Kovacic a másiknál megmutatta hogy mit tudnak. Lucasnál egy keresztlabdára emlékszem, ami szánalmasan gyenge volt. Nagyon durva, hogy milyen tudással mennyi percet kaphat.
Casemiro nálam gyenge volt, elpattan tőle minden, nem tudja kihozni, megjátszani...konstans veszély. Benzema jól mozgott. A 3. és 4. gólunk szép volt, csak láttam focit is kicsit a csapattól, fura is volt. Lucas megint zavart, Asensio a gólnál meg Kovacic a másiknál megmutatta hogy mit tudnak. Lucasnál egy keresztlabdára emlékszem, ami szánalmasan gyenge volt. Nagyon durva, hogy milyen tudással mennyi percet kaphat.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Meccs végén okosan játszottunk de a kp-s védekezés nem volt az igazi. Nagyon összezavart a Valencia a presszingjükkel, helyzetekig jutottak el, szerencsénk volt, mert ott bőven visszajöhettek volna meccsbe. Kíváncsi vagyok a PSG milyen kp-val jön ki ellenünk, mert a letámadás leginkább ezen múlik. Remélem DM csak csere lesz, ha őt visszarakja Emery kp-ra lesznek gondjaink.
72. percben belsővédőt, meg a 90. percben isten se tudja már minek?BBeno írta:kettőt cserélt azon a meccsen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Emery jo kupaedzo, neki a bajnoki sorozat a gyengeje, ket meccsen nehez dolgunk lehet, es azt sem mind ndanam h rajtuk lesz nagyobb nyomas, sajnos ezt magunknak koszonhetjuk, de ha kiesunk a bl bol akkor csipos lesz a hangulat Madridban
kettőt cserélt azon a meccsen.
A PSG jelenleg egy hülye csapat, akinek az élén ott egy arab és mindig elvárja a győzelmet. Olyan nyomás van Emeryn, hogy nincs is más választása. Bayern elleni tétnélküli meccsen is, ha jól emlékszem nem is cserélt, pedig tök mindegy lett volna, hogy kivel kapnak ki, mert nem volt veszélyben az első helyük.ToniKroos írta:A PSG nem olyan hülye, hogy így szét fussa magát. Igaz hátrányba voltak, de akkor is hamar kifutották magukat. Egyszer mutatták a 60. perc körül Modric 6,2 km-t futott, Parejo pedig 8,1km-t. Ez szerintem nagy különbség és ki is jött a végén.Karim the king írta:Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
De a PSG ellen egy ilyen 15 perc , mint a mai második félidei, a búcsút fogja jelenteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak nekem nem fér össze a Valencia és a katalán párhuzam?Torquemada írta:jó meccs lett belőle, meg nagy katalánverés.
Úgy látom, ez a kék a katalánverő mezünk, megtartjuk.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ha eddig járt a kritika, akkor most jár a nagy dicséret is. Végre úgy fociztunk, mint aki meg akarja nyerni a meccset.
Nem volt minden százas, de ez nem is egy könnyű helyszín. Főleg úgy, hogy ezek mindig minket akarnak megverni a legjobban. Nagyon utálom a valenciát. Mindent beleadtak, jó meccs lett belőle, meg nagy katalánverés. Szegény Parejo, a másik "kedvencem" csak nézett, mint hal a szatyorban. Hát, öcsi, most várni kell a Real elleni gólra egy kicsit .
Ahhoz, hogy az unalomig ismert játékredszerünk működjön, kellett, hogy a két szélső védőből legalább az egyik így odategye magát. Tavaly ez rendszeres volt, mostanában nem. Carvajal felejthető volt, Marcelo viszont végre a mezőny legjobbja.
Pár emberrel ellentétben szerintem Case nem volt rossz, a BBCtől viszont én nem vagyok elájulva most sem, bár jobbak voltak, mint eddig. Ahogy Ase bejött a bal szélére, még jobb lett az egész. Bale szerintem értékelhetőt nem csinált, CR jól mozgott, köszi a tiziket is, de két ordító zinyót megint kihagyott a kapu torkából. Benz. meg csak az első félidőben volt jó, a másodikban rengeteg labdát elszórt, a cseréje jogos volt, csak késői. Nálam amúgy is a Real kilencesének csak három dolga van: gólt rúgni, gólt rúgni, gólt rúgni, amíg ezt nem látom, nem érdekel, hány esernyőt ad a védőknek. Navas megint nagy volt, nálam nem volt kapuskérdés, és nincs még most sem. Nem top három, de nem rajta múlik. Modric kora ilyen erős tempójú, intenzív meccseken mindig látszik, jó volt, de ilyenkor nem tud már annyira meghatározó lenni, mint amúgy mindig. De ott van Kova, úgyhogy nincs gond.
Nem volt minden százas, de ez nem is egy könnyű helyszín. Főleg úgy, hogy ezek mindig minket akarnak megverni a legjobban. Nagyon utálom a valenciát. Mindent beleadtak, jó meccs lett belőle, meg nagy katalánverés. Szegény Parejo, a másik "kedvencem" csak nézett, mint hal a szatyorban. Hát, öcsi, most várni kell a Real elleni gólra egy kicsit .
Ahhoz, hogy az unalomig ismert játékredszerünk működjön, kellett, hogy a két szélső védőből legalább az egyik így odategye magát. Tavaly ez rendszeres volt, mostanában nem. Carvajal felejthető volt, Marcelo viszont végre a mezőny legjobbja.
Pár emberrel ellentétben szerintem Case nem volt rossz, a BBCtől viszont én nem vagyok elájulva most sem, bár jobbak voltak, mint eddig. Ahogy Ase bejött a bal szélére, még jobb lett az egész. Bale szerintem értékelhetőt nem csinált, CR jól mozgott, köszi a tiziket is, de két ordító zinyót megint kihagyott a kapu torkából. Benz. meg csak az első félidőben volt jó, a másodikban rengeteg labdát elszórt, a cseréje jogos volt, csak késői. Nálam amúgy is a Real kilencesének csak három dolga van: gólt rúgni, gólt rúgni, gólt rúgni, amíg ezt nem látom, nem érdekel, hány esernyőt ad a védőknek. Navas megint nagy volt, nálam nem volt kapuskérdés, és nincs még most sem. Nem top három, de nem rajta múlik. Modric kora ilyen erős tempójú, intenzív meccseken mindig látszik, jó volt, de ilyenkor nem tud már annyira meghatározó lenni, mint amúgy mindig. De ott van Kova, úgyhogy nincs gond.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
A PSG nem olyan hülye, hogy így szét fussa magát. Igaz hátrányba voltak, de akkor is hamar kifutották magukat. Egyszer mutatták a 60. perc körül Modric 6,2 km-t futott, Parejo pedig 8,1km-t. Ez szerintem nagy különbség és ki is jött a végén.Karim the king írta:Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
De a PSG ellen egy ilyen 15 perc , mint a mai második félidei, a búcsút fogja jelenteni.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valami beindult a depor meccsel,ezért nem kellett volna szarozni a kupában és a teljes keretet vinni.A bbc nagyon jól mozgott Tanári gólok voltak Jön a tavasz reméljük nem túl késön indult be a dolog.Volt egy kisseb képzavar de azt felírom az önbizalom hiánynak ami kialakult az elmúlt 1-2 hónapban.
Farkasnak a visítozásaitol már hánynom kell ha valakinek helyzete van ellenünk.
Amúgy a Valencia mire volt ennyire rápörögve? Jól kifingatták magukat a barcára.Idioták.
Farkasnak a visítozásaitol már hánynom kell ha valakinek helyzete van ellenünk.
Amúgy a Valencia mire volt ennyire rápörögve? Jól kifingatták magukat a barcára.Idioták.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én már ennek is örülök hogy legalább elhoztuk ezektől a dáákóktól a 3 pontot. Undorító egy társaság. Bárki ellen kikapnak de minket minden áron meg akarnak verni. Mindig.Karim the king írta:Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na igen, maradjunk reálisak, ennyi azért nem volt közte. Kellett Montoya hülyesége a 2. tizinél. Mezőnyben nem voltunk jobbak, főleg a 2. félidőben a 3. gólig nagyon meleg volt a pite. Casemiro meg Bale semmi értékelhetőt nem csinált és én azt sem láttam, hogy a 4-3-3 miatt munden oké volt a széleken, mert volt bőven olyan szitu amikor mindkét oldalon mögénk kerültek és jöttek a Valencia helyzetek. Mondjuk idén már csak annyit várok el, hogy az eredmények úgy ahogy jöjjenek. Az utóbbi pár meccs bíztató, csak az a k***a kupa...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Minden happy, meg pacsi, meg tűz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megoldjuk.realistahuni írta: PSG ellen még Remy kell és kész a jinx.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valencia hazai vagy iksz-re tipszmikszűtem. Szívesen.Pipita írta:A Depor elleni meccset meg a mait is kihagytam, a Leganes-gálát néztem.
Idén nem nézek több Real meccset.
Szívesen.
PSG ellen még Remy kell és kész a jinx.