HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. január 28., vasárnap 9:46
Ha eddig járt a kritika, akkor most jár a nagy dicséret is. Végre úgy fociztunk, mint aki meg akarja nyerni a meccset.
Nem volt minden százas, de ez nem is egy könnyű helyszín. Főleg úgy, hogy ezek mindig minket akarnak megverni a legjobban. Nagyon utálom a valenciát. Mindent beleadtak, jó meccs lett belőle, meg nagy katalánverés. Szegény Parejo, a másik "kedvencem" csak nézett, mint hal a szatyorban. Hát, öcsi, most várni kell a Real elleni gólra egy kicsit .
Ahhoz, hogy az unalomig ismert játékredszerünk működjön, kellett, hogy a két szélső védőből legalább az egyik így odategye magát. Tavaly ez rendszeres volt, mostanában nem. Carvajal felejthető volt, Marcelo viszont végre a mezőny legjobbja.
Pár emberrel ellentétben szerintem Case nem volt rossz, a BBCtől viszont én nem vagyok elájulva most sem, bár jobbak voltak, mint eddig. Ahogy Ase bejött a bal szélére, még jobb lett az egész. Bale szerintem értékelhetőt nem csinált, CR jól mozgott, köszi a tiziket is, de két ordító zinyót megint kihagyott a kapu torkából. Benz. meg csak az első félidőben volt jó, a másodikban rengeteg labdát elszórt, a cseréje jogos volt, csak késői. Nálam amúgy is a Real kilencesének csak három dolga van: gólt rúgni, gólt rúgni, gólt rúgni, amíg ezt nem látom, nem érdekel, hány esernyőt ad a védőknek. Navas megint nagy volt, nálam nem volt kapuskérdés, és nincs még most sem. Nem top három, de nem rajta múlik. Modric kora ilyen erős tempójú, intenzív meccseken mindig látszik, jó volt, de ilyenkor nem tud már annyira meghatározó lenni, mint amúgy mindig. De ott van Kova, úgyhogy nincs gond.
Úgy látom, ez a kék a katalánverő mezünk, megtartjuk.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)