Es ebbol neked az jon le h en vagyok frusztralt?Captain írta:Szia!Galacticos írta: Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Akkor nem lesz "nagyjabol" meg szabalyok felremagyarazasa.
Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.
Ha sorfalat allunk, hat alljunk. Azt is lehet meltosaggal, inkabb alljunk rendesen mint mondvacsinalt szar indokokkal kihuzzuk magunkat alola ahogy ti tettek iden tobbszor is. A ligat elengedtem nyugodj meg, egy tortenelmi bl cimvedes utan ami meg nem sikerult egy csucs bayernnek, egy foci csucsan levo pep teamnek se, azutan elfogadom hogy nincs mar motivacio. De amikor volt motivacio olyat tettunk amit elotte soha senki, igy emiatt nem vagyok olyan frusztralt mint te.