Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 29., hétfő 9:11

Captain írta:
Galacticos írta: Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Akkor nem lesz "nagyjabol" meg szabalyok felremagyarazasa.
Szia!

Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.
Es ebbol neked az jon le h en vagyok frusztralt?
Ha sorfalat allunk, hat alljunk. Azt is lehet meltosaggal, inkabb alljunk rendesen mint mondvacsinalt szar indokokkal kihuzzuk magunkat alola ahogy ti tettek iden tobbszor is. A ligat elengedtem nyugodj meg, egy tortenelmi bl cimvedes utan ami meg nem sikerult egy csucs bayernnek, egy foci csucsan levo pep teamnek se, azutan elfogadom hogy nincs mar motivacio. De amikor volt motivacio olyat tettunk amit elotte soha senki, igy emiatt nem vagyok olyan frusztralt mint te.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. január 29., hétfő 9:09

Huu de kinyilt a barcasok csipaja az elmult honapokban. Eddig hol voltatok?
:goat:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 9:08

Én tudom MvG, csak nem értem mire fel írtad ezt- Eddig sem fogta erre a hátrányt, nem most fogja elkezdeni mikor már eleve nem is érdemes számolgatni semmit. De persze remélni lehet, én azt nem szeretném tőled elvenni.

Ezt a sorfalazást meg felejtsétek már el, hát miért állnánk nektek sorfalat? Miért nehéz felfogni, hogy addigra bőven megnyeritek a ligát? Idejöttél megmondani a tutit meg a frankót, megvédted a csapatod de legalább ne ilyeneket írnál. Indokolatlan így hétfő reggel.
Ahogy látom a tavalyi év kimaradt a címvédés meg a bajnoki cím miatt, de szerencsére idén ismét megerősödött a Barca és egyből megindult mindenki a Madridomra fórumozni ellenszurkolóként. Imádom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2018. január 29., hétfő 9:10-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 9:05

Pika írta:Solari, neked meg továbra sem kéne Barcelona szurkolóként játszani itt a madridistát.

1. Nagyon átlátszó

2. Nem áll jól neked (sem)

3.Nagyon szánalmas

4.Nagyjából mindenki tisztában vavn a hovatartozásoddal a fórumon, ezért nem éri el a célját.
hogyne.
https://i.imgur.com/gzG48Rg.jpg ezeket meg csak úgy hozzám fújta a szél.

Elsőnek is la liga szimpatizáns vagyok (sőt inkább spanyolország) utána real madrid. Értsd: A la ligából a real madridot szeretem a legjobban de emellett van helye a szívemben a többi csapatnak is.
Lehet hogy néha bicskanyitogató amit írok és néha akár még faszság is de hát nem lehet mindenki egyforma.

Captain

HozzászólásSzerző: Captain » 2018. január 29., hétfő 9:04

Galacticos írta:
Kerlon írta:Nézzük egyszerűbben, a Barcának lefújták volna? Le. Akkor kéz,11-es.
Ha nem fújták volna le nekik, akkor most páran vergődnének itt, hogy mindig károsítják őket? Igen, tehát kéz és 11-es.
Piqué kifakadt volna a twitteren? Ki, tehát tizi.

Tessék 3 nyomós érv, hogy miért volt szabálytalan és miért kellett volna befújni. :mrgreen:
Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.
Annyira orulnek ha a chelsea visszakapna csak egy nagyon picit az elmult 10 ev leginkabb elcsalt meccs utan. Cahill vagy valamelyik egy hasonlo kezzel allitsa meg messi loveset a 90.percben es ezzel a chelsea jusson tovabb.
Szia!

Úgy látom úgy kellett ez a vitás szituáció neked már, mint egy falat kenyér. Valószínűleg hónapok óta szorongsz a kialakult helyzeten. 21 fordulót kellett várnod, de végre kaptál egy kapaszkodót, amit évekig szorongathatsz. Ezáltal elengedheted a lassan 9 évvel ezelött történteket. De a legjobb az lenne ha ebben az évben már elengednéd az egész ligát. Inkább ne nézd meg azt, ahogyan sorfalat áll a csapatod a nou campban. A rossz akart meg vissza szokott hatni. Vigyázz nehogy a kezezés helyett Neymar 2 les góljával jusson tovább a PSG.

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 9:01

sebydani írta: Ha linkelsz bármilyen olyan írást amiben Zidane foglalkozott bírói ítéletekkel a ti csapatotokkal kapcsolatban Ziro meghív egy sörre.
Én sehol nem írtam, hogy foglalkozott vele, azt írtam REMÉLEM ezzel foglalkozik, a kettő között óriási a különbség.

Pika
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos

HozzászólásSzerző: Pika » 2018. január 29., hétfő 8:59

Solari, neked meg továbra sem kéne Barcelona szurkolóként játszani itt a madridistát.

1. Nagyon átlátszó

2. Nem áll jól neked (sem)

3.Nagyon szánalmas

4.Nagyjából mindenki tisztában vavn a hovatartozásoddal a fórumon, ezért nem éri el a célját.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 8:56

MvG írta:Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.
Ha linkelsz bármilyen olyan írást amiben Zidane foglalkozott bírói ítéletekkel a ti csapatotokkal kapcsolatban Ziro meghív egy sörre.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 29., hétfő 8:56

Minek reagáltok ilyenre? Jön a sok spori megmagyarázni MINDIG MINDEN ítéletet, meg szabálykönyvet linkelgetni. Elhiszem, hogy ha pontról pontra úgy értelmezzük a szabályokat, ahogy nekünk jó, akkor lényegében soha nem ítélnek a Barca javára, csak az igazság érvényesül.

Azt kellene észrevenni tisztelt bíró sporttársak, hogy más meccsen, más csapat ellen az ilyen helyzetek nagy százalékán pedig befújják a tizit (akkor is, ha a szabálykönyv értelmezése szerint Ti ezt rossz döntésnek tartjátok), vagy ilyen senkiházi Suárez félék mennek a levesbe 5 meccses eltiltással minden meccs után, amikor hozzák azt a gusztustalan személyiségüket a pályán (még Costa hasonlóan nagy túlélő).
Érdekes módon a Barca ellen ezek MINDIG úgy alakulnak, hogy a katalánoknak kedvező ítélet születik. Nem mondom, hogy ez szándékos csalás, vagy megvették a bírói testületet, egyszerűen az évek alatt a katalán propaganda nagyon hatékonyan ültette el a habi "több, mint egy klub" szlogen mögé, hogy Ők a tökéletesek, a jófiúk, eljátszották 140000-szer a nagyhalált a semmire, terrorizálták folyamatosan a játékvezetőket, amiknek együttesek meglett a foganatja. Lehet ellene pedálozni, csal szerintem felesleges. Elmúlnak majd ezek az idők is és lesznek még nagy pofára esések.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 8:52

rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról... :lol: :mrgreen: Ha Pepe volt szidva mint hentes, meg örökre el kéne tiltani, akkor Suárezt is.
ez amúgy olyan mint az oviban?:D Az ilyen véleményekkel egyik se lesz különb a másiknál. Sajnos az ilyen szurkolói viselkedés miatt van szélsőséges gyűlölködés egymás ellen. felnagyítanak minden egyes hibát.
Az ilyen véleményeket mindig is képzeletben le kell köpni aztán tovább állni vagy korlátozni az ilyen források olvasását. lásd nso: Az ottani kommenteket olvasva csoda ha megtudnék nézni egy premier league meccset.
Már is jobban át fog jönni a foci iránti szeretet és megtudsz nézni úgy egy barca meccset hogy nem háborgunk.
"gondolkodj lokálisan cselekedj globálisan".

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 8:51

rashidm írta:És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról... :lol: :mrgreen: Ha Pepe volt szidva mint hentes, meg örökre el kéne tiltani, akkor Suárezt is.
Wakaso piroásról miért nem írsz? A 30. percben már kijárt volna neki, ehez képest végig pályán volt. Na meg Suarez büntetője amikor kilőkték a labda alól felugrás közben.

Na mindegy, a lényeg, hogy ismét van valami amire tudjátok fogni a hátrányt, remélem a csapat, Zidane is ezen lovagol és akkor garantáltan egy hónapon belül véget ér az idény számotokra.

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 8:49

Majd akkor amikor Suarez egy földön fekvő játékost háromszor hátbarúg, majd utána a hátába térdel és a végén még az ellenfél játékosát is pofonvágja.

MvG

HozzászólásSzerző: MvG » 2018. január 29., hétfő 8:47

Toti írta:a pofám leszakad,
Szakadhat, ott a szabályzat, egy Real szurkoló másolta ki, aki vette a fáradtságot és nem csak fröcsögni tud.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 29., hétfő 8:42

És akkor még nem is beszéltünk Suárez pirosáról... :lol: :mrgreen: Ha Pepe volt szidva mint hentes, meg örökre el kéne tiltani, akkor Suárezt is.

Adolf
Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Adolf » 2018. január 29., hétfő 8:31

Solari írta:.
Még szerencse, hogy pont ezt írtam le. De én vergődök szánalmasan...
Tessék, lehet olvasgatni. De ha úgy jobb, szívesen elpostázom az enyémet. Kicsit kopott a külseje, de a lényeg látszik.
Professore írta:szabajtalansagot
...oké.

Solari

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 8:24

Toti írta:a pofám leszakad, egy kapuratartó lövést állít meg kézzel mindegy, h szándékos-e vagy sem és meg van magyarázva, h egyértelműen nem ért tizenegyest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanem a nagyjából a teste mellett akkor az nem 11es
és azt áruld már el, h milyen szabálykönyv az, h nagyjából? ki dönti el, h mi a nagyjából? ez aztán az érvelés
Egyaltalan mem mindegy amugy.
FIFA Law 12, page 121.

Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with his hand or arm. The referee must take the following into consideration:

• the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)

• the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)

• the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement

• touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.) counts as an infringement

• hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) counts as an infringement

A testtartasa termeszetes volt igy nem beszelunk szandekossagrol es kozelrol rugtak ra igy ez nem tizi.
Viszont megadhato mert belelehet magyarazni hogy nem volt termeszetes testtartas.

Adtak mar ezert tizenegyest. Jo itelet szuletett de ha becopjak akkor se lehetett volna hoborogni.

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 29., hétfő 8:17

Köszi fiúk, jól indult a hét. :lol: Nem is tudtam volt tegnap ilyen szitu, csak az eredményt néztem meg este de most visszanéztem. Parádé. :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. január 29., hétfő 8:15

Kerlon írta:Nézzük egyszerűbben, a Barcának lefújták volna? Le. Akkor kéz,11-es.
Ha nem fújták volna le nekik, akkor most páran vergődnének itt, hogy mindig károsítják őket? Igen, tehát kéz és 11-es.

Tessék 3 nyomós érv, hogy miért volt szabálytalan és miért kellett volna befújni. :mrgreen:
Szerintem az nyomosabb erv hogy ez franco miatt nem tizi.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 29., hétfő 8:09

Nézzük egyszerűbben, a Barcának lefújták volna? Le. Akkor kéz,11-es.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2018. január 29., hétfő 8:05

a pofám leszakad, egy kapuratartó lövést állít meg kézzel mindegy, h szándékos-e vagy sem és meg van magyarázva, h egyértelműen nem ért tizenegyest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hanem a nagyjából a teste mellett akkor az nem 11es
és azt áruld már el, h milyen szabálykönyv az, h nagyjából? ki dönti el, h mi a nagyjából? ez aztán az érvelés
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: