Sajna? Te is több kapura játszol? [/quote]ziro4vr írta: Persze belőle is lehet még focista mert Otamendi is egy világi luzer volt aztán most meglepően stabil.
Nyíltan vállalja egy ideje.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 29., hétfő 19:19
Sajna? Te is több kapura játszol? [/quote]ziro4vr írta: Persze belőle is lehet még focista mert Otamendi is egy világi luzer volt aztán most meglepően stabil.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 29., hétfő 19:17
Fm-ben sosem vetted meg?BBeno írta:kíváncsi vagyok laporte mennyire válik be. mivel Real meccseken kívül egyáltalán nem érdekel a a laliga így fogalmam sincs mit tud. a hypot ismerem körülötte de nem figyeltem soha a játékát ellenünk sem.
Sajna? Te is több kapura játszol?Solari írta:pedig stones tényleg eléggé kaki sajna. Ha kompany lett volna a helyén akkor a poolt is elkenték volna. Nem az volt az egyetlen meccs mikor fogalmatlan volt. kapu előtt eladott labdák az ellenfélnek egyikből gól is lett, luft szintén ugyan ott.
Persze belőle is lehet még focista mert Otamendi is egy világi luzer volt aztán most meglepően stabil.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 29., hétfő 19:13
300+ csak védőkre, az aztán tudatosságRaúlCF írta:Danilo nekünk is 30, Theo 30, ha jól emlékszem Pepe is 30 volt 10 éve nem olyan vészes számok ezek. tömik be a lyukakat és attól mert olajcsapat mégse úgy költenek mint egy PSG. ha most nekünk kéne igazolni nekünk se lenne olcsóbb egy védő. egy Varanet mennyiért tudnánk venni vagy egy Carvajalt. soknak sok pénz de nálam nem kiemelkedő pláne hogy tudatosan vesznek évek óta nem összevissza.
HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 29., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 29., hétfő 18:08
elküldtek 4 szélső védőt vettek 3at, Kompany mindig sérült vettek Stones,Otamendi,Laporte 3ast. nem rossz ez. Stonesra is lehet mondani mindent de közel sem annyira kutyaütő mint aminek be van állítva.lestat írta:Annnyira nem tudatos ez. Van Otamendi csodazseniangol Stones most Laporte. Bármelyik is fog padozni ahhoz kicsit drágák voltak.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 29., hétfő 17:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 29., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 29., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 29., hétfő 17:28
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. január 29., hétfő 17:13
Pont azt néztem vissza, melyik védőért mennyit adtak. Eléggé FM ez márKAG írta:City 65m Euro = Laporte.
Elvileg offical.
Pep elkölti a világ összes pénzét.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 29., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 29., hétfő 17:12
Jol lehuzzak oket. gg.BBeno írta:kicker szerint nagyon közel a megállapodás auba - bvb- arsenal között. 60 millió font lehet a vége.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 29., hétfő 17:08
KAG írta:City 65m Euro = Laporte.
Elvileg offical.
Pep elkölti a világ összes pénzét.
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 29., hétfő 16:50
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 29., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 28., vasárnap 17:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. január 28., vasárnap 17:33
Kihagytal egy szotBBeno írta:kevin. de okos szabigól.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 28., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 27., szombat 23:18
ps..Culé1899 írta:Nem magyarázkodás, de Alexis tőlünk azért távozott többek között mert a nyakára hozták Neymart és Suarezt. Ő pedig tartotta magát annyira jónak - jogosan -, hogy ne padozzon, hanem húzóember legyen. Zlatan az más, én sok nyilatkozatot olvastam mindkét fél részéről, valahol a kettő között van az igazság.Steve írta: A barcából menekült, gondolom hasonló okoból mint Zlatan..na most mindjárt jön vmi barcás és megmegyarázza a körítést.
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. január 27., szombat 22:48
Abszolút elfogadom, kösz és jogos amit írsz.Culé1899 írta:Nem magyarázkodás, de Alexis tőlünk azért távozott többek között mert a nyakára hozták Neymart és Suarezt. Ő pedig tartotta magát annyira jónak - jogosan -, hogy ne padozzon, hanem húzóember legyen. Zlatan az más, én sok nyilatkozatot olvastam mindkét fél részéről, valahol a kettő között van az igazság.Steve írta: A barcából menekült, gondolom hasonló okoból mint Zlatan..na most mindjárt jön vmi barcás és megmegyarázza a körítést.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem