Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nme azt nyilatkozta Bappé vagy az apja, hogy azért mentek a PSG-hez, mert ott fix kezdő a gyerek, itt meg a BBC-t nem volt hajlandó megbontani Zidane?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RealMadridFanatic
Nyilván nem sok alapjuk van az Icardis híreknek, de van itt olyan, aki olasz focival kínozza magát és látta a gyereket többször?
Tudom, hogy youtube alapján azért nem teljes a kép, de róla még az összevágott videókon sem láttam semmi olyat, ami indokolná, hogy idehozzák. Nem 100 milláért, 50-ért sem. Abszolút középszerű játékosnak tűnik, semmiben nem kiemelkedő a harciasságon kívül, de legalább rohadtul nem szimpatikus. Kicsit gyengébb Higuaínnak mondanám első blikkre, csak nem olyan gyors.
Hátha valaki kicsit rendbe teszi ezt nálam, mint múltkor Rashfordnál.
Tudom, hogy youtube alapján azért nem teljes a kép, de róla még az összevágott videókon sem láttam semmi olyat, ami indokolná, hogy idehozzák. Nem 100 milláért, 50-ért sem. Abszolút középszerű játékosnak tűnik, semmiben nem kiemelkedő a harciasságon kívül, de legalább rohadtul nem szimpatikus. Kicsit gyengébb Higuaínnak mondanám első blikkre, csak nem olyan gyors.
Hátha valaki kicsit rendbe teszi ezt nálam, mint múltkor Rashfordnál.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
jaH.E.H.E. írta:fizuban biztos nem.Realista24 írta:AS Monaco: “A Real ugyanannyit ajánlott Kylianért, mint a PSG” http://madridom.hu/?p=115665
Mocskos Perez, aki sajnálta a pénzt Mbappéra.
és itt el is dőlt.
én is, de olyan ronda ez a nő, hogy valamit nagyon tudhat a focista körökbenBBeno írta:én még wanda icardit látok instán. mindegy. a firkászoknak még van pár napjuk ellőni a pletyka porukat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
fizuban biztos nem.Realista24 írta:AS Monaco: “A Real ugyanannyit ajánlott Kylianért, mint a PSG” http://madridom.hu/?p=115665
és itt el is dőlt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
AS Monaco: “A Real ugyanannyit ajánlott Kylianért, mint a PSG” http://madridom.hu/?p=115665
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én még wanda icardit látok instán. mindegy. a firkászoknak még van pár napjuk ellőni a pletyka porukat.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egy interes oldalon ezt úgy értelmezik hogy a nőjével ment össze. Wanda a nevét megváltoztatta instán is már elvileg, nem használja tovább az Icardit."Being able to say goodbye is to grow"
Felkészül Maxi Lopez.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Mondjuk azt el tudom képzelni hogy 106 misi + Kova kölcsönbe...bár én nagyon nem örülnék neki még így sem. Akkor sokkal inkább Ceballost kellene kölibe adni nekik. A végén tényleg az lesz hogy az igazán tehetséges Isco+Kova duót elüldözi Zizu és megtartjuk az (eddig) flop AsenssiotBBeno írta:ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
"Being able to say goodbye is to grow"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
donor írta:Nem értem ezt a ZZ sem adná kijelentést. Egyértelműen kispadmelegítő szerepet szán neki.lestat írta: Jöjjön de Kova sehova. zizou sem adná. szoval off az egész story. Már az a 106 euro is sok.
Egyenlőre.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- RealMadridFanatic
miVida írta:Bocsi az angol linket de ha valaki megtalálja a magyar megfelelőt akkor hajrá
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... hare=other
E hír szerint a Real elveszítette a Bernabeu átnevezés jogát meg tököm tudja, nem olvastam el mindent na de lényeg h és emiatt 400m€ veszítettünk tehát el kell adni BBC-t
Nem az átnevezés jogát, hanem elvileg kútba esett a 400M-s üzlet amivel egy szponzor neve is bekerült volna. E nélkül pedig a stadionfelújításra máshonnan is át kell csoportosítani pénzeket, ami a szükséges erősítésekre szánt zsetont csökkenti, így eladási kényszerbe kerülhet a klub, amennyiben valóban frissíteni akar.
Big joke, hatalmas vicc. Ugye?Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Nem értem ezt a ZZ sem adná kijelentést. Egyértelműen kispadmelegítő szerepet szán neki.lestat írta: Jöjjön de Kova sehova. zizou sem adná. szoval off az egész story. Már az a 106 euro is sok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
BBeno írta:ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
Jöjjön de Kova sehova. zizou sem adná. szoval off az egész story. Már az a 106 euro is sok.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
ez a pletykát elvileg arra alapozzák amit icardi tett ki instán:Icardi could be on his way to Madrid in the next 2 days, Inter convinced by Real offer of €106 + the return of Kovacic
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Bocsi az angol linket de ha valaki megtalálja a magyar megfelelőt akkor hajrá
E hír szerint a Real elveszítette a Bernabeu átnevezés jogát meg tököm tudja, nem olvastam el mindent na de lényeg h és emiatt 400m€ veszítettünk tehát el kell adni BBC-t
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az oke h fb n elhiszik h a bbc tovabb fog megelni mint isco es kova, de itt is. Zz t is eltavolitanak ha tul sokaig erolteti meg ugyan ezt
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale hogy a tökömbe keveredik bele minden más játékosról szóló hozzászólásba?
Btw az ilyenekkel nem kell foglalkozni, kell Isco és Asensio is a csapatba, de a kritikákra lehet és kell is figyelni, mindkettő jól tenné ha így járna el.
Btw az ilyenekkel nem kell foglalkozni, kell Isco és Asensio is a csapatba, de a kritikákra lehet és kell is figyelni, mindkettő jól tenné ha így járna el.
Nem illik.
- nzooli93
Es fbn a hir alatt orulnek, hogy Iscot eladhatjuk, mert semmi helye a real madrid kezdojeben, es james is sokkal jobb jatekos nala. Meg Isco folyamatosan rontja a csapat jatekat nemtom ezek mit neznek vagy mivan. Lehet fifaban nincs magasan pontozva, mint bale vagy nemtudom
Erős gyanúm van nekem is, mint hogy nem csak Isco fogja megunni a galekezdot és Zidane ragaszkodását, hanem Kova is. Három éve b*ssza a padot, mindig mindenki azt mondja h majd jövőre elkezdjük beépíteni, csak 24 évesen mi a francra várjon még? Kvalitásait meg a tehetségét nézve, azért ennél jóval több szerepet kapna bárhol. Sőt marha sok helyen betonkezdo is lenne, ő is meg Isco is. És ha ők lépnek, az nagyon csúnyán Zidane lelkén fog száradni..nzooli93 írta:persze,de ZZ-nél ez eddig se számított..nagyon úgy nézki ,hogy amíg ő itt van addig a bbc pályán lesz mindentől függetlenül, aztán nyárig ezt simán megunhatja isco..ha meg zz marad ,akkor meg plánewZoLee7 írta:Erosen ketlem,.hogy a tamado harmasunk hosszutavon egyben marad. Kijon nekik egy jo meccs, aztan harom rossz.
- nzooli93
persze,de ZZ-nél ez eddig se számított..nagyon úgy nézki ,hogy amíg ő itt van addig a bbc pályán lesz mindentől függetlenül, aztán nyárig ezt simán megunhatja isco..ha meg zz marad ,akkor meg plánewZoLee7 írta:Erosen ketlem,.hogy a tamado harmasunk hosszutavon egyben marad. Kijon nekik egy jo meccs, aztan harom rossz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Erosen ketlem,.hogy a tamado harmasunk hosszutavon egyben marad. Kijon nekik egy jo meccs, aztan harom rossz.