Tévedsz! Te magyarázol mindenfélét és mindig úgy forgatod, hogy abból te jó érzéssel kerülj ki. Ki magyarázza a bírókat? Sok éves esetek is emlegetve vannak, bezzeg mikor jöttek tavasszal a piros lapok az ellenfélnek, nektek meg nem, plussz lesgólok, ti (és köztük te főleg) még akkoris azzal magyaráztátok, hogy nem számít, mert ha a Barca-nak lehet akkor nektek is és amúgy is, mindenki javára tévednek, evvan. Mindig ti lovagoltok a bírókon és mindig csak akkor mikor előttetek vagyunk.dzsi91 írta:Nem kell linkelni amikor a károtokra tévednek,azt még az afrikai benszülöttek is tudják mert akkora hisztériát csaptok akkor.Én ezt már mondtam nem egyszer,megérdemelten lesz a barca bajnok,vagy inkább megérdemelten nem mi leszünk a bajnokok.De ha ezeket a segítségeket mi kapjuk meg az évek folyamán és ti meg a mieinket több bajnokságot nyertünk volna, úgy 3-4et (nem mintha nekem hiányozna).lesliejr írta:A tegnapi meccsen Suarez-t ki kellett volna állítani és eltiltani 3 meccsre. Umtiti kezezett, lényegtelen szerintem, hogy rárúgták és a test mellett volt. Akadályozta a kapu felé a lasztit, ami amúgy pont Ter Stegent találta volna telibe, de ez lényegtelen. A szabi előtt meg Alcacer lesen volt.
Lehetne még youtube-os videókat linkelgetni, hol tévedtek a javunkra csak ezzel az a baj, hogy nálatok csakis erről van szó, így aki soha nem nézi végig elejétől a meccset az csak ezeket látja és már lehet is hőzöngeni, hogy Barca-t segítik a bírók mert tizik, meg pirosak.
Csak akkor linkeljétek be azokat amikor a kárunkra tévedtek. Ne csak azt az oldalt nézzük ami felétek esik.
Például tegnap már a 40. perc környékén ki kellett volna állítani azt a wakasot vagy kit, aki sárga lappal olyan ámokfutást művelt, hogy senki se érti hogyan úszta meg. Lerántás, talpalás, volt ott minden csak állítsuk meg a Barca játékosokat vhogy.
Botrányos a játékvezetés, de tévednek eleget ide is oda is.
Az meg egészen szánalmas,hogy minden fost megakartok magyarázni,még olyat is ami már rohadtul nemszámít.De az hogy egy bl döntőn 5 percet hosszabbít a bíró miutan a matrac vagy 20 percig húzta az időt azt már nem veszi be a gyomrotok.
Egyébként a hétvégi játékvezető volt az, aki vakon volt a valenciai gólunknál és elvett tőlünk két pontot. Most vissza adta. De gondolom a valenciai meccs után nem elemezted ennyire a dolgokat. Meg a másik 2 olyan meccsünkön sem, ahol szabályos gólokat vettek el tőlünk. Pl a Celta ellen...az is 2 pontunkba került.Az már 4 pont kapásból. Na ezért mondom, hogy egálban vannak a dolgok csak vki azt erőlteti csak ami neki kedvesebb.