Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 4., vasárnap 9:21

Steve írta:Szomorú ezt kontatálni, de lassan lefőtt neki a kávé.

Nem tudom mi a franc folyik és azt sem tudom, hogy hogyan van pofájuk ezeknek az elkényeztetett majmoknak így teljesíteni.

Ha nem téma a liga, akkor cseréljenek fizetést a Levante játékosaival, többet nem érdemelnek idén.

Ettől függetlenül gáz ez az egész. ZZ nem akart csatárt, ő ragaszkodott ehhez a kerethez, ő is felelős az elcseszett nyár miatt.

Az a folyománya csak a dolognak, hogy az elkényelmesedett játékosokkal nem tud mit kezdeni..

De nagyon gáz szinten vagyunk na. Remélem a PSG nem húz faxra minket mert akkor megindul a lavina, mert ez az utolsó hitegetés..

Én max nyáron cserélnék edzőt.
Es neked honnan van pofád majmozni? :)
Értem En a felháborodást, de gondolkodjunk hsz elküldés elott, mert en védem ezeket a “majmokat” a végsőkig.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. február 4., vasárnap 9:14

Ha nem Zidane-nak hívnák az edzőnket Perez már rég kirakta volna...mondjuk a jelenlegi állapotokat tekintve, lehet már pár hete van csak vissza...

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. február 3., szombat 23:44

Szomorú ezt kontatálni, de lassan lefőtt neki a kávé.

Nem tudom mi a franc folyik és azt sem tudom, hogy hogyan van pofájuk ezeknek az elkényeztetett majmoknak így teljesíteni.

Ha nem téma a liga, akkor cseréljenek fizetést a Levante játékosaival, többet nem érdemelnek idén.

Ettől függetlenül gáz ez az egész. ZZ nem akart csatárt, ő ragaszkodott ehhez a kerethez, ő is felelős az elcseszett nyár miatt.

Az a folyománya csak a dolognak, hogy az elkényelmesedett játékosokkal nem tud mit kezdeni..

De nagyon gáz szinten vagyunk na. Remélem a PSG nem húz faxra minket mert akkor megindul a lavina, mert ez az utolsó hitegetés..

Én max nyáron cserélnék edzőt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 3., szombat 23:37

Egyértelműen az állása múlik majd a psg meccseken.Ha kiesünk én igazából azt sajnálom majd ,hogy saját magát nyírta ki.Senki más nem lesz érte felelős. Valami olyan szintű védettsége volt szeptemberben,hogy onnan kirúgatni magát az valami művészet már.Mert Perez sem akarja majd kirúgni de nem nagyon lesz más választása,ha kiesnénk.

Ha meg túléli ezt a szezont bárhogy is,nagyon kíváncsi vagyok mit rak össze nyáron.Mert ha trófea nélkül maradunk,a cimbiket kell majd kirakni,ha meg bl-t nyerünk akkor is a cimbikkel kell kezdeni valamit mert még 1 szezonnak nem lehet már nekimenni velük,akkor sem ha tripláztak a bl-ben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 3., szombat 23:04

Én már elkuldtem volna, ha nincsen az elmúlt két év. Nem fejlődik, hanem visszafejlődik. Hogy szűkült be ennyire..?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 3., szombat 23:02

Ha nem ZZ-ről lenne szó, azt mondanám, hogy takarodj! Egyszerűen nem értem, hogy mi vezérli ezt az embert, vagy mi jár a fejében. Egyértelmű, hogy az idei szereplésünk egyik, ha nem a legfontosabb oka Casemiro folyamatos játszatása. Felállt védelmek ellen (nekünk ilyen a meccseink 90%-a) egyszerűen taktikailag óriási bukó az ember. Megérteném, ha soha nem kapnánk gólt és ezért ragaszkodik hozzá, de a képlet nem ez. Támadásban -2, védekezésben pedig -1.
Ha meg akarsz bontani egy ilyen védelmet, akkor 3 dolgot tehetsz: széljáték és beadás. Ez tavaly működött, most már a legutolsó hülye is tudja, hogy ezt csináljuk. Betörsz és megversz 3-4 embert és befejezed egyedül, ahogy Karim próbálta. Erre a világon nem sok ember képes (1?) és ez sem működik nagy hatékonysággal a szűk területek miatt. A középpályán húzol váratlant sok mozgással, próbálsz rést keresni a falon és vagy beadod a csatároknak, vagy átlövéssel kísérletezel. Ez utóbbit mi teljesen feladjuk. Azt már nem is írom, hogy a labdakihozatalaink is olyan körülményesek, mint öreganyónak eljutni a boltba, mert mindig vissza kell mászkálnia Kroosnak és Modricnak, mert a tohonya csirkeszárnyú csak bújkál, meg áll. Pontosan ezért nem veszem elő a csatárjainkat ilyen meccsek után, mert labda nélkül kevesen tudnak varázsolni. Ezért állapítható meg, hogy CR nélkül is ugyan olyan foshalmaz volt az utolsó 15 perc, mint vele az azt megelőző 80. Ezért más a BL. Ott azért a csapatok ki ki lépkednek a 16-osukról, esetleg gólt is akarnak szerezni, így van területünk, lehetőségünk. Sajnos azt kell gondoljam, ha ez nem változik továbbra sem, akkor lehet, hogy nagyon rosszul járunk, ha ZZ lehúz mégegy évet, mert abban biztosak lehetünk, hogy Casemiro jövőre is végig fog játszani minden meccset és lehet elől akárki, labda nélkül nem fog csodát tenni, mert a kp emberhátrányban van folyamatosan.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 3., szombat 9:45

Realista24 írta:Ezt úgy írod, mintha csak rajta múlna.
Pedig nem arra akartam utalni. Nyílván nem, de kíváncsi vagyok hogy fogja használni a keretet. Mert válzoztatnia kell, még akkor is ha nem csak ő dönt mindenről. Még egy ilyen év nem fog bele férni ezzel a taktikával. Meg azzal, hogy nála is ugyanúgy megvannak azok, akiket ha ketté tőrnének és csak egy pinton állnának, akkor is végig tolná a szezont.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 3., szombat 8:37

M1Ö írta:Jó ez az edző kérdés. Ha nyugodtan gondol bele az ember, akkor még egy évet megérdemel Zizou. Mert akárhogy nézzük, még zöldfülű. Rengeteget tanulhat még, de ha nyáron nem változtat a taktikáján és marad a BBC, akkor rohadt nehéz helyzetbe hozza a klubot. Mert ha a nyáron sem lesz változás, akkor 2019-ben az új edzőnek annyi feladata lesz, hogy az valami elképesztő. Most arra nyomtam, hogy naradjon jövőre is Zidane, de ez ilyen 19re lapot húzok szitu. Mert ha a nyarat elcseszi, és nem jönnek új kulcsjátékosok, akkor szarban a haza, mert lassan-lassan kimegy a csapat gerince.
Ezt úgy írod, mintha csak rajta múlna.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 2., péntek 22:39

Jó ez az edző kérdés. Ha nyugodtan gondol bele az ember, akkor még egy évet megérdemel Zizou. Mert akárhogy nézzük, még zöldfülű. Rengeteget tanulhat még, de ha nyáron nem változtat a taktikáján és marad a BBC, akkor rohadt nehéz helyzetbe hozza a klubot. Mert ha a nyáron sem lesz változás, akkor 2019-ben az új edzőnek annyi feladata lesz, hogy az valami elképesztő. Most arra nyomtam, hogy naradjon jövőre is Zidane, de ez ilyen 19re lapot húzok szitu. Mert ha a nyarat elcseszi, és nem jönnek új kulcsjátékosok, akkor szarban a haza, mert lassan-lassan kimegy a csapat gerince.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 2., péntek 18:09

Sierra írta:
Realista24 írta:2017 nyarán lett újra elnök, kihívó nélkül. Szóval 2021-ben lesz újra aktuális elvileg a kérdés.
És erre van vmi szabály, hogy mennyi ideig lehet elnök? vagy ez kb "korlátlan" dolog?

Nincs megszabva.
Elnökjelölt nem sok van. Utána is olyan ember lesz sztem aki az hagyatékát viszi tovább.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. február 2., péntek 17:57

Realista24 írta:2017 nyarán lett újra elnök, kihívó nélkül. Szóval 2021-ben lesz újra aktuális elvileg a kérdés.
És erre van vmi szabály, hogy mennyi ideig lehet elnök? vagy ez kb "korlátlan" dolog?

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 2., péntek 14:54

Realista24 írta:
DinhoL írta:Tudom nem aktuális de Péreznek mikor jár le a mandátuma? És a következő elnökválasztáson lesz komolyabb kihívója v hol áll most a történet? Ha pár szót írnátok erről megköszönném. :)
2017 nyarán lett újra elnök, kihívó nélkül. Szóval 2021-ben lesz újra aktuális elvileg a kérdés.
Az most nyár volt, totál lemaradtam róla, akk ez tényleg nem aktuális..:D gondolom még nem sokat tudni arról ki akar rajtakívül elnök lenni.
Köszi!
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 2., péntek 14:50

DinhoL írta:Tudom nem aktuális de Péreznek mikor jár le a mandátuma? És a következő elnökválasztáson lesz komolyabb kihívója v hol áll most a történet? Ha pár szót írnátok erről megköszönném. :)
2017 nyarán lett újra elnök, kihívó nélkül. Szóval 2021-ben lesz újra aktuális elvileg a kérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. február 2., péntek 14:49

Tudom nem aktuális de Péreznek mikor jár le a mandátuma? És a következő elnökválasztáson lesz komolyabb kihívója v hol áll most a történet? Ha pár szót írnátok erről megköszönném. :)
Som i Serem!
6oat

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 11:41

Babinho írta: 1. Ha lesérül mindenki a középpályáról? Tehát a Casemiro,Kova,Kroos,Modric,Isco 5ösből hánynak kell lesérülnie egy időben, hogy Llorentére szükség legyen, úgy hogy alapból 3 lesz a pályán? Én elküldeném őket, de nem örök érvényű okbjektív igazságot szerettem volna megfogalmazni, de továbbra is azt gondolom, feleslegesen lesz "bő" a keret tavaszra. Mert igazi minőség meg nem lesz benne. Ha ég a ház a psg ellen kit hozunk be? Egyedül Iscot. A többi meg Lucas lesz és talán Mayoral. Kova nem fog jönni, mert ahhoz Modricot vagy Kroost kéne leszedni, Asensiohoz meg CR-t.

2. Rendben, komolytalan lettem Aubával, mert szerinted ő nem lenne megoldás sem sportszakmai szempontból, de leginkább azért mert a dortmundból elvágyódott 28 évesen. Tehát ebből következik, hogy a következő csapatában is durcizni fog állításod szerint,( illetve fogalmam sincs milyen következtetésre érvelhettél ezzel a megjegyzéssel), amiért vagy nem fogja a legjobbját nyújtani vagy nincs rá szükség, csak úgy mint Dembelere a Barcában, aki nem ment el néhány edzésre a nyáron, tehát semmi szükség ott rá.
Az már nem is meglepő ezek után, hogy egy olyan játékos aki TOP szinten rúgott 150 meccsen 100 gólt, nem lenne előrelépés a Benzema/Mayoral duóhoz képest, akik mind statisztika alapján mind józan ész és forma alapján a sírást hozzák az emberre a teljesítményükkel. Én elfogadom azt, hogy emiatt (hogy bedobtam a nevét), komolytalan lettem nálad, hiszen tényleg épületes fasság lenne oda igazolni valakit. Vagy csak azért írtad ezt rám, hogy ne kelljen beismerned mekkora bullshit volt az előző hozzászólásod :) . A BL-ben nevezést rosszul tudtam, ez igaz.
1. Elég csak Kroos-nak és modric-nak lesérülnie és akkor csókolom.

2. Nem lenne megoldás Auba. Dobálózhatsz itt, a "komoly" érvekkel hogy TOPPP szinten 100 gólt rúgott. Benzema is lőtt 100 gólt TOP szinten. Hát szted épületes faszság, ám legyen, én nem mondtam ilyet. :lol: Csak annyit mondtam hogy nem lenne megoldás. Inkább más szisztéma kellene, más felfogás. Isco egyszer itt játszik, egyszer meg ott. Asensio ugyanez. Kova nem is játszik, bezzeg Case mindig.

Azt hogy bullshit volt... írtam h nem lennénk előrébb. De ha nagyon akarod elismerem, csak kérlek hagyd már abba. :lol: :lol: :lol:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 30., kedd 11:17

rashidm írta:
Babinho írta:
Végigolvastam, okos dolgok, okos dolgok. Aztán ha lesérül mindenki a középpályáról, akkor vagy nézhetjük a 0 km-es Llorente-t vagy nézhetjük az ifiket. :D Még egyet is értettem veled a 3 kölcsön/eladásnál, aztán bedobtad Auba-t... onnantól komolytalan lettél. Miért kéne olyan játékos, aki ugyanúgy durcizik mint Dembele a dortmundi karrierje végén? Nem lennénk vele előrébb, plusz egy ember aki várná a labdát vagy hogy kiugrassák.
1. Ha lesérül mindenki a középpályáról? Tehát a Casemiro,Kova,Kroos,Modric,Isco 5ösből hánynak kell lesérülnie egy időben, hogy Llorentére szükség legyen, úgy hogy alapból 3 lesz a pályán? Én elküldeném őket, de nem örök érvényű okbjektív igazságot szerettem volna megfogalmazni, de továbbra is azt gondolom, feleslegesen lesz "bő" a keret tavaszra. Mert igazi minőség meg nem lesz benne. Ha ég a ház a psg ellen kit hozunk be? Egyedül Iscot. A többi meg Lucas lesz és talán Mayoral. Kova nem fog jönni, mert ahhoz Modricot vagy Kroost kéne leszedni, Asensiohoz meg CR-t.

2. Rendben, komolytalan lettem Aubával, mert szerinted ő nem lenne megoldás sem sportszakmai szempontból, de leginkább azért mert a dortmundból elvágyódott 28 évesen. Tehát ebből következik, hogy a következő csapatában is durcizni fog állításod szerint,( illetve fogalmam sincs milyen következtetésre érvelhettél ezzel a megjegyzéssel), amiért vagy nem fogja a legjobbját nyújtani vagy nincs rá szükség, csak úgy mint Dembelere a Barcában, aki nem ment el néhány edzésre a nyáron, tehát semmi szükség ott rá.
Az már nem is meglepő ezek után, hogy egy olyan játékos aki TOP szinten rúgott 150 meccsen 100 gólt, nem lenne előrelépés a Benzema/Mayoral duóhoz képest, akik mind statisztika alapján mind józan ész és forma alapján a sírást hozzák az emberre a teljesítményükkel. Én elfogadom azt, hogy emiatt (hogy bedobtam a nevét), komolytalan lettem nálad, hiszen tényleg épületes fasság lenne oda igazolni valakit. Vagy csak azért írtad ezt rám, hogy ne kelljen beismerned mekkora bullshit volt az előző hozzászólásod :) . A BL-ben nevezést rosszul tudtam, ez igaz.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 10:55

[quote="Babinho"][/quote]

Végigolvastam, okos dolgok, okos dolgok. Aztán ha lesérül mindenki a középpályáról, akkor vagy nézhetjük a 0 km-es Llorente-t vagy nézhetjük az ifiket. :D Még egyet is értettem veled a 3 kölcsön/eladásnál, aztán bedobtad Auba-t... onnantól komolytalan lettél. Miért kéne olyan játékos, aki ugyanúgy durcizik mint Dembele a dortmundi karrierje végén? Nem lennénk vele előrébb, plusz egy ember aki várná a labdát vagy hogy kiugrassák.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. január 30., kedd 10:34

rashidm írta:
Anthony írta:Akkor kell vásárolni, amikor lehetőség van rá, és elérhető valaki.
Azt mondjátok hogy vegyünk valakit, meg azt is hogy ne vegyünk senkit mert így is 25 fős keretünk van 20 vagy hány meccsre. Most akkor mi legyen? :D
.
Na hogy jön ki, ha 25-höz hozzáadsz 1-et és végül mégis kevesebb marad? Úgy ahogy oda is írtam, hogy van akit meg elküldesz....köszöntük az építő hsz-et, máskor olvasd végig.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 30., kedd 10:33

rashidm írta:
Azt mondjátok hogy vegyünk valakit, meg azt is hogy ne vegyünk senkit mert így is 25 fős keretünk van 20 vagy hány meccsre. Most akkor mi legyen? :D

Félreértés ne essék én is vennék most embert, de nincs értelmes játékos. Ilyen Icardi féléket meg hagyjuk inkább.
Lennebb is írták, Achraf, Tejero, Mayoral, Theó mehet világgá.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 30., kedd 10:27

Félreértés ne essék én is vennék most embert, de nincs értelmes játékos. Ilyen Icardi féléket meg hagyjuk inkább.

Vissza: