Kommentáld a híreket
- ateeemadrid
Re: Kommentáld a híreket
Kane bőven jobb, mint Icardi.
Amúgyis ez a 106 + Kovacic vicc. 106 + Icardi Kovacicért sokkal reálisabb lenne, bármiféle túlzás nélkül.
Amúgyis ez a 106 + Kovacic vicc. 106 + Icardi Kovacicért sokkal reálisabb lenne, bármiféle túlzás nélkül.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem mindegy, h Kane v Icardi? Az argentin sem job az angolnal.Remy írta:Mondjuk az legalább kizárná Kanet.
Az biztos, h barmelyiket is huzzuk be az biztos, h egy darabig kirobbanthatatlan lesz a kezdobol az ara miatt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealMadridFanatic
Mondjuk ez így ferdítés, Sampaoli is azt mondta, hogy a Real érdeklődik és csábítja, de inkább nyárra utal a cikk, nem azonnali igazolásra. Azt is említik, hogy Icardi is akkor lépne, ha az Inter nem jut be a BL-be.
Amúgy továbbra sem kell, tucatjátékos, irgalmatlan drága és finoman fogalmazva sem szimpatikus (utóbbi nyilván egyéni probléma).
Amúgy továbbra sem kell, tucatjátékos, irgalmatlan drága és finoman fogalmazva sem szimpatikus (utóbbi nyilván egyéni probléma).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk az legalább kizárná Kanet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jelenleg erősítés lenne.
De a jövőt én sem vele szeretném elképzelni és az ára sem lenne aprópénz.
Így inkább a nem felé hajlok, de a kardomba se fogok dőlni, ha érkezik.
Hátha valaki el is tudja tenni, ha a kapu elé érkezik neki.
De a jövőt én sem vele szeretném elképzelni és az ára sem lenne aprópénz.
Így inkább a nem felé hajlok, de a kardomba se fogok dőlni, ha érkezik.
Hátha valaki el is tudja tenni, ha a kapu elé érkezik neki.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na még az hiányzik hogy utolsó percekbe berántsunk egy full átlag Icardit 100 milláért.
Sampaoli to AS: "Mauro Icardi is being watched and almost tempted by Real Madrid"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem baj, ha nem érted, amit írni akartam, csak máskor kérdezz állítás helyett.ericco írta:Te irtad, hogy nem tudod elhinni, hogy nem akartuk neki megadni ugyanazt a fizut, mint a PSG, mert masnak is adtunk mar magas fizetest. Vagy mire celoztal azzal a fizetes dologgal?Realista24 írta:Hol irtam ilyet?
Azt hajtogattátok folyamatosan, hogy azért nem jött, mert Pérez nem akarta felrúgni a fizetési elveket. Erre írtam, hogy korábban is megtette már és még meg is fogja, miért Mbappé lenne a kivétel?
H aa PSG-ben keres 18-at, mi ajánlottunk neki 10-12-14-et, akármennyit, az már az ő döntése volt. Néhány millióért egy kisebb csapatba igazolt, nagyobb kockázatért. Van ilyen, majd kiderül, hogy jól döntött-e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Te irtad, hogy nem tudod elhinni, hogy nem akartuk neki megadni ugyanazt a fizut, mint a PSG, mert masnak is adtunk mar magas fizetest. Vagy mire celoztal azzal a fizetes dologgal?Realista24 írta:Hol irtam ilyet?
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jamesnél a játéka azért rendesen közre játszott, hogy padra került. Csak sokan elfelejtik így, hogy most rosszabbul megy a csapatnak. M'Bappe meg dupla annyi lett volna, ráadásul kért igazolás is lett volna. A biztosat válastotta ami miatt nem lehet rá haragudni, de én meg azt mondom, hogy nálunk is kezdő lett volna. Már csak a tehetsége miatt is. Isco-t még ki fogja tudni magyarázni (mondjuk nekem nem, de gondolom nem is bánjaporonty írta:Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.
Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.
Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt? ) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.
Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.
Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol irtam ilyet?ericco írta:Szerinted mi is kinaltunk neki annyit, mint a PSG, szerintem nem. Erre irtam, hogy siman megadtam volna neki, tekintve, hogy Kane is elker majd legalabb annyit.Realista24 írta:Nem ez volt a mondandóm lényege.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt? ) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.poronty írta:Gondolom ő nem két év múlva szeretett volna fix kezdő lenni, hanem idén
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kapcsolat:
Szerinted mi is kinaltunk neki annyit, mint a PSG, szerintem nem. Erre irtam, hogy siman megadtam volna neki, tekintve, hogy Kane is elker majd legalabb annyit.Realista24 írta:Nem ez volt a mondandóm lényege.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Gondolom ő nem két év múlva szeretett volna fix kezdő lenni, hanem idén. Azt is látjuk, hogy az öregedő CR-t, a gyenge Benzemát, meg a folyton sérült Bale-t is a kezdőbe rakja Zidane bármi van.Egy folyton sérült Bale-t, egy gyenge Benzemát és egy kiöregedő Ronaldot kellett volna kiszorítania. 2 éven belül biztos fix helye lett volna és nem egy olajpénzben fürdő csapatban kellett volna játszania.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ericco írta:Mbappe most netto 18-at keres, annyit Bale sem kapott az elejen, talan most sem. Viszomt szerintem ezerszer inkabb Mbappenak 18, mint Kane-nek.Realista24 írta:A fizetés dolgot azért nem tudom elhinni, mert Bale horror fizetést kapott rögtön, Kane is megkapná a 10+-t bőven minden hír szerint, és így tovább.
Nem ez volt a mondandóm lényege.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
google szerint béla most keres 17-et, nem hiszem hogy örültek volna, ha idejön a gyerek és egyből 18-at kap. bár ezt is meg lehetett volna oldani, alacsonyabb fizetéssel, meg bónuszokkal, stb. de hát legyünk inkább balfaszok.Realista24 írta:A fizetés dolgot azért nem tudom elhinni, mert Bale horror fizetést kapott rögtön, Kane is megkapná a 10+-t bőven minden hír szerint, és így tovább.
- ericco
- Kapcsolat:
Mbappe most netto 18-at keres, annyit Bale sem kapott az elejen, talan most sem. Viszomt szerintem ezerszer inkabb Mbappenak 18, mint Kane-nek.Realista24 írta:A fizetés dolgot azért nem tudom elhinni, mert Bale horror fizetést kapott rögtön, Kane is megkapná a 10+-t bőven minden hír szerint, és így tovább.
Merci Zizou!
- BlancoMark
Szerintem is boven vedheto es logikus volt a dontese. Siman kiderulhetett volna iden hogy flop vagy esetleg serulekeny es ezert hulye lett volna egy ekkora fizut kihagyni. Az meg lehet hogy a francia bajnoksag nem a legerosebb de, egyreszt egy francia valszeg nem igy gondolkodik errol, masreszt egy 18-19 eves sracnak boven tokeletes a zavartalan fejlodeshez. Csalad is ott van, ok is erosen duruzsoltak neki.
Semmi nem szolt neki a Real mellett, sokkal tobbet kellett volna kockaztatnia mint a PSG-vel.
Semmi nem szolt neki a Real mellett, sokkal tobbet kellett volna kockaztatnia mint a PSG-vel.
1. nem mondtam, hogy fertő, te mondtadBBeno írta:ja mostmár a francia liga a fertő és nem az olajcsapat?
azért abban a francia ligában elbohóckodott már az évek során pár világklasszis.
de akkro ezekszerint bappe sem normális játékos.
2. a legtöbb világklasszis elkerült top3as bajnokságba
3. ha nem lenne sok a della, akkor a fele se ment volna oda vagy már leléptek volna lásd Verratti
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K