Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ateeemadrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. január 30., kedd 16:26

Kane bőven jobb, mint Icardi.
Amúgyis ez a 106 + Kovacic vicc. 106 + Icardi Kovacicért sokkal reálisabb lenne, bármiféle túlzás nélkül.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 30., kedd 16:22

Remy írta:Mondjuk az legalább kizárná Kanet. :hmmm:
Nem mindegy, h Kane v Icardi? Az argentin sem job az angolnal.
Az biztos, h barmelyiket is huzzuk be az biztos, h egy darabig kirobbanthatatlan lesz a kezdobol az ara miatt. :-(
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 30., kedd 15:56

Mondjuk ez így ferdítés, Sampaoli is azt mondta, hogy a Real érdeklődik és csábítja, de inkább nyárra utal a cikk, nem azonnali igazolásra. Azt is említik, hogy Icardi is akkor lépne, ha az Inter nem jut be a BL-be.

Amúgy továbbra sem kell, tucatjátékos, irgalmatlan drága és finoman fogalmazva sem szimpatikus (utóbbi nyilván egyéni probléma).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 30., kedd 15:47

Mondjuk az legalább kizárná Kanet. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 30., kedd 15:47

Jelenleg erősítés lenne.
De a jövőt én sem vele szeretném elképzelni és az ára sem lenne aprópénz.

Így inkább a nem felé hajlok, de a kardomba se fogok dőlni, ha érkezik.
Hátha valaki el is tudja tenni, ha a kapu elé érkezik neki.
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 30., kedd 15:43

Na még az hiányzik hogy utolsó percekbe berántsunk egy full átlag Icardit 100 milláért. :kivagyhe:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 15:38

Sampaoli to AS: "Mauro Icardi is being watched and almost tempted by Real Madrid"
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 30., kedd 14:19

ericco írta:
Realista24 írta:Hol irtam ilyet?
Te irtad, hogy nem tudod elhinni, hogy nem akartuk neki megadni ugyanazt a fizut, mint a PSG, mert masnak is adtunk mar magas fizetest. Vagy mire celoztal azzal a fizetes dologgal?
Nem baj, ha nem érted, amit írni akartam, csak máskor kérdezz állítás helyett.

Azt hajtogattátok folyamatosan, hogy azért nem jött, mert Pérez nem akarta felrúgni a fizetési elveket. Erre írtam, hogy korábban is megtette már és még meg is fogja, miért Mbappé lenne a kivétel?

H aa PSG-ben keres 18-at, mi ajánlottunk neki 10-12-14-et, akármennyit, az már az ő döntése volt. Néhány millióért egy kisebb csapatba igazolt, nagyobb kockázatért. Van ilyen, majd kiderül, hogy jól döntött-e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 13:05

Realista24 írta:Hol irtam ilyet?
Te irtad, hogy nem tudod elhinni, hogy nem akartuk neki megadni ugyanazt a fizut, mint a PSG, mert masnak is adtunk mar magas fizetest. Vagy mire celoztal azzal a fizetes dologgal?
Merci Zizou!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 30., kedd 12:55

poronty írta:Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.

Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.

Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.
Jamesnél a játéka azért rendesen közre játszott, hogy padra került. Csak sokan elfelejtik így, hogy most rosszabbul megy a csapatnak. M'Bappe meg dupla annyi lett volna, ráadásul kért igazolás is lett volna. A biztosat válastotta ami miatt nem lehet rá haragudni, de én meg azt mondom, hogy nálunk is kezdő lett volna. Már csak a tehetsége miatt is. Isco-t még ki fogja tudni magyarázni (mondjuk nekem nem, de gondolom nem is bánja
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 12:45

Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt? :hmmm: ) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.
Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.

Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.

Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 30., kedd 12:41

ericco írta:
Realista24 írta:Nem ez volt a mondandóm lényege.
Szerinted mi is kinaltunk neki annyit, mint a PSG, szerintem nem. Erre irtam, hogy siman megadtam volna neki, tekintve, hogy Kane is elker majd legalabb annyit.
Hol irtam ilyet?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 30., kedd 12:36

poronty írta:Gondolom ő nem két év múlva szeretett volna fix kezdő lenni, hanem idén
Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt? :hmmm: ) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 12:31

Realista24 írta:Nem ez volt a mondandóm lényege.
Szerinted mi is kinaltunk neki annyit, mint a PSG, szerintem nem. Erre irtam, hogy siman megadtam volna neki, tekintve, hogy Kane is elker majd legalabb annyit.
Merci Zizou!

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 30., kedd 12:25

Egy folyton sérült Bale-t, egy gyenge Benzemát és egy kiöregedő Ronaldot kellett volna kiszorítania. 2 éven belül biztos fix helye lett volna és nem egy olajpénzben fürdő csapatban kellett volna játszania.
Gondolom ő nem két év múlva szeretett volna fix kezdő lenni, hanem idén. Azt is látjuk, hogy az öregedő CR-t, a gyenge Benzemát, meg a folyton sérült Bale-t is a kezdőbe rakja Zidane bármi van.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 30., kedd 12:05

ericco írta:
Realista24 írta:A fizetés dolgot azért nem tudom elhinni, mert Bale horror fizetést kapott rögtön, Kane is megkapná a 10+-t bőven minden hír szerint, és így tovább.
Mbappe most netto 18-at keres, annyit Bale sem kapott az elejen, talan most sem. Viszomt szerintem ezerszer inkabb Mbappenak 18, mint Kane-nek.

Nem ez volt a mondandóm lényege.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. január 30., kedd 12:00

Realista24 írta:A fizetés dolgot azért nem tudom elhinni, mert Bale horror fizetést kapott rögtön, Kane is megkapná a 10+-t bőven minden hír szerint, és így tovább.
google szerint béla most keres 17-et, nem hiszem hogy örültek volna, ha idejön a gyerek és egyből 18-at kap. bár ezt is meg lehetett volna oldani, alacsonyabb fizetéssel, meg bónuszokkal, stb. de hát legyünk inkább balfaszok.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. január 30., kedd 11:57

Mbappe most netto 18-at keres, annyit Bale sem kapott az elejen, talan most sem. Viszomt szerintem ezerszer inkabb Mbappenak 18, mint Kane-nek.
Merci Zizou!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 30., kedd 11:52

Szerintem is boven vedheto es logikus volt a dontese. Siman kiderulhetett volna iden hogy flop vagy esetleg serulekeny es ezert hulye lett volna egy ekkora fizut kihagyni. Az meg lehet hogy a francia bajnoksag nem a legerosebb de, egyreszt egy francia valszeg nem igy gondolkodik errol, masreszt egy 18-19 eves sracnak boven tokeletes a zavartalan fejlodeshez. Csalad is ott van, ok is erosen duruzsoltak neki.

Semmi nem szolt neki a Real mellett, sokkal tobbet kellett volna kockaztatnia mint a PSG-vel.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 30., kedd 11:46

BBeno írta:ja mostmár a francia liga a fertő és nem az olajcsapat?
azért abban a francia ligában elbohóckodott már az évek során pár világklasszis.
de akkro ezekszerint bappe sem normális játékos.
1. nem mondtam, hogy fertő, te mondtad
2. a legtöbb világklasszis elkerült top3as bajnokságba
3. ha nem lenne sok a della, akkor a fele se ment volna oda vagy már leléptek volna lásd Verratti
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: