Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Személy szerint Mbappéban ebből a szempontból is több poteniált látok, mint a walesiben valaha is volt. Már csak azért is, mert Bale a CR-Messi éra kellős közepébe csöppent, Mbappé pedig akkor lesz a legjobb korban, mikor ez a kettő épp kiöregedik.Demes írta:Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.
Merci Zizou!
Mondjuk Bale nagyobb sztár volt amikor jött + több évvel a háta mögött mint Bape.ericco írta: Én is Bale-t hoztam fel példának, hogy ő is egyből a második legjobban kereső lett a csapatban.
- ericco
- Kapcsolat:
Én nem hajtogattam. Pont hogy mindig ezzel érveltek a többiek, mikor írtam, hogy Mbappéért harcba szállnék a PSG-s fizetéssel is. Én is Bale-t hoztam fel példának, hogy ő is egyből a második legjobban kereső lett a csapatban.Realista24 írta:Azt hajtogattátok folyamatosan, hogy azért nem jött, mert Pérez nem akarta felrúgni a fizetési elveket. Erre írtam, hogy korábban is megtette már és még meg is fogja, miért Mbappé lenne a kivétel?
H aa PSG-ben keres 18-at, mi ajánlottunk neki 10-12-14-et, akármennyit, az már az ő döntése volt. Néhány millióért egy kisebb csapatba igazolt, nagyobb kockázatért. Van ilyen, majd kiderül, hogy jól döntött-e.
Szerintem ott nem értettűk meg egymást, hogy már 12-14 millióval is fel lett volna rúgva ez a nem létező struktúra, igen, de én még ennél is tovább mentem volna, ha szükséges. Viszont az akkori hírek szerint a 12 milliós igényét is sokalták a vezetősében. Hogy ebből mennyi volt igaz, az már más kérdés,
Merci Zizou!
At 10.30pm CET on Tuesday 30 January, 'In the Heart of the Duodécima' will premiere on #RMTV. Don't miss it!
Na erre már régóta vártam!
Na erre már régóta vártam!
Azért aki majdnem 1es gol/meccs mutatoval rendelkezik, az szerintem nem tucatjatekos. Azt sem mondom h mekkora nagy játékos, de nem is egy középkategória szint. Jelenleg simán erősítés lenne, mert Kanehez hasonlóan ő is marha jól érzi a kaput, megvan benne az ösztön ami egy jó csatarnak kell. De a jövőt persze nem vele kell elképzelni. Bár még csak 25 lesz, szóval akár lehetne rá építeni, de persze ez a játékrendszertől függ. Ha Zidane marad meg a koncepció amit nyom már másfél éve, akkor inkább ő jöjjön mint Kane jöjjön sokkal drágábban még drágább fizuval.RealMadridFanatic írta:Mondjuk ez így ferdítés, Sampaoli is azt mondta, hogy a Real érdeklődik és csábítja, de inkább nyárra utal a cikk, nem azonnali igazolásra. Azt is említik, hogy Icardi is akkor lépne, ha az Inter nem jut be a BL-be.
Amúgy továbbra sem kell, tucatjátékos, irgalmatlan drága és finoman fogalmazva sem szimpatikus (utóbbi nyilván egyéni probléma).
- ateeemadrid
Kane bőven jobb, mint Icardi.
Amúgyis ez a 106 + Kovacic vicc. 106 + Icardi Kovacicért sokkal reálisabb lenne, bármiféle túlzás nélkül.
Amúgyis ez a 106 + Kovacic vicc. 106 + Icardi Kovacicért sokkal reálisabb lenne, bármiféle túlzás nélkül.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem mindegy, h Kane v Icardi? Az argentin sem job az angolnal.Remy írta:Mondjuk az legalább kizárná Kanet.
Az biztos, h barmelyiket is huzzuk be az biztos, h egy darabig kirobbanthatatlan lesz a kezdobol az ara miatt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealMadridFanatic
Mondjuk ez így ferdítés, Sampaoli is azt mondta, hogy a Real érdeklődik és csábítja, de inkább nyárra utal a cikk, nem azonnali igazolásra. Azt is említik, hogy Icardi is akkor lépne, ha az Inter nem jut be a BL-be.
Amúgy továbbra sem kell, tucatjátékos, irgalmatlan drága és finoman fogalmazva sem szimpatikus (utóbbi nyilván egyéni probléma).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk az legalább kizárná Kanet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jelenleg erősítés lenne.
De a jövőt én sem vele szeretném elképzelni és az ára sem lenne aprópénz.
Így inkább a nem felé hajlok, de a kardomba se fogok dőlni, ha érkezik.
Hátha valaki el is tudja tenni, ha a kapu elé érkezik neki.
De a jövőt én sem vele szeretném elképzelni és az ára sem lenne aprópénz.
Így inkább a nem felé hajlok, de a kardomba se fogok dőlni, ha érkezik.
Hátha valaki el is tudja tenni, ha a kapu elé érkezik neki.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na még az hiányzik hogy utolsó percekbe berántsunk egy full átlag Icardit 100 milláért.
Sampaoli to AS: "Mauro Icardi is being watched and almost tempted by Real Madrid"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem baj, ha nem érted, amit írni akartam, csak máskor kérdezz állítás helyett.ericco írta:Te irtad, hogy nem tudod elhinni, hogy nem akartuk neki megadni ugyanazt a fizut, mint a PSG, mert masnak is adtunk mar magas fizetest. Vagy mire celoztal azzal a fizetes dologgal?Realista24 írta:Hol irtam ilyet?
Azt hajtogattátok folyamatosan, hogy azért nem jött, mert Pérez nem akarta felrúgni a fizetési elveket. Erre írtam, hogy korábban is megtette már és még meg is fogja, miért Mbappé lenne a kivétel?
H aa PSG-ben keres 18-at, mi ajánlottunk neki 10-12-14-et, akármennyit, az már az ő döntése volt. Néhány millióért egy kisebb csapatba igazolt, nagyobb kockázatért. Van ilyen, majd kiderül, hogy jól döntött-e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Te irtad, hogy nem tudod elhinni, hogy nem akartuk neki megadni ugyanazt a fizut, mint a PSG, mert masnak is adtunk mar magas fizetest. Vagy mire celoztal azzal a fizetes dologgal?Realista24 írta:Hol irtam ilyet?
Merci Zizou!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jamesnél a játéka azért rendesen közre játszott, hogy padra került. Csak sokan elfelejtik így, hogy most rosszabbul megy a csapatnak. M'Bappe meg dupla annyi lett volna, ráadásul kért igazolás is lett volna. A biztosat válastotta ami miatt nem lehet rá haragudni, de én meg azt mondom, hogy nálunk is kezdő lett volna. Már csak a tehetsége miatt is. Isco-t még ki fogja tudni magyarázni (mondjuk nekem nem, de gondolom nem is bánjaporonty írta:Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.
Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.
Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az a baj, hogy semmi nem utal arra az eddigiek alapján, hogy Zidane padra tette volna a BBC bármely tagját. Morata jobb volt, mint Benzema aztán a végén eladtuk a másikkal meg hosszabítottunk. CR mozdíthatatlan ez egyértelmű. Bale helyére a sérülések miatt lett volna esélye bekerülni, de arra meg nem alapozhatott Bappé, hogy majd Bale tuti lesérül. És akkor ott van az is, hogy Isco tavasszal piszok jól játszott és a kezdőbe várták sokan.Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt? ) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.
Szerintem abszolút nem érdekli Zizut ki mennyiért jött. Hámeszt is padra rakta pedig nem két fillér volt. És az is látszik, hogy a játékosok teljesítménye se nagyon érdekli, hiszen ugyanaz a kezdő megy felé, amikor lehet és ugyanazokat cseréli szituációtól függetlenül.
Én megértem Bappé döntését és szerintem jól választott. Ha a BBC bármely tagjától megváltunk volna nyáron, akkor megkérdöjelezhető a döntése, viszont így számomra nem.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hol irtam ilyet?ericco írta:Szerinted mi is kinaltunk neki annyit, mint a PSG, szerintem nem. Erre irtam, hogy siman megadtam volna neki, tekintve, hogy Kane is elker majd legalabb annyit.Realista24 írta:Nem ez volt a mondandóm lényege.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Idén is sanszosan fix kezdő lett volna. Alapból körbe nyalta mindenki mikor még úgy volt, hogy hozzánk kerül. Mástészt egy 160 (vagy 190 volt? ) milliós játékos nem a padra érkezik, epizodistának. Főleg, hogy nálunk is butított volna. Egyébként valamennyire a PSGben is rotálva van. Többször kezdett helyette di María meg Draxler is.poronty írta:Gondolom ő nem két év múlva szeretett volna fix kezdő lenni, hanem idén
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kapcsolat:
Szerinted mi is kinaltunk neki annyit, mint a PSG, szerintem nem. Erre irtam, hogy siman megadtam volna neki, tekintve, hogy Kane is elker majd legalabb annyit.Realista24 írta:Nem ez volt a mondandóm lényege.
Merci Zizou!