Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Mesut Ozil has signed a new three-and-a-half year contract with Arsenal, keeping him at the club until 2021, per @bbcsport_david
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kerlon,
védők minőségére gondoltam, na meg az előttük lévő középpályáéra. Elég orrnehéz lehet a csapat, egy Auba-Laca-Özil trióval.
védők minőségére gondoltam, na meg az előttük lévő középpályáéra. Elég orrnehéz lehet a csapat, egy Auba-Laca-Özil trióval.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
CR-Auba-Bale-DM pofás kontracsapat lett volna.2014 környékén én is, de akkor meg nem fért volna be.
akkor úgy írom, hogy 5212kodo írta:2014 környékén én is, de akkor meg nem fért volna be.realistahuni írta:Aubat megnéztem volna nálunk azért.
szerintem hátul ezzel gondban lesz, de ez a szezon végülis már mindegy neki, EL-t leszámítva.Kerlon írta:28, szerintem 3412-t akar Wenger
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
2014 környékén én is, de akkor meg nem fért volna be.realistahuni írta:Aubat megnéztem volna nálunk azért.
szerintem hátul ezzel gondban lesz, de ez a szezon végülis már mindegy neki, EL-t leszámítva.Kerlon írta:28, szerintem 3412-t akar Wenger
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Aubat megnéztem volna nálunk azért.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Maga helyett nem akar vajon edzőt venni?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
28, szerintem 3412-t akar Wengerkodo írta:Azt sem értem minek nekik Aubameyang. Ott volt Lacazette kezdőnek, meg a Welbeck-Giroud páros a padra. Szélre igazoltam volna inkább a helyükbe, vagy a védelembe.
Főleg 30 éves játékost, ennyi pénzért, aki max sebességben kiemelkedő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azt sem értem minek nekik Aubameyang. Ott volt Lacazette kezdőnek, meg a Welbeck-Giroud páros a padra. Szélre igazoltam volna inkább a helyükbe, vagy a védelembe.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem hiba lenne amúgy kirakni a szélre a gabonit és Lacazette sem oda való. Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg a cipzárok mestere mert még van mögöttük egy Özil is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
auba hivatalos es michy orvosin van a bvbnel.
De mindegyik menni akar, szóval nem tudom, mire várnak. Dortmund szerintem jól járna a belgával, az Arsenalnak már édesmindegy, a Chelsea is erősödne Zsiruval.BBeno írta:mert itt egy szerelmi háromszögnek kell beteljesülnie. auba-arsenal giroud - chelsea és michy -bvb.illgner írta:Biztos már Giroud-nak a Chelsea? Nagy a hallgatás ebben az ügyben. Eléggé kicentizik ezt az Auba-féle transzfert is.
mert itt egy szerelmi háromszögnek kell beteljesülnie. auba-arsenal giroud - chelsea és michy -bvb.illgner írta:Biztos már Giroud-nak a Chelsea? Nagy a hallgatás ebben az ügyben. Eléggé kicentizik ezt az Auba-féle transzfert is.
Biztos már Giroud-nak a Chelsea? Nagy a hallgatás ebben az ügyben. Eléggé kicentizik ezt az Auba-féle transzfert is.
Nem tudom, milyen lehet egy senal-szurkoló lelkiállapota, de az biztos, hogy nem tudnak két jó meccset lehozni egymás után. Elég nyilvánvaló, hogy most már messze kerültek a top4-től is, ami az elmúlt 10 évben a védjegyük volt.
az oké hogy a swansea megveri a poolt úgy hogy egykapuzott a pool, de itt az arsenal ellen még partiban is voltak. bejött ez a 4-3-3 wengernek ahogy látom...
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Wenger tuti agyvérzést kapott kár, hogy azt már nem mutatták.. csodás gól.
monreal is tiszta amatőr volt itt. ahelyett hogy előre verte volna, dobásra engedte amivel magára húzta a swanseat. erre jön cech... szép gól.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jesszus ez ultragaz
Megis erdemlik..ospina nagy tehetseg volt, anno mikor lehetoseget kapott nagyon jo volt. Erre a tata cech az alap. Minden evben nem egy komikus potyaja van mar.
Megis erdemlik..ospina nagy tehetseg volt, anno mikor lehetoseget kapott nagyon jo volt. Erre a tata cech az alap. Minden evben nem egy komikus potyaja van mar.