Igen ezért írtam. Ennek ellenére simán kivásárolták.realistahuni írta:Főleg hogy lenyilatkozta egyszer, hogy soha nem megy a Bilbaoba.
Mellesleg nem volt pénz érte az a 32 millió euró, főleg annak fényében hogy Laporte kétszer ennyiért ment el.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 31., szerda 12:14
Igen ezért írtam. Ennek ellenére simán kivásárolták.realistahuni írta:Főleg hogy lenyilatkozta egyszer, hogy soha nem megy a Bilbaoba.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. január 31., szerda 12:13
kodo írta:ez azért elég kemény.BBeno írta:hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 12:10
Miért? Szerintem nagyon jól jártak. Martinez is bizonyította, hogy top6os csapatba való és még maradt egy rakat pénzük.kodo írta:ez azért elég kemény.BBeno írta:hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. január 31., szerda 12:08
ez azért elég kemény.BBeno írta:hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. január 30., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 30., kedd 15:37
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. január 29., hétfő 17:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 24., szerda 11:08
vagy bármelyik nímand angolRemy írta:Az nem gyenge.Realista24 írta:Betis 30 millát kínál Lucas Mouráért.
Mondjuk egy Valencia vagy Sevilla fura, hogy nem jelentkezik be érte.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. január 24., szerda 11:00
Az nem gyenge.Realista24 írta:Betis 30 millát kínál Lucas Mouráért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 24., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 17., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. január 15., hétfő 8:49
Az is probléma, hogy ha már itt vannak, akkor viszont tojunk a fejükre, csak arra jók, ha sérülés miatt gáz van, akkor legyen kihez nyúlni. Velünk van Mateo 3 éve és azóta is peremember, pedig az egyik legtehetségesebb kp-s a világon és rendre jó teljesítményt rak le. Ha nincs sérülés, akkor max időhúzó csere a szerepe.Realista24 írta:Szerintem a scoutokkal nincs nagy gond, nem hibáznak többet vagy nyúlnak bele többször a jóba, mint más csapatoknál. Csak kicsit olyan a klub, mint a magyar foci...egy bizonyos korban elvesznek, de az utóbbi években szerencsére jó pár példa alátámasztja, hogy mi lenne a helyes út.DinhoL írta:Sokaknak ez nem újdonság de meg kell hagyni nem sz*rok a madridi scoutok..Néztem tnap (jó, főleg az 1.félidőben) ezt az Odriozola nevezetű bekket és nagyon jól nyomta.
Ezért is sajnálatos, hogy Ceballos nem akart pl. a Betisnél maradni még egy évet, hogy az idei keretből kiemeljek valakit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 15., hétfő 8:39
Szerintem a scoutokkal nincs nagy gond, nem hibáznak többet vagy nyúlnak bele többször a jóba, mint más csapatoknál. Csak kicsit olyan a klub, mint a magyar foci...egy bizonyos korban elvesznek, de az utóbbi években szerencsére jó pár példa alátámasztja, hogy mi lenne a helyes út.DinhoL írta:Sokaknak ez nem újdonság de meg kell hagyni nem sz*rok a madridi scoutok..Néztem tnap (jó, főleg az 1.félidőben) ezt az Odriozola nevezetű bekket és nagyon jól nyomta.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2018. január 15., hétfő 8:29
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 12., péntek 10:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 12., péntek 10:11
Ja, ezt több helyen is megerősítették. 40-74 millió a "két" összeg, az a 34 millió pluszt a kínai utánpótlás javára megy.BBeno írta:a villarrealnak valóban csak 40-et fizettek de a kínaiak időközben a külföldi igazolásoknál brutál kis adót vetett ki. így jött ki a másik ár.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 11., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 11., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 11., csütörtök 13:37
Nem tudom, hogy honnét van az info, de én azt olvastam, hogy 40 millió a kivásárlási ára és azt fizették ki.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 11., csütörtök 13:36
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem