Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 14:49

kabaré :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 31., szerda 14:48

R. Carlos írta:
M1Ö írta:Egy 36 éves térd nélküki Ivrának nem tudom, h-h lehetne örülni. Az lenne szép egy 34 éves CR meg egy kedvtelen Benzema mellett...
Hát ezerszer inkább mint Icardi... azt az embert még rémálmomban se akarnám itt látni, ugyanúgy mint Kanet (de már akkor is inkább ő mint az argentin...)
Szóval inkább Ibra mint Icardi...szerintem egyik se, de hogy a jó büdös francba lehet azt mondani, hogy akkor inkább a már rég kiöregedett Ibra? :banplz:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 31., szerda 14:37

R. Carlos írta:Hát ezerszer inkább mint Icardi... azt az embert még rémálmomban se akarnám itt látni, ugyanúgy mint Kanet (de már akkor is inkább ő mint az argentin...)
Én sem akarom Icardit Real mezben látni, de azért ez hatalmas túlzás. Ibra a térdsérülésével oda lett. Előtte még csak-csak jó volt, bár már akkor is nagyon érződött rajta a kor, viszont akkor még megnentette a klasszisa. A térdsérülése után viszont dupla nulla lett, rá is sérült szinte pár meccs után.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. január 31., szerda 14:30

M1Ö írta:Egy 36 éves térd nélküki Ivrának nem tudom, h-h lehetne örülni. Az lenne szép egy 34 éves CR meg egy kedvtelen Benzema mellett...
Hát ezerszer inkább mint Icardi... azt az embert még rémálmomban se akarnám itt látni, ugyanúgy mint Kanet (de már akkor is inkább ő mint az argentin...)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 31., szerda 14:27

Egy 36 éves térd nélküki Ivrának nem tudom, h-h lehetne örülni. Az lenne szép egy 34 éves CR meg egy kedvtelen Benzema mellett...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 31., szerda 14:13

BBeno írta:mundo meg beprobalkozott az utolso napon egy kacsaval:
raiola felhivta perezt es beajanlotta zlatant. nemet mondott perez.
micsoda alom lenne zlatant real mezben latni egyszer :salute:
FM-ben megoldhatod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 31., szerda 14:12

mundo meg beprobalkozott az utolso napon egy kacsaval:
raiola felhivta perezt es beajanlotta zlatant. nemet mondott perez.
micsoda alom lenne zlatant real mezben latni egyszer :salute:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 31., szerda 14:11

Csak pozitívan.

Jön a tripla :coffee:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 31., szerda 13:46

Icardi féle IG búcsú elvileg a feleségének szólt.
ZIDANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. január 31., szerda 13:19

Ismét szondázzunk a közvéleményt.
Szavazzatok :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. január 31., szerda 11:26

Ha valamikor hoznám, akkor csak most.
Tűzoltásra jó lenne, de nem tudnám vele elképzelni a következő 5-7 évet, mint center.
Viszont tüzetoltani meg brutálisan drága... :kivagyhe:
Ettől függetlenül valakit berántanék, mert kevesek vagyunk elől mennyiségben és minőségben is.

Valami Adebayor féle arcot félévre kölcsön, mint ahogy jött is pár éve.
ZIDANE

karesz46
Kedvenc játékosaid: CR7, Bale, Ramos
Kedvenc csapatod: real

HozzászólásSzerző: karesz46 » 2018. január 31., szerda 11:24

https://twitter.com/TheTenRole/status/9 ... at-2616209

Akármilyen jó játékos, de az ehez hasonlók miatt nem szeretném soha Madridban látni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. január 31., szerda 11:23

Ez magánjellegű történet is lehet simán.

Szinte biztos vagyok benne, hogy nem jön, remélem nem csak most januárban.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 11:21

Professore írta:
KAG írta:https://www.instagram.com/p/Bei0LtInYSV ... auroicardi

Az rémlik, hogy napközben már volt tárgyalva, de hátha nem.
Ha jól értelmezem ez valamiféle elköszönés, nem? :hmmm: (adiost értem, mást nem :D )
En is igy ertelmezem... Lehet megis leigazoljuk azert egy csk nem ereszt meg egy ilyen posztot ha nem kuszobon all az atigazolasa...de fene tudja lehet csak filozofalt egyet unalmaban :D
Icardi elég sok mindent megengedett már magának, volt ő keményen fütyülve is a saját táboruk által.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. január 31., szerda 11:18

KAG írta:https://www.instagram.com/p/Bei0LtInYSV ... auroicardi

Az rémlik, hogy napközben már volt tárgyalva, de hátha nem.
Ha jól értelmezem ez valamiféle elköszönés, nem? :hmmm: (adiost értem, mást nem :D )
En is igy ertelmezem... Lehet megis leigazoljuk azert egy csk nem ereszt meg egy ilyen posztot ha nem kuszobon all az atigazolasa...de fene tudja lehet csak filozofalt egyet unalmaban :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 10:58

http://madridom.hu/blog/2018/01/31/uj-r ... gi-bl-ben/megdől, ha el is mennek rá!
K

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. január 31., szerda 10:43

rashidm írta:
Solari írta:Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.
Ráadásul szerintem a legképzettebb winger. Minden megvan benne ami egy jó szélsőnek tudnia kell.

Alapjáraton hasznos tagja a csapatnak csak sajna nem olyan mértékben mint amennyire ezt elvárnánk tőle. Nagyon megutáltam az évek során de ennél jóval több van benne. Talán ha visszaraknák az eredeti posztjára nem csak pár lófasz meccsre akkor jobban szárnyalna de kitudja.
eleve ha nem lenne sérülékeny, már nyertünk volna vele de így nem igazán. Angliában jó benyomást keltett de láthatjuk hogy nem fekszik neki a spanyol foci. A sebességéből él tulajdonképpen. Bár már felfedezhető volt egy-két szép kényszerítő, de ez számomra kevés még.
Az a baj, hogy a spursos Bale játékából szinte minden eltűnt az átigazolás napján, mint akit kicseréltek. Persze ehhez valószínűleg köze van a környezet váltásnak, más a felállás, taktika, mások az ellenfelek, de azért no. Hol vannak a lövései? Idejött egy gyors, erős játékos, mi meg kiraktuk a szélre, abból is a gyengébbik oldalára és csináld fiam. Nem tudta csinálni, nem tudott középre húzni. Ez nem feltétlenül az ő hibája, és nem is az éppen aktuális edzőké, leginkább azé aki ide hozta, mert ha csak 2-3 meccsét megnézték volna, már tudták volna, hogy ő nem való ide, nem lesz olyan eredményes. Igyekezetet lehet látni nála, bár az, hogy toszott megtanulni spanyolul fura (biztos nem mennek neki a nyelvek), a nagyobb baj a sok sérülés. Több alkalommal is nyereségesen szállhattunk volna ki az üzletből az eladásával, aztán kicsit veszteségesen max, egyszer sem tettük meg. Mi a játékos piacon folyamatosan saját magunkat rúgjuk tökön, mert Madridban a vezetők képtelen beismerni egy-egy rossz döntésüket

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. január 31., szerda 10:31

Realista24 írta: Marca
No new signings
Real Madrid have closed their transfer business 48 hours early
Eleve amit meg sem nyitottak, azt minek kellett volna lezárni?
Már innen látszik, hogy kamuzik a Marca :mrgreen:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 31., szerda 8:43

Solari írta:Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.
Ráadásul szerintem a legképzettebb winger. Minden megvan benne ami egy jó szélsőnek tudnia kell.

Alapjáraton hasznos tagja a csapatnak csak sajna nem olyan mértékben mint amennyire ezt elvárnánk tőle. Nagyon megutáltam az évek során de ennél jóval több van benne. Talán ha visszaraknák az eredeti posztjára nem csak pár lófasz meccsre akkor jobban szárnyalna de kitudja.
eleve ha nem lenne sérülékeny, már nyertünk volna vele de így nem igazán. Angliában jó benyomást keltett de láthatjuk hogy nem fekszik neki a spanyol foci. A sebességéből él tulajdonképpen. Bár már felfedezhető volt egy-két szép kényszerítő, de ez számomra kevés még.

Solari
Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe

HozzászólásSzerző: Solari » 2018. január 31., szerda 8:14

Bale nem volt felfújva hanem tényleg jóféle játékos benyomását keltette. Én csak miatta kezdtem el akkoriban spurs meccseket nézni. bárhova rakták mindenhol lövöldözte a gólokat és vitte a csapatot a vezényletével.

Vissza: