Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 12:06

MorataMartin írta:Ceaser - Danilo, Woodgate, Samuel, Drenthe - Khedira, Gravesen, Illaramendi - Faubert, Pedro Leon - Cassano (benzema :mrgreen: )

Ez a 11 egy játékos micsoda kezdőt alkotna :D
Zárójeles azt hiszed, hogy vicces, de nem az megjegyzésednél tudtad, hogy a BL 5. legeredményesebb játékosát emlegeted egy nevetséges felsorolásban?

Mondjuk Khedira sem egy nagy király, de egy VB és BL győztes játékos.
poronty írta:
Beköszönt akkor újra a Calderón-éra Drenthe-kel, Faubert-ekkel. Kane...Icardi...atyaég. Mint Bale esetében, belenyúlunk a tutiba.
Kérlek ne tartsd magadba azon játékosok neveit, akik mozdíthatóak, jó korban vannak, elbírják itt nyomást, passzolnak a spanyol futball stílusába, fossák a gólokat és nem tartoznak a "középszer" kategóriába.
Az, hogy passzol és, hogy passzolhat az nagy kérdés. Nem tudom mikor jött utoljára spanyolba az olaszoktól olyan játékos, aki be is vált.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 1., csütörtök 12:04

poronty írta:
Beköszönt akkor újra a Calderón-éra Drenthe-kel, Faubert-ekkel. Kane...Icardi...atyaég. Mint Bale esetében, belenyúlunk a tutiba.
Kérlek ne tartsd magadba azon játékosok neveit, akik mozdíthatóak, jó korban vannak, elbírják itt nyomást, passzolnak a spanyol futball stílusába, fossák a gólokat és nem tartoznak a "középszer" kategóriába.
Lásd az alattad lévő hozzászólást RM Fanatictól. A felsorolt feltételek közül a mozdítható, jó korban vannak illik talán Kane-re meg Icardi-ra.

-elbírják a nyomást? talán. ki tudja.
-passzolnak a spanyol fociba. én nem hinném.
-fossák a gólokat? ez igaz, de igaz ez higura, dzekora, stb. nem mérvadó.
-sztem egyik sem üti meg a mércét.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. február 1., csütörtök 12:00

Ceaser - Danilo, Woodgate, Samuel, Drenthe - Khedira, Gravesen, Illaramendi - Faubert, Pedro Leon - Cassano (benzema :mrgreen: )

Ez a 11 egy játékos micsoda kezdőt alkotna :D

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 1., csütörtök 11:52

--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 1., csütörtök 10:28

realistahuni írta:
Borzalmas pénzeket kapnak erre szakemberek, találjanak megfelelő alternatívát.
Danilo&Theo :mrgreen:
Remélem nem ugyanezek a ""szak""emberek keresnek csatárt.

Igen, tudom. Csak tényleg szarul hangzik fotelszakértőként okoskodni, mert elvileg akik ilyen pozíciókban vannak, azoknak ezt tanulni kellett volna valaha, vagy profi szintű futball közelében élni... Ehhez képest olyan meredek dolgokba futnak bele, hogy nekem kényelmetlen. Csak nem szeretem az "én megmondtam", meg az "én jobban tudom egy youtube video alapján" megnyilvánulásokat, de néha valóban elképesztő, hogy nem látják az adott megfigyeltről, hogy gyenge, mint a harmat. :kivagyhe:

Mondjuk személy szerint ebben a Vinícius gyerekben sem látok semmi extrát, de ne legyen igazam.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. február 1., csütörtök 10:23

Borzalmas pénzeket kapnak erre szakemberek, találjanak megfelelő alternatívát.
Danilo&Theo :mrgreen:
Remélem nem ugyanezek a ""szak""emberek keresnek csatárt.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 10:12

Ja és Icardinak semmi BL tapasztalata nincsen. Nagyon nincs a gyerekben átütőerő szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. február 1., csütörtök 9:59

haszi írta:jobb és elérhető játékos ki lenne a piacon?

Ezt nem a mi feladatunk eldönteni. Borzalmas pénzeket kapnak erre szakemberek, találjanak megfelelő alternatívát. Nem hiszem el, hogy nincs.

Most minek olyan játékos aki vagy stílusidegen, vagy leveri a lécet? Szignifikánsan kell előrébb lépnünk a támadósor minőségében, nem ímmel-ámmal.
Abban az esetben, ha kísérletezünk, akkor meg vegyünk fiatal, feltörekvő játékost, hátha belenyúlunk a tutiba. Ne 100M-s Icardi meg 200M-s Kane legyen már a célpont. Ide mindkettő gyenge szerintem (bár továbbra sem láttam őket túl sokat játszani, de elsőre egyikben sincs meg az X faktor, vagy nem ide illik). Egy olasz liga meg ne legyen már mérvadó... Sajnos annyira lecsökkent a színvonal, hogy borzalom, szerintem az iram is gyalázatos.
Icardi gól mutatóival meg vele is csak azért óvatosan, mert pl:
Idéne gy 35 éves Quagliarella is 16 gólos, vagy a több külföldi helyen megbukott Immobile is 20 gólnál tart.
Tavaly Dzeko 29-et lőtt, Meertens 28-at, Belotti 26-ot, utánuk jön Icardi meg Higuaín 24gyel.
Előtte évben 16-ot rúgott és 20 fölé (30fölé) csak Higuaín jutott. Azt megelőzően meg a 38 éves Luca Tonival társgólkirály volt 22 találattal.

Ez is beszédes mondjuk... De az összevágott videókon is látszik, hogy semmiben nem kiemelkedő a harciasságon kívül.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 9:58

Icardi gól mutatóival meg vele is csak azért óvatosan, mert pl:
Idéne gy 35 éves Quagliarella is 16 gólos, vagy a több külföldi helyen megbukott Immobile is 20 gólnál tart.
Tavaly Dzeko 29-et lőtt, Meertens 28-at, Belotti 26-ot, utánuk jön Icardi meg Higuaín 24gyel.
Előtte évben 16-ot rúgott és 20 fölé (30fölé) csak Higuaín jutott. Azt megelőzően meg a 38 éves Luca Tonival társgólkirály volt 22 találattal.

Tudom, hogy nagyon nincs más, de nekem nem meggyőző ez.
K

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 1., csütörtök 9:53

Mit össze pörögtök ezeken a csatárokon, mikor jövőre jön a cula oszt' megoldja https://www.youtube.com/watch?v=F9AYfosVP8U :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

haszi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema

HozzászólásSzerző: haszi » 2018. február 1., csütörtök 9:28

Én megértem, hogy nagy az ellenkezés sokak esetében Kane/Icardi leigazolásával kapcsolatban, de jobb és elérhető játékos ki lenne a piacon? Oké, én is szívem szerint inkább Mbappé/Gabriel Jesus féle lehetőséget választanék inkább, de szerintem ezekre a játékosokra nincs semmi esély leigazolni az araboktól... :kivagyhe:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. február 1., csütörtök 9:13

Kerlon írta:Mondjuk azért az is nevetséges, hogy Icardit meg Kane-t Faubertekhez meg Drenthekhez hasonlítjátok. Digitális világban élünk vagy világklasszis valaki vagy egy nagy nulla. :lol: :lol:
Én nem pártolom se Kanet se Icardit, sőt..remélem egyik sem fog itt kikötni, de hogy flopnak nevezni őket az meredek.
Bármelyik jöttment megrúgja a 20 gólt a Seriában? Ja..
Csak január van még és egy csapatot húz a hátán. Tiszta Faubert :)
De mi tudjuk, hogy milyen szintet fog hozni az itteni nyomás alatt. :lol:

Kane meg rúghatna kb 70 gólt szezononként, de mivel angol, így biztos befürödne nálunk. :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 9:07

Mondjuk azért az is nevetséges, hogy Icardit meg Kane-t Faubertekhez meg Drenthekhez hasonlítjátok. Digitális világban élünk vagy világklasszis valaki vagy egy nagy nulla. :lol: :lol:
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. február 1., csütörtök 8:33

poronty írta:
de kb bármelyik jött ment rúg 20 gólt az olasz ligában
Arra reagáltam, hogy szerinte Icardi drága, nem klasszis és nem lő gólt. Gólokat lő, 100 milla nem pénz mikor a csatár hiányposzt nálunk és középső védők mennek 60-70 millákért, meg Coutinho, Dembelé félék 160-ért. A klaszis részét meg mindenki eldönti magának.

Én megpróbálok reális célpontokban gondolkodni, mert nálam az nem valós, hogy majd kinyitjuk a pénztárcát és az arabok (PSG, City) úgy megijednek, hogy odaadják a legnagyobb értékeiket.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. február 1., csütörtök 8:17

poronty írta:
Arra reagáltam, hogy szerinte Icardi drága, nem klasszis és nem lő gólt. Gólokat lő, 100 milla nem pénz mikor a csatár hiányposzt nálunk és középső védők mennek 60-70 millákért, meg Coutinho, Dembelé félék 160-ért. A klaszis részét meg mindenki eldönti magának.

Én megpróbálok reális célpontokban gondolkodni, mert nálam az nem valós, hogy majd kinyitjuk a pénztárcát és az arabok (PSG, City) úgy megijednek, hogy odaadják a legnagyobb értékeiket.
Nyugi az Icardi szappanopera folytatodik...most eppen majd a VB utan fogjuk leigazolni :D

S kb meg kismillio mas jatekost a media szerint :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 8:00

Nem igazoltunk senkit, akkor bezárhatják a klubot?
K

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 31., szerda 18:16

--------------Körte
-------------Haaland

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 17:56

poronty írta:Idén van 22 meccsen 18 gólja. Előtte lévő 3 évben rúgott összesen 60+ gólt a bajnokságban egy olyan Interben, ami rendre 30 pontos hátránnyal fejezi be a bajnokságot az első helyezett Juvéhoz képest. Úgy játszik, ahogy egy mai modern 9-esnek kell. Egy olyan piacon, ahol 200 millákat kérnek egy Kane-ért meg minden jött-ment 60 milliónál kezdődik egy 24 éves Icardi 100 millióért nem olyan vészes.
K

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. január 31., szerda 17:22

Idén van 22 meccsen 18 gólja. Előtte lévő 3 évben rúgott összesen 60+ gólt a bajnokságban egy olyan Interben, ami rendre 30 pontos hátránnyal fejezi be a bajnokságot az első helyezett Juvéhoz képest. Úgy játszik, ahogy egy mai modern 9-esnek kell. Egy olyan piacon, ahol 200 millákat kérnek egy Kane-ért meg minden jött-ment 60 milliónál kezdődik egy 24 éves Icardi 100 millióért nem olyan vészes.
--------------Körte
-------------Haaland

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. január 31., szerda 17:14

Edzés fotókon Ramos és Varane is a többiekkel edzett.
K

Vissza: