Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2018. február 1., csütörtök 14:33

markmadrid írta:Mit gondoltok Salah-ról?
Két részre osztható a történet.
Az egyik, hogy a Coutinho transzfer után nehezebb lesz tőlük kulcsjatekost igazolni.
A másik, hogy attól függetlenül, hogy idén nagyot megy, nem hinném, hogy az önéletrajza kielégítő ahhoz, hogy ő legyen a nyári atigazolasi időszak arca nálatok.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 1., csütörtök 14:31

Frenkie de Jong, Coric, Upamecano hármasból bármelyiket szívesen látnám a jövőben, ha megfelelően fejlődnek. Frenkie de Jongot leginkább.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 14:28

lehet csemegézni

50 tehetség az UEFA összeállításában.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. február 1., csütörtök 14:17

Mit gondoltok Salah-ról?

Idén szerintem komoly szintet lépett. Romában kissé egyszerű volt a játéka ,viszont idén zseniális szerintem a tag. Iszonyat gyors de majdnem olyan technikás, fineszes. Persze nem lenne könnyű elhozni most a Poolból de még csak 25 éves. Amúgy én Hazardot preferálnám a nyáron. Alig van olyan emberünk aki képes megverni 2-3 embert. Talán Marcelo Isco... A többi mind statikus. Hazardal szerintem nagyot húzna a Real. 100-120 millióba kerülne.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 14:10

donor írta:Én ezt nem értem Heatmap alapján szélen ért legtöbbet labdába, én is ott láttam, mint régen, hogy inkább szélről indult többször, te is megemlíted, hogy "feltűnt szélen is" erre mégsem volt szélen, hanem inkább középen. Ki érti ezt?
Mert nincs kötött posztja, de ő minden, csak nem szélső. Ha ugyanaz a szerepe lenne, mint amikor a csúcson volt, mára tényleg teljesen használhatatlan lenne. Minden meccsen ez van. A Valencia ellen is úgy került 2x ziccerbe, hogy középre húzódott. Arról nem is beszélve, hogy látom magam előtt, ahogy belép a 11es pont köré és kéri a beadásokat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 1., csütörtök 14:08

Szélen nem tud azon a színvonalon játszani már amit elvár tőle az ember. Sebesség, cselek mind megkopott. Középen tudja amit kell, ha elkapja a formát. Úgy vettem észre, kezd éledezni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 1., csütörtök 14:03

M1Ö írta:
donor írta:Te láttad a Valencia elleni meccset?
Nem
Én ezt nem értem :( Heatmap alapján szélen ért legtöbbet labdába, én is ott láttam, mint régen, hogy inkább szélről indult többször, te is megemlíted, hogy "feltűnt szélen is" erre mégsem volt szélen, hanem inkább középen. Ki érti ezt? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 13:53

donor írta:Te láttad a Valencia elleni meccset?
Nem

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 1., csütörtök 13:47

M1Ö írta: És CR-rel mi csinálnál? Vissza a bal szélre 4-3-3-ba? Mert az halál lenne.
Te láttad a Valencia elleni meccset? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2018. február 1., csütörtök 13:44

nyáron
- a hátsó szélső oldalt kell cserékkel minőségi tehermentesítő cserékkel megerősíteni
- középhátvédsor papíron stabil csak ne sérülgessenek...
- középpálya tengely (Modric,Kovacic,Kroos) az adott
- támadóközéppálya elvileg (Bale, Isco, Asensio) jól néz ki de szerintem ezek közül egyik sem annyira megbízható, IDE kellene az erősítés a csatársorba...
- csatársor... Ronaldo marad és akkor van egy 9esünk, kell mögé egy minőségi tehermentesítő aki bírja a padot... márpedig Benzema ha javul és marad akkor jó lesz vmire, de ha nem javul AKKOR kell vki más (és tehát nem 100ért... és itt megjegyezném h pl. Celtic Dembele mögött nincs csapat, több van benne, lehet hogy ő pont jó lenne ide cserének...)

A kérdés hogy a kezdőbe jövőre két minőségi csatár kell-e és oda kéne egy minőségi nagy befektetés, vagy pedig a támadó középpályára kell egy drága jó minőségű valaki...

szvsz

szerk.: JA és nem bánnám ha jönne Courtois, Donnarumma, vagy deGea
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 12:52

Kerlon írta:Nálam a legjobb opció az egy RVN féle igazolás lenne pár évre,
És CR-rel mi csinálnál? Vissza a bal szélre 4-3-3-ba? Mert az halál lenne.
Jo es Benzemaval mi legyen?

Mert ő sem fog jövőre menni van egy olyan erzesem.
Nem valószínű, de őt hamarabb le lehet ültetni padra, mint CR-t.

Igazából szerintem ritka szar helyzetben vagyunk, írtam is korábban, hogy én semmi jóra nem számítok a nyártól és sírás lesz a vége. Nekem (a fórum nagyrészével ellentétben) egyedül Hazard lehetne elfogadható. Pont azért mert CR így is-úgy is alap ember lesz jövőre, a Neymar-M'Bappe vonal meg csak egy ábránd, felesleges bele élni magam.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 1., csütörtök 12:46

M1Ö írta:Mondjuk ha Kane 200 millióért lehozna 4-5 olyat meccset mint tegnap az United ellen, akkor nagyobb füttykoncertet kapna, mint Benzema meg CR együtt.

Én még mindig nem csatárban gondolkodnék, főleg nem tipikus 9esben. Mert azt felejtse el mindenki, hogy CR jövőre csak epizodista lesz. Jelenleg meg ő a 9esünk, hiába kezdi papíron szélen a meccseket. Azt meg nem bírná el a csapat, ha mellé betennének egy suta Kane-t vagy Icardi-t, bármennyire kaparnának.

Jo es Benzemaval mi legyen?

Mert ő sem fog jövőre menni van egy olyan erzesem.

Én azert keresgelnek egy fiatal tamadot hogy kesobbre meglegyen Benz potlasa plusz amig itt van lehetne őket cserelgetni.
Mariano tudom itt nagy kedvenc de én kétlem hogy hosszu tavon ő lenne a megoldas. Max beugronak mint tavaly de azt meg ketlem hogy likolná.

Szélre talan MU-tól lehetne embereket elhozni. Martial vagy Rashford esetleg. De Asensio miatt meg ketlem hogy barkit is keresnenk.

Szerintem az öreg Mbappe vagy Neymar miatt fog robbantani bar mostanaban Neymar storyt cafolta a sejk.

Kerlon én sem hoznam Kanet. Max Icardi eg fokkal jobb megoldasnak tunik. De 100m ert inkabb maradjon olaszban.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 12:43

lestat írta:
Kerlon írta: Na ne. 15 meccsen lőtt idén 5 gólt úgy, hogy a Celtic megszorongatására max 2 csapat alkalmas, amúgy meg nb1 kaliber már majdnem a bajnokság.

Persze nem fossa mostb a golokat de van benne fantazia es nem kerul horribilis osszegbe aem.
De itt vagy az a baj valakinek h rugdossa a golokat vagy az h nem.

Aki golt is fossa plusz jatsza is a focit nehez talalni foleg mert az araboknal van. De ha gol fosot akartok akkor nem ertem mi a baj Kane meg icardival vagy anno Higuainnal. :kivagyhe:

Neymar meg maradjon a seggen. En marhara nem vagyok kivancsi a stilusara.
Hát de ne egy skótoknál se kiemelkedőt hozó játékossal akarjuk már megoldani a Real Madrid támadó problémáit.

Nálam a legjobb opció az egy RVN féle igazolás lenne pár évre, amíg kicsit bőcül a piac és véletlenül sem idehozni egy Kane-t vagy Icardit 150+ milliókért, hogy majd ráépítünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 1., csütörtök 12:39

En szerintem ebbol hamarabb lesz egy hazard mint egy csatar 150-200ert(felteve ha nem jon se mbappe se neymar). Foleg ahogy all most a chelsea.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 12:34

Mondjuk ha Kane 200 millióért lehozna 4-5 olyat meccset mint tegnap az United ellen, akkor nagyobb füttykoncertet kapna, mint Benzema meg CR együtt.

Én még mindig nem csatárban gondolkodnék, főleg nem tipikus 9esben. Mert azt felejtse el mindenki, hogy CR jövőre csak epizodista lesz. Jelenleg meg ő a 9esünk, hiába kezdi papíron szélen a meccseket. Azt meg nem bírná el a csapat, ha mellé betennének egy suta Kane-t vagy Icardi-t, bármennyire kaparnának.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 1., csütörtök 12:28

Lásd az alattad lévő hozzászólást RM Fanatictól. A felsorolt feltételek közül a mozdítható, jó korban vannak illik talán Kane-re meg Icardi-ra.

-elbírják a nyomást? talán. ki tudja.
-passzolnak a spanyol fociba. én nem hinném.
-fossák a gólokat? ez igaz, de igaz ez higura, dzekora, stb. nem mérvadó.
-sztem egyik sem üti meg a mércét.
Vagy bepróbálkozunk ezekkel a játékosokkal vagy nézhetjük Benzemát évekig amíg fel nem bukkan egy másik Bappé.
Az, hogy passzol és, hogy passzolhat az nagy kérdés. Nem tudom mikor jött utoljára spanyolba az olaszoktól olyan játékos, aki be is vált.
Az a baj, hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ezen gondolkozzunk. Kell a friss vér előre és nincs opció. Engem pl nem zavar, hogy az olasz bajnokságból vagy az angolból jön egy játékos, mert a legtöbb minőségi csatár manapság ugyanúgy van felépítve kisebb eltérésekkel. Nem kifejezetten gyors, nem kiemelkedően technikás, viszont magas, fizikális, jó fejjátékkal, aki képes egyedüli centerként funkcionálni, lövi a gólokat és megcsinálja a letámadásokat. Lewa, Cavani, Icardi, Firmino, Morata, Kane, Suarez, Diego Costa, Higany is ilyen volt míg el nem hízott.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 1., csütörtök 12:23

Kerlon írta:
lestat írta:

Dembelé a Celtictől.

Bár szóba sem jött max Zizou egyszer bókolt neki de francia szoval nem mervado. De nekem pl tetszik a stilusa plusz fiatal. Nincs felcopkodva igy lehet 40-50m ert betudnank huzni.
Na ne. 15 meccsen lőtt idén 5 gólt úgy, hogy a Celtic megszorongatására max 2 csapat alkalmas, amúgy meg nb1 kaliber már majdnem a bajnokság.

Persze nem fossa mostb a golokat de van benne fantazia es nem kerul horribilis osszegbe aem.
De itt vagy az a baj valakinek h rugdossa a golokat vagy az h nem.

Aki golt is fossa plusz jatsza is a focit nehez talalni foleg mert az araboknal van. De ha gol fosot akartok akkor nem ertem mi a baj Kane meg icardival vagy anno Higuainnal. :kivagyhe:

Neymar meg maradjon a seggen. En marhara nem vagyok kivancsi a stilusara.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 1., csütörtök 12:13

"He's the mirror in which I see myself." – Neymar Jr. on Cristiano Ronaldo
Felkészíti a terepet, hogy ő legyen a CR utód? :shifty:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 1., csütörtök 12:12

lestat írta:
haszi írta:Én megértem, hogy nagy az ellenkezés sokak esetében Kane/Icardi leigazolásával kapcsolatban, de jobb és elérhető játékos ki lenne a piacon? Oké, én is szívem szerint inkább Mbappé/Gabriel Jesus féle lehetőséget választanék inkább, de szerintem ezekre a játékosokra nincs semmi esély leigazolni az araboktól... :kivagyhe:

Dembelé a Celtictől.

Bár szóba sem jött max Zizou egyszer bókolt neki de francia szoval nem mervado. De nekem pl tetszik a stilusa plusz fiatal. Nincs felcopkodva igy lehet 40-50m ert betudnank huzni.
Na ne. 15 meccsen lőtt idén 5 gólt úgy, hogy a Celtic megszorongatására max 2 csapat alkalmas, amúgy meg nb1 kaliber már majdnem a bajnokság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. február 1., csütörtök 12:09

haszi írta:Én megértem, hogy nagy az ellenkezés sokak esetében Kane/Icardi leigazolásával kapcsolatban, de jobb és elérhető játékos ki lenne a piacon? Oké, én is szívem szerint inkább Mbappé/Gabriel Jesus féle lehetőséget választanék inkább, de szerintem ezekre a játékosokra nincs semmi esély leigazolni az araboktól... :kivagyhe:

Dembelé a Celtictől.

Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Vissza: