Lehet én is megnézem ma.Remy írta:És ha már Tony Scott és ha már Denzel, akkor most nézem a Száguldó bombát.
Eddig ami T.Scott-Denzel film és bejött az a Crimson Tide meg a Man on Fire. Hátra van még 2 közös filmjük.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:27
Lehet én is megnézem ma.Remy írta:És ha már Tony Scott és ha már Denzel, akkor most nézem a Száguldó bombát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:22
Régen láttam már nem sok maradt meg, de annyi igen, hogy tetszett És ha már Tony Scott és ha már Denzel, akkor most nézem a Száguldó bombát.Sierra írta:Deja Vu-t ki látta innen? Vélemények? Számomra eddig nagyon irritáló film, utálom az ilyen jellegű filmeket.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:15
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:15
Realista24 írta: Z-nek nem csinálnék folytatást, van róla valami, hogy mit akarnak csinálni?
Eleve több részt terveztek, de megvárták, hogy miként fog teljesíteni a kasszáknál. Bejött nekik, így jöhet is a 2. rész.A stúdió alelnöke, Rob Moore bejelentette, hogy várható a következő rész. Brad Pitt bizonyára vissza fog térni, hisz sokáig és szenvedélyesen harcolt azért, hogy létrejöhessen a film és eleve úgy volt, hogy a trilógiának ő lesz a főhőse.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:14
Kb. ugyanez. Színtelen, szagtalan, jellegtelen film számomra, Di Caprió ide vagy oda. Szerintem annyira nem volt nagy szám benne, mert alapból a karaktere nem kívánta ezt meg. Persze odatette magát, de hát ezt már megszokhattuk tőle. Zseni az ember.sentry írta:Tegnap elkezdtem megnézni a The Great Gatsbyt, de ki kellett nyomnom egy óra után, mert selymet hánytam...
Lassú és vontatott. Persze a 3 főszereplő zseniális. De az agyondicsért zenék engem kifejezetten idegesítettek sok helyen... persze valamelyik nap erőt veszek és befejezem az utolsó órát, de sok esélyt nem adok neki.
Amennyire istenítették páran (nem itt).... nem tudom.
Nektek, hogy tetszett?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:13
Én 20 perc után kaszáltam.Nektek, hogy tetszett?
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:07
Várhatóan lesz folytatás. Pitt is benne lenne.Realista24 írta:Milyen folytatást?Tényleg jó, én is kellemesen csalódtam benne, várom a folytatást.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 8., vasárnap 15:02
Milyen folytatást?Tényleg jó, én is kellemesen csalódtam benne, várom a folytatást.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:30
Fúú, akkor igen unalmas és vontatott estének nézel elébe.Reaper's Scythe írta: Köszi, holnap esti program a Dead Poets Society-val együtt.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 8., vasárnap 14:20
Realista24 írta:Meglestem ezt a World War Z-t, a sok negatív visszhang után kellemeset csalódtam benne. Engem nem zavart az sem, hogy nem 1 km/nap volt a sebességük, sőt..! Tetszett az is, hogy nagyobb hangsúlyt fektettek az apró részletekre.
Egy 8/10-et csapnék rá.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. szeptember 8., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:52
Imádom amikor egy videósnál feltűnik egy másik (Pam-FreddyD, Pam-Szirmai, Szirmai-Pam).Remy írta:Felébredés!
Sokáig nem bírtam, és nem is néztem a műsorát, mert idegesített ahogy előadta az egészet, de idővel megbarátkoztam vele, és meg kell hagyni, hogy ért a show műsorhoz. 4. szezon beharangozó, hát eléggé megadta az alaphangot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:48
Rendezőit nézted? Az 7 perccel hosszabb, mint a mozis, és véresebb is.Realista24 írta:Meglestem ezt a World War Z-t, a sok negatív visszhang után kellemeset csalódtam benne. Engem nem zavart az sem, hogy nem 1 km/nap volt a sebességük, sőt..! Tetszett az is, hogy nagyobb hangsúlyt fektettek az apró részletekre.
Egy 8/10-et csapnék rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 8., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 8., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 7., szombat 21:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. szeptember 7., szombat 19:38
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem