Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Vagy lehet azért mert az egész játékuk Mané és Salah révén a kontrákra épül.
Dehogy tartozik. Az ő és a középpálya gyengeségei miatt szenvednek és botlatoznak a bunkerező kiscsapatok ellen.
Máris más így, minthogy a pool egyik legrosszabb kezdőjátékosa. Jelenlegi poolban bőven a jobbak közé sorolható.wxyz írta:Firmino képzetlen, körülményes, rengeteg hibával játszik.
Firmino képzetlen, körülményes, rengeteg hibával játszik.
Malcolm fiatal, brazil, rúgott 8 gólt, ennyi elég, hogy több 10 millióért pletykálják más csapatokba.
Malcolm fiatal, brazil, rúgott 8 gólt, ennyi elég, hogy több 10 millióért pletykálják más csapatokba.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
wxyz írta:Firmino A Liverpool egyik legrosszabb kezdőjátékosa.
Malcolm még a Videoton ellen se tűnt gyorsnak vagy jónak.
A listáról talán Kluivert lehetne jó ide a támadósorba.
Firmino ? Azért azt erősnek érzem,h legrosszabb kezdőjátékosa.
Elrakott a Bl-ben 6 meccsen 6 gólt és 3 gólpasszt... Bajnokságban pedig 11 gól 5 gólpassz.
Szerintem jó kis játékos lett belőle.
Malcom meg 20 éves még csak... Nem véletlenül adnának érte már most 50 millát.... Dembelet a Dortmund mennyiért is vette a Rennes-től ? 15 milla... Hasonlóan kis csapatból jön Malcom is...
Ha nem írsz bele egy németet akkor bele is halsz ugye?ziro4vr írta:Kluivert, Bailey, Havertz, én rájuk figyelnék főleg.
Bailey amúgy jöhetne már most is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem szoktam nézni a sport tv bl-magazin nevű vergődését, de haverok szóltak, hogy a mai ismétlését ki ne hagyjam, mert Hegyi Iván nagyot ment Pep fényezésében
De még Griezmannt érkezését is pletykálják.
El kell hozni minél hamarabb, Bale, Benzema, Ronaldo, Isco sorból el kell adni minél többet és lesz játéklehetősége bőven. Mondjuk mindegy, mert ez a kit igazoljuk téma felesleges álmodozás. Támadósorban maximum lesz a nyáron egy Vinicius-Mayoral csere.
El kell hozni minél hamarabb, Bale, Benzema, Ronaldo, Isco sorból el kell adni minél többet és lesz játéklehetősége bőven. Mondjuk mindegy, mert ez a kit igazoljuk téma felesleges álmodozás. Támadósorban maximum lesz a nyáron egy Vinicius-Mayoral csere.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ő semmi képpen nem most esedékes, hanem majd 3-4 év múlva ha Suárez kimegy, egyébként is ha jól rémlik azt nyilatkozta, hogy pár évig még mindenképp fejlődni szeretne, egy nagyobb lépés előtt.numberone1 írta: Most vettek meg Dembelet aki szinte ugyanaz a poszt es hasonloan fiatal. De meg neki sincs helye, mert ugy nezki a Barca 2 csatararos jatekot fog jatszani mogotte Coutinhoval es igy meg Inisestanak is van helye. Szerintem Dembele rossz lora tett.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
kodo írta:Na ő az akinek ha töretlen marad a fejlődése, szinte biztos, hogy a katalánékhoz kerül.wxyz írta: A listáról talán Kluivert lehetne jó ide a támadósorba.
Vagy ha nem is oda ugye Dembele miatt pl tuti h nem jonne ide.
Bar kitudja mennyire alakult ki benne a tobb mint egy klub erzes az apja miatt. Beckham egyik fia is arsenal drukker lett
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Most vettek meg Dembelet aki szinte ugyanaz a poszt es hasonloan fiatal. De meg neki sincs helye, mert ugy nezki a Barca 2 csatararos jatekot fog jatszani mogotte Coutinhoval es igy meg Inisestanak is van helye. Szerintem Dembele rossz lora tett.kodo írta:Na ő az akinek ha töretlen marad a fejlődése, szinte biztos, hogy a katalánékhoz kerül.wxyz írta: A listáról talán Kluivert lehetne jó ide a támadósorba.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Na ő az akinek ha töretlen marad a fejlődése, szinte biztos, hogy a katalánékhoz kerül.wxyz írta: A listáról talán Kluivert lehetne jó ide a támadósorba.
Firmino A Liverpool egyik legrosszabb kezdőjátékosa.
Döglégy
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tudtommal vinicius is brazilmarkmadrid írta: Braziloknál megint szép kis sor kezd lassan kialakulna akikben van potenciál.
Neymar,Firmino,Jesus,Malcom,Douglas Costa valamint Richarlisont lesz majd érdemes figyelni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
CS0ki írta:Láttam egy rövid ideig ezt a Malcom gyereket is a Bordeaux-ból, nem tűnt rossznak annyi alapján. Mondjuk lehet csak a rendszeres madrid meccs nézés miatt van, hogy minden kicsit gyorsabb lábú gyereket már jónak látok...
Én is láttam pár meccsét és kifejezetten tehetséges a srác. Nincs nagy hype körülötte, mondjuk az Arsenal már próbálkozott 50 millió fonttal.... Kicsit Robinho-s a srác csak a másik oldalról. Nagyon jó bal lába van és iszonyat agilis,gyors. Viszont kötve hiszem,hogy Madridban szóba jön
Braziloknál megint szép kis sor kezd lassan kialakulna akikben van potenciál.
Neymar,Firmino,Jesus,Malcom,Douglas Costa valamint Richarlisont lesz majd érdemes figyelni.
Minap belefutottam egy Watford meccsbe amint sziporkázott a srác. Nyáron jött a Watfordba Silva kérésére.
És eddig 5 gól 5 gólpassz valamint pazar játék amivel szolgál a srác. 20 éves még csak és fél év alatt meg 10 szerezte az árát.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó lövője van, az biztos. Csak sanszos, hogy nyáron ő is angliába megy, mert a fél pl őt akarja.CS0ki írta:Láttam egy rövid ideig ezt a Malcom gyereket is a Bordeaux-ból, nem tűnt rossznak annyi alapján.
Az összeg is sok, de azt el lehetne fogadni a mai piacon. De ha Kovacicot beáldozzák érte, akkor lélekben én is feladom. De nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen létre jöjjön. Az Inter hatalmasat nyerne vele. Kovacicból focista lett nálunk, visszakapják, a 100 millióból meg tudnák pótolni Icardit. Mindjuk Immobile-vel vagy Belotti-val. Egyik sem rosszabb az argentínnál.kodo írta:De ha ez így létrejön akkor többet nem jövök én sem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem már így is több szót pazaroltunk erre a pletykára mint kéne, de még annyi amit a végére is odabiggyesztettem, hogy nem életszerű 106 millát plusz Kovát adni egy olyan játékosért akit 110 millió euró körüli összegért ki lehet vásárolni, és egyből vele tárgyalni.wZoLee7 írta:Azért az internél is tudják, ha 100-at kapnak érte plusz még "hazatér" Kova is, akkor a szurkolok is elégedettek lesznek meg egy rohadt nagy üzletet is kötnek, mi meg feliratkoznánk a legnagyobb idióták listájára akiket megint sikerült jól megszivatni a piacon, épp ezért kétlem, hogy ez igaz lenne. Azért a Real Madridnál csak nem annyira vakok, hogy ne lássák ezt
Viszont ha a kettő közül akar igazolni Perez, akkor inkább 110et dobjunk ki rá, mint hogy Levy lehúzzon 200 körül Kane-ért, akinél sincs semmivel több garancia arra, hogy beválik majd.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
sebydani írta:Az egész Lyont le kell rabolni, mindenestől. Nagyon jó állomány van most náluk.
Főleg Fekir.
Persze ide tuti nem hozzuk nem is lenne most hova helye. De drukkolok neki hogy valami masik top klubba elkerüljön. Plusz hogy a bolond dösamp kivigye.
Amugy igen lehetne ott is szemezgetni. Meg még jó pár francia csapattól. Zizou kicsit haza is figyelgethetne
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane