Mármint a házasság ideje alatt szerzett vagyon.aztán ugye ott a házasság, amikor aláírtad a papírt, ha megun mondjuk a nő, megoldja vhogy a válást, akkor 50% vagyon ugrik is rögtön.
OFF
Re: OFF
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
jó hát igen, de egészbiztos van olyan nő, aki személyes sértésnek veszi és a bizalom és szerelem teljes hiányának, ha mondjuk odatolsz korareggel az orra elé egy papírt egy szerződésről, hogy hallod anya írd már alá, mert ez biztosítja majd, hogy ha összebasszuk a házasságunkat, akkor mindenki annyit kap vissza, amennyit beletett a dologba
vagy ha van jobb megoldásod, akkor hallgatlak
vagy ha van jobb megoldásod, akkor hallgatlak
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Már ha nem vagy felkészült.H.E.H.E. írta: aztán ugye ott a házasság, amikor aláírtad a papírt, ha megun mondjuk a nő, megoldja vhogy a válást, akkor 50% vagyon ugrik is rögtön.
stbstb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
érdekelne egy stat, hogy mekkora százalékban nyeri meg a férfi a nő ellen a gyerektartás pereket, illetve egy olyan százalék, hogy akkor is megnyeri-e a nő, ha ő az alkesz és drogos, míg a férfi tudna értelmes életet biztosítani a gyereknek.rashidm írta:Áthoznám a mozis topicból a heheféle eszmefuttatást.
Az is kemény, amikor a férfit kiszipolyozzák a pénze miatt, és emiatt tönkremegy fizikailag és/vagy szellemileg. Bár ez inkább az amcsi igazságszolgáltatásnak köszönhető.
aztán ugye ott a házasság, amikor aláírtad a papírt, ha megun mondjuk a nő, megoldja vhogy a válást, akkor 50% vagyon ugrik is rögtön.
stbstb
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Áthoznám a mozis topicból a heheféle eszmefuttatást.
Az is kemény, amikor a férfit kiszipolyozzák a pénze miatt, és emiatt tönkremegy fizikailag és/vagy szellemileg. Bár ez inkább az amcsi igazságszolgáltatásnak köszönhető.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Eszem-iszom, dínom-dánom Van egy hosszabb változata a facebook-on, abból a szintis csávó a kedvencem.
Nem is tudtam amúgy, hogy még mindig létezik a napiszar, már évek óta nem futottam bele
Nem is tudtam amúgy, hogy még mindig létezik a napiszar, már évek óta nem futottam bele
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- H.E.H.E.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- M1Ö
Megpróbálom, köszi!Solari írta:Meg egy dolog van meg. Beraksz egy windowst es telepites helyett menj ra a javitasra. Aztan hatha szerencsed lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Meg egy dolog van meg. Beraksz egy windowst es telepites helyett menj ra a javitasra. Aztan hatha szerencsed lesz.M1Ö írta:Kösz srácok az infót. Sajnos nem jártam sikerrel a csökkentett üzemmóddal sem, úgyhogy marad az újra telepítés. Ejjj, mennyi anyagom lesz oda....
- M1Ö
Kösz srácok az infót. Sajnos nem jártam sikerrel a csökkentett üzemmóddal sem, úgyhogy marad az újra telepítés. Ejjj, mennyi anyagom lesz oda....
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Hali.M1Ö írta:Megint ilyen frissítési problémám van... A múltkor sikerült megoldanom azzal, hogy visszaállítottam a windows előző, működő verzióját. Most is ezt léptem meg, csak most újraindulás után, miközben felállna a windows, nem indul el, hanem kiírja, hogy visszaáll az előző, de ez után nem indul el, hanem megint újraindul. Mindez a végtelenségig. Tudom, a google a barátom, de csak olyan segítséget találtam, amit windowsból lehet megoldani, nálam meg nem ér el odáig a gép az újraindulás miatt. Szakembert meg nem akarok kihívni több ezerért, "feleslegesen", hátha meg tudom oldani enélkül. Esetleg valaki felvilágosítana? Vagy tudna ajánlani egy okdalt ahol feltehetem a kérdéseim?
Indisd el csokkentett modban majd torold az adott frissitest. Ha csokkentett modban se induk el akkor sajna az ujratelepites marad.
Szervizben se tudnanak majd csinalni.
- chosenone46
igen, keresgéltem hasonló beállítást, de excel 2016ban nincs már erre opció.Wecker írta:Ezt próbáltad már?chosenone46 írta:utolsó mentsvárként fordulok hozzátok. adott egy program ami az excelbe bővítményként kellene,hogy beépüljön. azonban minden megnyitás esetén a következőt írja ki "... A bővítmény nem kompatibilis az Adatvégrehajtás megakadályozása üzemmóddal...". Frissebb verzió nem áll rendelkezésre, excelben nem találom, hol lehetne kivédeni, pedig elég fontos lenne a használata. valaki találkozott már hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás?
előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Kattintson a Fájl fülre.
A Súgó csoportban kattintson a Beállítások gombra.
Kattintson az Adatvédelmi központ parancsra, végül Az Adatvédelmi központ beállításai gombra.
Az Adatvédelmi központ párbeszédpanelen válassza a Védett nézet kategóriát.
Az Adatvégrehajtás megakadályozása területen jelölje be az Adatvégrehajtás-megakadályozási mód engedélyezése jelölőnégyzetet, vagy törölje belőle a jelet.
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- M1Ö
Megint ilyen frissítési problémám van... A múltkor sikerült megoldanom azzal, hogy visszaállítottam a windows előző, működő verzióját. Most is ezt léptem meg, csak most újraindulás után, miközben felállna a windows, nem indul el, hanem kiírja, hogy visszaáll az előző, de ez után nem indul el, hanem megint újraindul. Mindez a végtelenségig. Tudom, a google a barátom, de csak olyan segítséget találtam, amit windowsból lehet megoldani, nálam meg nem ér el odáig a gép az újraindulás miatt. Szakembert meg nem akarok kihívni több ezerért, "feleslegesen", hátha meg tudom oldani enélkül. Esetleg valaki felvilágosítana? Vagy tudna ajánlani egy okdalt ahol feltehetem a kérdéseim?
- M1Ö
Köszi a segítséget.istimester írta:http://nepitelet.hu/autok/alfa_romeo/159_2005/#0
A sok km-s ítéleteket érdemes megnézni + az fbn általában találsz pörgő tematikus csoportokat, ahol minden kérdésre választ kapsz.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
http://nepitelet.hu/autok/alfa_romeo/159_2005/#0M1Ö írta:Alfa Romeo 159-ről nincs véletlen valakinek tapasztalata? Mennyire strapabíró, mennyire drága karban tartani, ilyesmik?
A sok km-s ítéleteket érdemes megnézni + az fbn általában találsz pörgő tematikus csoportokat, ahol minden kérdésre választ kapsz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Ezt próbáltad már?chosenone46 írta:utolsó mentsvárként fordulok hozzátok. adott egy program ami az excelbe bővítményként kellene,hogy beépüljön. azonban minden megnyitás esetén a következőt írja ki "... A bővítmény nem kompatibilis az Adatvégrehajtás megakadályozása üzemmóddal...". Frissebb verzió nem áll rendelkezésre, excelben nem találom, hol lehetne kivédeni, pedig elég fontos lenne a használata. valaki találkozott már hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás?
Kattintson a Fájl fülre.
A Súgó csoportban kattintson a Beállítások gombra.
Kattintson az Adatvédelmi központ parancsra, végül Az Adatvédelmi központ beállításai gombra.
Az Adatvédelmi központ párbeszédpanelen válassza a Védett nézet kategóriát.
Az Adatvégrehajtás megakadályozása területen jelölje be az Adatvégrehajtás-megakadályozási mód engedélyezése jelölőnégyzetet, vagy törölje belőle a jelet.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- chosenone46
utolsó mentsvárként fordulok hozzátok. adott egy program ami az excelbe bővítményként kellene,hogy beépüljön. azonban minden megnyitás esetén a következőt írja ki "... A bővítmény nem kompatibilis az Adatvégrehajtás megakadályozása üzemmóddal...". Frissebb verzió nem áll rendelkezésre, excelben nem találom, hol lehetne kivédeni, pedig elég fontos lenne a használata. valaki találkozott már hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás?
"...csak a kedvesség, az öröm,
- M1Ö
Alfa Romeo 159-ről nincs véletlen valakinek tapasztalata? Mennyire strapabíró, mennyire drága karban tartani, ilyesmik?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki nem csinált mostanság szakmai angolból gazdálkodás és menedzsment középfokú nyelvvizsgát a Zöld útnál? Kis anyagnak örülnék hozzá, mert amiket itt-ott lehet találni azok elég régi kiadások. Főként a szóbelihez érdekelne egy kis gyakorolni való.