Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:44

Amúgy melyik évben bírta a legtovább a Real úgy a bajnokságban, hogy nem vesztett pontot?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:40

Aki meg mindig ezt retket vedi az megerdemli a savazast.
A londoni ejszakak is lefogjak farasztani az emberunket....lesznek csalodott arsenal szurkolok.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:36

primrose írta:
Most komolyan ezen mi akkora beszólás? Nem azt mondta, hogy ez a legtrágyább klub a világon. Nem is szidott minket. Annyit mondott, hogy nem érezte már a bizalmat, ami mindenkinél szemmel látható volt, mivel MÁR nem nélkülözhetetlen, mint az elmúlt években. Ezzel szerintem nem szidás. Mindenhol megesik, hogy valakiben már nem bízik annyira az edzője, mint régen. Ő meg elmondta...
De hahó, bocsánat, nem gondolod azt, hogy a "bizalomhiány", mint ok, vagy mint magyarázat, nem helytálló egy olyan játékos esetében, aki évről évre egyre rosszabb lett? Mindenek tetejében még ki is derült Perez által, hogy éjszakázgatott is? Mert ha csak az első lenne az igaz, akkor is azt mondanám, hogy jogos, hogy nem kapja meg a bizalmat, hiszen nem csinál semmit. Akkor mire kéne mégis bizalmat adni? De ezzel még úgy voltam, hogy ha ti tényleg azt gondoljátok, hogy az edzőnek a sz*rra is bizalmat kellene adni, akkor azt mondom oké... ez a ti érvetek, hát legyen. De hogy mióta kiderült h még éjszakázgatott is ÉS mindezek után lemer egy ilyet nyilatkozni... szóval ehhez tényleg egyfajta csőlátás kell, hogy még a legnagyobb Özil fanok is ne borítsák rá az asztalt. Mert ehhez innentől kezdve óriási pofa kell, és tahóság, ami úgy látszik a mi emberünkben bőven megvan. De hogy még az Özil fanok ezek után is azt írják, hogy ő csak szimplán lenyilatkozta azt amit érzett... :roll: Ez kb. olyan mint amikor kijelentem, hogy nem érzem a kémia tanár részéről a bizalmat, mert mindig karót ad a dolgozataimra. Igaz, hogy egy percet sem szánok annak megtanulására és megértésére, de én akkor is bizalmat akarok. :ike: :ike: :ike:

Az a baj, hogy az emberünk nagyon keményen sz*rt a Real Madridra, ő tényleg egy zsoldos volt, aki felvette itt a jó pénzt, aztán meg elhitte, hogy rohadt nagy játékos és onnantól kezdve nem volt neki megállás. Olyannyira elhitte magáról, hogy ász, hogy már azt is elvárta, hogy a csapat legyen érte és ne ő a csapatért. Szarul játszok és te lecserélsz? Anyád. Éjszakázgatok és szarul játszok és te megint lecserélsz? Anyád. Hát kb. ez volt Mesut Özil.
Attól még mindig nem a legundorítóbb és lejáratós duma, de mindegy is szerencsére már nincs itt.

Realista24 írta:
Az meg, hogy ingyen is ment volna az meg már csak egy tövig nyalás az új szurkolói és a kenyéradója felé. Ennyi.
Itt hét milliót akart volna, oda meg ingyen is menne? Csak én nem értem?
Miért te mit mondtál volna? Vagy holnap kopogtatnál a Wenger iroda ajtón, hogy te Arsene, jövőhéttől lemondok a fizumról... Ezt kiharcolták apucival, jól tette, itt nem adták meg neki, ez van. Most meg benyalt, ez van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:21

Bammeg... mindenki leserul a valogatottnal megint, vagy miagetzi?? megint ez a qrva fifa virus. x-(
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:14

ezek után örülök hogy elment,főleg annyiért.....a hozzáállását kellett volna elemeznie nem ezt,folyamatosan kapta a játéklehetőséget,megkapta a bizalmat,szerették a többiek és ki is álltak érte,sőt többre tartották mint amilyen valójában, mi ez ha nem a legnagyszerűbb dolog egy klubnál.........,egy valaki nem volt PARTNER ebben a játékban kedves Özil......TE. Mert ha elveszített egy labdát utána sem ment,talán kakától látta,akkor elnézést,a nagyoktól nem szégyen tanulni.....a fejlődése a folyamatos játéklehetőségei ellenére sem ugrottak akkorát amekkorát elvárhattunk volna...voltak kitűnő meglátásai....és voltak nyári szünetei is egy egy meccs alatt......védekezni ténylegesen nem tudott és nem is akart,baszott az egészre,hajtani sem hajtott,a sokat gennyezett dimaria ha fele annyi sem volt mint özilnak de legalább AKART.
Pontosan! Ráadásul sokan úgy gondolják, hogy ez a "akár ingyen is távoztam volna", csak egyfajta nyalás az Arsenalnak, mint Bale esetében. Ti komolyan ennyi buták vagytok? :lol: Nem Bale nyilatkozta le a klubváltása előtt, hogy kész a csapatért harcolni és a konkurencia ellenére (még ha neki nem is volt ott) felvenni a harcot és küzdeni a csapatért. ÖZIL VOLT EZ. Majd rá 2 vagy talán 3 nap múlva szépen lelépett, most meg kiderült h akár ingyen is ment volna? nehogy azt gondoljátok, hogy ilyen drasztikusan a véleménye ezen 2-3 napban változott meg. NEM. Kezdettől fogva tudta. Ergó az a nyilatkozata is kamu volt, ezzel átverve és becsapva rengeteg rajongóját és a klubbon belül még kitudja hány embert. Az egész lénye egy nagy kamu és utolsó csapkodásaiban megpróbálja menteno a renoméját, hogy ne gondolja senki azt, hogy ő egy lusta, önző, egocentrikus és pénzéhes ember. De. Ő tényleg az. És az a durva, hogy ezt semmivel sem lehet megmagyarázni. Tök egyértelmű dolgok vannak itt. Nincs mit szépíteni. Csak át kéne látni ezeket a dolgokat. :(
But he is a good boy...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:07

Az meg, hogy ingyen is ment volna az meg már csak egy tövig nyalás az új szurkolói és a kenyéradója felé. Ennyi.
Itt hét milliót akart volna, oda meg ingyen is menne? Csak én nem értem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 8., vasárnap 21:06

Özil: “Bizonyos értelemben a Wengerrel folytatott beszélgetésem felkapcsolta bennem a lámpát. Rájöttem, hogy Madridban elvesztettem az áttekinthetőséget, bizalmat és tiszteletet. Wenger nyíltan elmondta hogyan lát engem, hol akarja felhasználni a képességeimet és mit várt tőlem. Ingyen is elmentem volna az Arsenalba.”
ezek után örülök hogy elment,főleg annyiért.....a hozzáállását kellett volna elemeznie nem ezt,folyamatosan kapta a játéklehetőséget,megkapta a bizalmat,szerették a többiek és ki is álltak érte,sőt többre tartották mint amilyen valójában, mi ez ha nem a legnagyszerűbb dolog egy klubnál.........,egy valaki nem volt PARTNER ebben a játékban kedves Özil......TE. Mert ha elveszített egy labdát utána sem ment,talán kakától látta,akkor elnézést,a nagyoktól nem szégyen tanulni.....a fejlődése a folyamatos játéklehetőségei ellenére sem ugrottak akkorát amekkorát elvárhattunk volna...voltak kitűnő meglátásai....és voltak nyári szünetei is egy egy meccs alatt......védekezni ténylegesen nem tudott és nem is akart,baszott az egészre,hajtani sem hajtott,a sokat gennyezett dimari
nak fele annyi esze sem volt mint özilnak de legalább AKART.

Viszlát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R.M.C.F 2013. szeptember 8., vasárnap 21:07-kor.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 8., vasárnap 20:59

Most komolyan ezen mi akkora beszólás? Nem azt mondta, hogy ez a legtrágyább klub a világon. Nem is szidott minket. Annyit mondott, hogy nem érezte már a bizalmat, ami mindenkinél szemmel látható volt, mivel MÁR nem nélkülözhetetlen, mint az elmúlt években. Ezzel szerintem nem szidás. Mindenhol megesik, hogy valakiben már nem bízik annyira az edzője, mint régen. Ő meg elmondta...
De hahó, bocsánat, nem gondolod azt, hogy a "bizalomhiány", mint ok, vagy mint magyarázat, nem helytálló egy olyan játékos esetében, aki évről évre egyre rosszabb lett? Mindenek tetejében még ki is derült Perez által, hogy éjszakázgatott is? Mert ha csak az első lenne az igaz, akkor is azt mondanám, hogy jogos, hogy nem kapja meg a bizalmat, hiszen nem csinál semmit. Akkor mire kéne mégis bizalmat adni? De ezzel még úgy voltam, hogy ha ti tényleg azt gondoljátok, hogy az edzőnek a sz*rra is bizalmat kellene adni, akkor azt mondom oké... ez a ti érvetek, hát legyen. De hogy mióta kiderült h még éjszakázgatott is ÉS mindezek után lemer egy ilyet nyilatkozni... szóval ehhez tényleg egyfajta csőlátás kell, hogy még a legnagyobb Özil fanok is ne borítsák rá az asztalt. Mert ehhez innentől kezdve óriási pofa kell, és tahóság, ami úgy látszik a mi emberünkben bőven megvan. De hogy még az Özil fanok ezek után is azt írják, hogy ő csak szimplán lenyilatkozta azt amit érzett... :roll: Ez kb. olyan mint amikor kijelentem, hogy nem érzem a kémia tanár részéről a bizalmat, mert mindig karót ad a dolgozataimra. Igaz, hogy egy percet sem szánok annak megtanulására és megértésére, de én akkor is bizalmat akarok. :ike: :ike: :ike:

Az a baj, hogy az emberünk nagyon keményen sz*rt a Real Madridra, ő tényleg egy zsoldos volt, aki felvette itt a jó pénzt, aztán meg elhitte, hogy rohadt nagy játékos és onnantól kezdve nem volt neki megállás. Olyannyira elhitte magáról, hogy ász, hogy már azt is elvárta, hogy a csapat legyen érte és ne ő a csapatért. Szarul játszok és te lecserélsz? Anyád. Éjszakázgatok és szarul játszok és te megint lecserélsz? Anyád. Hát kb. ez volt Mesut Özil.
But he is a good boy...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 20:45

Fú,de gyök kettő vagyok ma. Szóval agyuk van. :lol: Látszik, hogy éppen futtában pakoltam, ma költöztem fel Pestre...
Demes írta:Ne magyarázzuk már meg hogy Özilnek BÁRMI oka volt arra hogy beszóljon nekünk..

:lol:
Most komolyan ezen mi akkora beszólás? Nem azt mondta, hogy ez a legtrágyább klub a világon. Nem is szidott minket. Annyit mondott, hogy nem érezte már a bizalmat, ami mindenkinél szemmel látható volt, mivel MÁR nem nélkülözhetetlen, mint az elmúlt években. Ezzel szerintem nem szidás. Mindenhol megesik, hogy valakiben már nem bízik annyira az edzője, mint régen. Ő meg elmondta... Az meg, hogy ingyen is ment volna az meg már csak egy tövig nyalás az új szurkolói és a kenyéradója felé. Ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pulci
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7

HozzászólásSzerző: pulci » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:19

ziro4vr írta:
Sierra írta: Nem is értem hogy lehetett ilyen hülyék az Arsenalnál, hogy ennyit (rekordigazolás!!!!) kiadtak egy ilyen színtelen-szagtalan, szürke kisegérért.
Wenger papa üzenete, hogy tudnak sztárt venni, nagy csapattól, nagy pénzért. Más kérdés, hogy szerintem nem a jó embert vették, de ez van, a franciának le kellett valahogy csendesítenie a szurkolókat. Ahogy olvasgattam amúgy, mint a messiást, úgy várják özilt.. majd rájönnek :lol:
Mint az atyaúristen úgy várják a gülüszemet és bár nem fog csalódást okozni mivel a társaihoz képest klasszis játékos, de egy fecske nem csinál nyarat főleg nem ez a fecske...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 8., vasárnap 17:01

Sierra írta: Nem is értem hogy lehetett ilyen hülyék az Arsenalnál, hogy ennyit (rekordigazolás!!!!) kiadtak egy ilyen színtelen-szagtalan, szürke kisegérért.
Wenger papa üzenete, hogy tudnak sztárt venni, nagy csapattól, nagy pénzért. Más kérdés, hogy szerintem nem a jó embert vették, de ez van, a franciának le kellett valahogy csendesítenie a szurkolókat. Ahogy olvasgattam amúgy, mint a messiást, úgy várják özilt.. majd rájönnek :lol:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:56

Kerlon írta:adjuk
ziro4vr írta:mennyen
miVida írta:hadjuk
Ma mindenki sziporkázik nyelvtanból úgy látom. :mrgreen:
Kerlon írta:Nem egyertemu, hogy ok nem monoton irkaljak a hulyeseget bizonyitas nelkul, hanem tudjak mirol irnak...
Nem erre gondoltam, ezt értettem, az adjukra gondoltam. :D
miVida írta:Özilkét, Mourinho elűzte, ez van,
Ez honnan jött? Mi köze ennek Mourinhohoz? Segítek: semmi. Pont, hogy Mourinhonál volt alapkezdő a hígfos teljesítménye ellenére is. Inkább Ancelottit akartál írni szerintem, bár megjegyezném, hogy ő sem kergette el, egyszerűen végre valaki belátta a szakmai stábban is, hogy kevés ide ez az ember. Ez nem elüldözés, szimplán nem volt elégedett vele, 50 millióért meg a hülyének is megérte volna. Nem is értem hogy lehetett ilyen hülyék az Arsenalnál, hogy ennyit (rekordigazolás!!!!) kiadtak egy ilyen színtelen-szagtalan, szürke kisegérért.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:34

Hát tegnap nem ùgy tűnt mint akinek 1 hetes baja van.... Én csak remélni tudom, hogy a BL-re jól lesz, de meglepne, ha könnyű sérülése lenne.

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:25

Úgy néz ki hogy nem annyira súlyos Marcelo sérülése, reménykedjünk hogy ez valóban igaz:

"Marcelo sérülése egyébként a hírek szerint nem súlyos, a Real Madrid hétvégi, Villarreal elleni idegenbeli bajnokiján akár már pályára is léphet." NSO

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:24

peti_madrid írta:Most nem köcsögségből, de ezek után nem marad Gülüke a fő fejlécben, ugye? :D
ugye mennyivel jobb? :mrgreen:
miVida írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... il-2278039

most ezzel Mourinhonak szólt be, nem a Realnak, és az, hogy ingyen is átigazolt volna, az nem szembeköpés a részünkre, hanem nyalás az Arsenalnak, és most ezt kell :sziv: ... amúgy Bale is mondott hasonlót, nem de? :hmmm: jött volna fél euróért...
szerk.: szóval hadjuk :mrgreen: már Özilkét, Mourinho elűzte, ez van, van helyett Bale. :coffee: don worry, b happy :)
mi van???????????????????
Mourinho űzte el Özilt?? he??
és Bale nem azután mondta ezt, miután eléggé lehordta a volt csapatát....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. szeptember 8., vasárnap 16:26-kor.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:17

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... il-2278039

most ezzel Mourinhonak szólt be, nem a Realnak, és az, hogy ingyen is átigazolt volna, az nem szembeköpés a részünkre, hanem nyalás az Arsenalnak, és most ezt kell :sziv: ... amúgy Bale is mondott hasonlót, nem de? :hmmm: jött volna fél euróért...
szerk.: szóval hadjuk :mrgreen: már Özilkét, Mourinho elűzte, ez van, van helyett Bale. :coffee: don worry, b happy :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miVida 2013. szeptember 8., vasárnap 16:18-kor.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:11

Most nem köcsögségből, de ezek után nem marad Gülüke a fő fejlécben, ugye? :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:09

Na jó a mai nyelvtan kurzus ennyi volt :lol:

Özil meg csak mennyen bulizni, fetrengeni, meg próbáljon annyi gólt rúgatni Giroud mesterrel. :lol:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:03

Sierra írta:
Kerlon írta:többséggel szemben van adjuk és szemük a focihoz.
Ezt hogy sikerült Kerlon? :lol: :mrgreen:
Nem egyertemu, hogy ok nem monoton irkaljak a hulyeseget bizonyitas nelkul, hanem tudjak mirol irnak...
K

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 8., vasárnap 16:02

Ne magyarázzuk már meg hogy Özilnek BÁRMI oka volt arra hogy beszóljon nekünk..
ericco írta: Elmegy az ember adja.
:lol:

Vissza: