rashidm írta:Babinho írta:
Végigolvastam, okos dolgok, okos dolgok. Aztán ha lesérül mindenki a középpályáról, akkor vagy nézhetjük a 0 km-es Llorente-t vagy nézhetjük az ifiket.
Még egyet is értettem veled a 3 kölcsön/eladásnál, aztán bedobtad Auba-t... onnantól komolytalan lettél. Miért kéne olyan játékos, aki ugyanúgy durcizik mint Dembele a dortmundi karrierje végén? Nem lennénk vele előrébb, plusz egy ember aki várná a labdát vagy hogy kiugrassák.
1. Ha lesérül
mindenki a középpályáról? Tehát a Casemiro,Kova,Kroos,Modric,Isco 5ösből hánynak kell lesérülnie egy időben, hogy Llorentére szükség legyen, úgy hogy alapból 3 lesz a pályán? Én elküldeném őket, de nem örök érvényű okbjektív igazságot szerettem volna megfogalmazni, de továbbra is azt gondolom, feleslegesen lesz "bő" a keret tavaszra. Mert igazi minőség meg nem lesz benne. Ha ég a ház a psg ellen kit hozunk be? Egyedül Iscot. A többi meg Lucas lesz és talán Mayoral. Kova nem fog jönni, mert ahhoz Modricot vagy Kroost kéne leszedni, Asensiohoz meg CR-t.
2. Rendben, komolytalan lettem Aubával, mert szerinted ő nem lenne megoldás sem sportszakmai szempontból, de leginkább azért mert a dortmundból elvágyódott 28 évesen. Tehát ebből következik, hogy a következő csapatában is durcizni fog állításod szerint,( illetve fogalmam sincs milyen következtetésre érvelhettél ezzel a megjegyzéssel), amiért vagy nem fogja a legjobbját nyújtani vagy nincs rá szükség, csak úgy mint Dembelere a Barcában, aki nem ment el néhány edzésre a nyáron, tehát semmi szükség ott rá.
Az már nem is meglepő ezek után, hogy egy olyan játékos aki TOP szinten rúgott 150 meccsen 100 gólt, nem lenne előrelépés a Benzema/Mayoral duóhoz képest, akik mind statisztika alapján mind józan ész és forma alapján a sírást hozzák az emberre a teljesítményükkel. Én elfogadom azt, hogy emiatt (hogy bedobtam a nevét), komolytalan lettem nálad, hiszen tényleg épületes fasság lenne oda igazolni valakit. Vagy csak azért írtad ezt rám, hogy ne kelljen beismerned mekkora bullshit volt az előző hozzászólásod
. A BL-ben nevezést rosszul tudtam, ez igaz.