Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Nagyon várom a psg elleni meccset, hogy tisztán lássunk. Megértem mindkét brigádot a háborgókat valamelyest jogosan meg a szentimentálisokat, hogy triplázunk meg happy end lesz a vége.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
a csapatmagja itt a ludas, és az, hogy nem lett időben cserélve, és alakítva a keret, ez eddig oké, hogy ennyit érdemelt még ez a keret, hogy így együtt megkapták ezt az évet(reméljük tényleg már csak ezt). de mind emellett, számítani KELLETT volna azzal is, hogy 3. évében nem fog csúcson pörögni ez a társaság. Jelei voltak már ennek tavaly is szóval, azzal ne védekezzünk, hogy ilyen totálisan összeomlással senki se számolt. most kb ott tartok, hogy nincs edzőnk, megvan a meccsre kinevezett csapat, és lehet tudni előre mindent mi fog történni, taktikástul, kezdőstül, mindenestül, és ez a legszomorúbb az egészben, hogy Zidane meg se akarja nehezíteni az ellenfél helyzetét.Realista24 írta:Tulgondoljatok Zidane szerepet. Igy most nektek o a tokeletes bűnbak Benzema mellett.
Egytől egyik nyakig benne van mindenki. De majd május vegen, a 13. befogja a szátokat remelem.
demiéééért?
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Védekezés átlagos vagy aluli.
Középpálya lehetne jobb egyénileg es összességében is.
Támadókat nem kell külön ecsetelni.
Kapuban meg csak csak megvagyunk.
Cserék kevesek.
Edző sem tudott meg megújulni.
Szerencsénk sincs.
Es meg lehetne folytatni, de egy elemet kiemelni butaság szerintem.
Középpálya lehetne jobb egyénileg es összességében is.
Támadókat nem kell külön ecsetelni.
Kapuban meg csak csak megvagyunk.
Cserék kevesek.
Edző sem tudott meg megújulni.
Szerencsénk sincs.
Es meg lehetne folytatni, de egy elemet kiemelni butaság szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én sok hibát látok, egyénit is, taktika szinten is, hozzáállás stb. BBC+Casemirora tudom a legjobban kihegyezni a dolgot és a hozzáállásra.Realista24 írta:Tulgondoljatok Zidane szerepet. Igy most nektek o a tokeletes bűnbak Benzema mellett.
Egytől egyik nyakig benne van mindenki. De majd május vegen, a 13. befogja a szátokat remelem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tulgondoljatok Zidane szerepet. Igy most nektek o a tokeletes bűnbak Benzema mellett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nyilvánvaló, hogy a kapu előtt vagyunk tanácstalanok, de az is beszédes, hogy egy Levante hátrányban összekapta magát és veszélyeztetett majd 2-szer is kiegyenlített. Olyan zavarba jöttek a fiúk, mintha először akarnák megrakni őket. Pont mint a szűz kislányok esetében. Ezt magyaráztam, mintha el sem hinnék, hogy ők kaphatnak gólt és csak lötyögnek. Ismét jár a pont a pedagógiának.KAG írta:Az a legbisszabtobb,hogy szerinte mezonyben jok voltunk.
Meddő mezonyfolenyunk volt, igazi helyzetek nelkul a 90 perc nagyreszeben.
Ha neki ez jo, akkor reg rossz uton jarunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Realista24 írta:Kicsit túl kell nezni azon hogy luxus életet élnek. A többség mindent feladott azert hogy szorakoztasson teged, engem, stb.
Ha politikust szidsz ilyenert. Meg meg is értem.
Nem feltétlenül a pénzre akartam fektetni a hangsúlyt, bár lehet így fogalmaztam meg.
Amit én jelenleg érzek és zavar:
Hálás vagyok ennek a csapatnak és szeretem ezt a csapatot. Azt gondolom ZZ fantasztikus dolgokat vitt véghez azzal, hogy egységes brigádot hozott össze, igazi csapatot.
Megértem, hogy nem lehetünk a toppon minden évben és ezt nem is várom el. Elment ez a szezon a BL-t kivéve(amiben valamiért 100%-ig bízok, összevásárolt PSG ide vagy oda..lehet naiv vagyok de bízok bennük).
Viszont amikor elkényelmeskedtek egy fél évet, a szezon elment, de ZZ és a klub miatt ki kellene nyögni egy-egy győzelmet és továbbra sincs semmi az zavar.
Tényleg már csak ZZ miatt is.
Nem akarom, hogy ez a gárda, ez a korszak csúnya véget érjen. Megint balhé legyen a csapat körül, hiszti, hetente új edzők. Nem várok bajnoki címet, elfogadtam, hogy leadtuk a kupát ez különösebben nem rázott meg, de azt elvárom, hogy ne xarják telibe ZZ-t és a címert, mert továbbra is jól vannak fizetve, meg vannak becsülve a világ legjobb klubbjában.
Nem kell über foci, de nyögjük ki a bajnoki meccseket és kocogjunk be a 2. helyre, ezt várnám csak.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a legbisszabtobb,hogy szerinte mezonyben jok voltunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2018. február 4., vasárnap 11:05-kor.
ZIDANE
Jelenleg olyan jó a pedagógiai értéke Zidane-nak, hogy fejben vannak a legnagyobb bajok, mert az nyilvánvaló, hogy mindenki többet tud ennél, de mégis szar az egész. Éljen a pedagógia.
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hagyjuk már ezt a pedagógus faszságot... egy darabig az kell ennek a csapatnak, de amikor fél éve nem tud formába kerülni egy kurva játékosunk se akkor azért elkéne gondolkodni, hogy akkor most Zidane is milyen motivátor? vagy edző? nagyon jókor érkezett anno a csapathoz, egy kőbunkó benítez után felüdülés volt mindenkinek, meg hát bazmeg Zidaneról van szó, jó hogy ment mindenki mint a mérgezett egér... de ennek vége, ezt nem lehet minden meccsen minden ellenfél ellen, hogy na Zidane az edzőnk, Ő fasza gyerek volt tudja mit kell megtenni a pályán, és azon kívül... ezzel nem lehet motiválni embereket sok éven keresztül, eddig működött, most konyec. én se hoznék más edzőt, de engedjük már el ezt a pedagógus hülyeséget, jó hogy nem óvónőket veszünk fel minden játékos mellé, mint edzőnek kell fejlődnie, taktikában, játékelemekben.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondta valaki hogy sajnálni kell őket?Csabi írta:a bugattival, hawaii nyaraloval meg privát yachttal azt hiszem elegge karpotolva vannak.Realista24 írta:Kicsit túl kell nezni azon hogy luxus életet élnek. A többség mindent feladott azert hogy szorakoztasson teged, engem, stb.
nem fogom őket sajnálni.
Egy eve, a bl cimvedeskor meg nem számítottak ezek a dolgok. Hirtelen most csak ez szamit. Meg hogy CR 30at fog keresni. Par évig, maximum, ami az eddigi teljesítményének az utólagos elismerése. De ezt is sajnalja tőle mindenki.
Nekem mindegy, ti tudjatok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ő azt magyarázza nekik, hogy ívelgessenek.H.E.H.E. írta: sokaknak mai napig nem esik le, hogy ide nem futballszakember kell, sosem az kellett, hanem olyan pszichológus/pedagógus és/vagy kurvajó korabeli játékos, aki a mentális felkészülésben ad pluszt, akire fel tudnak nézni, és nem próbálja elmagyarázni egy krósznak vagy marcelonak, hogy barátom hogy is kellene focizni...
Ez a mentális felkészültség hol van? Mert én nem látom.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a bugattival, hawaii nyaraloval meg privát yachttal azt hiszem elegge karpotolva vannak.Realista24 írta:Kicsit túl kell nezni azon hogy luxus életet élnek. A többség mindent feladott azert hogy szorakoztasson teged, engem, stb.
nem fogom őket sajnálni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsit túl kell nezni azon hogy luxus életet élnek. A többség mindent feladott azert hogy szorakoztasson teged, engem, stb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Haha jogos!Realista24 írta:Es neked honnan van pofád majmozni?
Értem En a felháborodást, de gondolkodjunk hsz elküldés elott, mert en védem ezeket a “majmokat” a végsőkig.
1-2 whiskey után érkezett az írás és hát a meccs nem adott éppen topp hangulatot. Sry.
Amúgy engem igazából az zavar, hogy ezek a játékosok élnek egy luxus életet, mindent megkapnak a klubbtól és szerintem ZZ is maximálisan támogatta/támogatja őket, akkor miért nem teszik oda magukat ilyenkor amikor már végig aludtak egy fél évet.
A ligát nyilván nem nyerhetjük meg a kupából kiestünk egy mini csapat ellen, de a klubb, a szurkolók, ZZ megérdemelnek annyit szerintem, hogy fél év semmittevés után elkezdjenek focizgatni kicsit.
Azt senki ne mondja nekem, hogy ha kicsit oda teszik magukat és tudásuk csak 60%-át adják nem vernek meg egy kieső jelölt Levantét vagy egy Leganest.
Ezért zavar ez az elkényeztett viselkedés...
Szeretem ezt a csapatot a szívemhez nőttek nem kell ez a csúnya vég Perez tisztogatása előtt. Zidane sem ezt érdemelné!
- nzooli93
Én nem is a mostani szezon miatt aggódok Zz maradása esetén, mert ez most ilyen lett ,ez van. De én úgy érzem,ha ZZ marad ,akkor Isco meg Kova megfogja unni. Oké,most lehet védeni,hogy psg-re azt a kezdőt készíti fel ,amelyiket majd pályára akar küldeni, de Kova bizonyíthat bármennyit konstansan pad, Isco meg a vb-re fog faszán megérkezni rendes játékmennyiség nélkül. Nem fogok csodálkozni, hogy ha ZZ maradása esetén lelépnének. Lehet itt ígérgetni nekik, kivárták a sorukat a padon, bizonyítottak,és még mindig semmi. Lehet imádni a real madridot nekik,de tudják ők is ,hogy mindenhol máshol meghatározóak lennének..Nyílván aki menni akar, az menjen,de ők a következő évek real madridjában kulcsembereknek kellene lenniük,erre 3 év után is padmelegítők. Ez miatt sokkal jobban haragszom ZZ-re ,mint a rossz bajnoki szezon miatt. Tavasz után,meg még a szuperkupáknál is azt hittük,hogy a tavalyi sokáig tartó csúnyább játék után ,elindultunk felfelé, és a sok fiatallal ezt még jobban kimaxolja,eredmények után elkezdi építeni a szépen játszó madridot is a sok tehetséges kreatív játékossal, erre a játékunk a 2016os őszínél is rosszabb lett, és a padhoz egyáltalán nem nyúl..ez hatalmas nagy csalódás
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap is voltak szep helyzetek, a cserek is rendben voltak, egyszeruen rosszul vedekezunk. Alapjaiban rossz az egesz mozgas mrg minden. Amit hehe ir az igaz, de ideje lenne taktikailag is elore lepnie az edzonknek, ezt fel kell ismerni es tok egyszeruen ZZ nek leulni es elemezni, demozni a meccseket orrverzesig. Nem hiszem h bl t nyerunk, de mint az allat fel lehetne keszulni minden kovetkezo bl ellenfelre
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én nem cserélnék edzőt.
nincs jobb a piacon.
jöhettek bármilyen nevekkel, de egy ramos vagy céronaldo nem veszi ezeket komolyan, és teljesen jogosan, mindenféle noname másodvonalas figura, aki életében nem rúgott egy egyeneset a labdába, aztán ott ugrál a partvonalon és magyaráz....
sokaknak mai napig nem esik le, hogy ide nem futballszakember kell, sosem az kellett, hanem olyan pszichológus/pedagógus és/vagy kurvajó korabeli játékos, aki a mentális felkészülésben ad pluszt, akire fel tudnak nézni, és nem próbálja elmagyarázni egy krósznak vagy marcelonak, hogy barátom hogy is kellene focizni...
meglátom kiket igazolunk, kiket küldünk el a vébé után, aztán ha itt lesz kane, akkor én már nem, ha esetleg jön álomigazolás (neymar, bappe), akkor maradok
nincs jobb a piacon.
jöhettek bármilyen nevekkel, de egy ramos vagy céronaldo nem veszi ezeket komolyan, és teljesen jogosan, mindenféle noname másodvonalas figura, aki életében nem rúgott egy egyeneset a labdába, aztán ott ugrál a partvonalon és magyaráz....
sokaknak mai napig nem esik le, hogy ide nem futballszakember kell, sosem az kellett, hanem olyan pszichológus/pedagógus és/vagy kurvajó korabeli játékos, aki a mentális felkészülésben ad pluszt, akire fel tudnak nézni, és nem próbálja elmagyarázni egy krósznak vagy marcelonak, hogy barátom hogy is kellene focizni...
meglátom kiket igazolunk, kiket küldünk el a vébé után, aztán ha itt lesz kane, akkor én már nem, ha esetleg jön álomigazolás (neymar, bappe), akkor maradok
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es neked honnan van pofád majmozni?Steve írta:Szomorú ezt kontatálni, de lassan lefőtt neki a kávé.
Nem tudom mi a franc folyik és azt sem tudom, hogy hogyan van pofájuk ezeknek az elkényeztetett majmoknak így teljesíteni.
Ha nem téma a liga, akkor cseréljenek fizetést a Levante játékosaival, többet nem érdemelnek idén.
Ettől függetlenül gáz ez az egész. ZZ nem akart csatárt, ő ragaszkodott ehhez a kerethez, ő is felelős az elcseszett nyár miatt.
Az a folyománya csak a dolognak, hogy az elkényelmesedett játékosokkal nem tud mit kezdeni..
De nagyon gáz szinten vagyunk na. Remélem a PSG nem húz faxra minket mert akkor megindul a lavina, mert ez az utolsó hitegetés..
Én max nyáron cserélnék edzőt.
Értem En a felháborodást, de gondolkodjunk hsz elküldés elott, mert en védem ezeket a “majmokat” a végsőkig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ha nem Zidane-nak hívnák az edzőnket Perez már rég kirakta volna...mondjuk a jelenlegi állapotokat tekintve, lehet már pár hete van csak vissza...