Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. február 4., vasárnap 13:28

dzsi91 írta:
G. V.tinho írta:és sajnos a sorfal veszélye igenis reaálitás
Ezt fejtsd ki,magyarázd el nekem,hogy lesz 21 pontos hátrányból 6–9 a 36ik fordulóra úgy,hogy a srácok tudják majd,hogy kéne bukni 1-2 meccset és akkor nincs sorfal.

És ha még ez az abszurdum össze is jönne,ki fog ezeknek sorfalat állni miután ők nem álltak? Nem tudom hol éltek ti...
elmondom, sorfal nem csak akkor van, amely fordulóban bajnok lesz valaki, hanem onnanTÓL...

(és ők álltak néhány éve. kár ideverni ezt a klubvilágbajnokos phaszságot, mert az fából vaskarika. a bajnokság számít. és ha abba a helyzetbe kerülünk, és nem állunk bele, a szégyenünk csak még nagyobb lesz)

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. február 4., vasárnap 13:27

dzsi91 írta:
G. V.tinho írta:
bocs öreg, nagyjából 1982 óta vagyok Real Madrid szurkoló

és még nem láttam ilyet
Nem kéne átaludni évtizedeket és láttál volna,öreg.
Te meg vedd le a szemellenzőt. én nem emlékszem ilyen esetre, szerintem sosem volt a bajnokság ezen szakaszában 20 pont hátrányunk azokkal szemben..

és minden megaláztatás legalja nem az lesz, hogy nem kerülünk közelebb, meg nem nyerünk esetleg semmit, hanem ha májusban telt ház előtt sorfalat állunk...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 4., vasárnap 13:27

Nekem a pofám leszakad, mennyire elkényeztetett fotel harcosok vannak itt. :lol:

Mindig azt mondom, menjetek arsenal drukkernek, vagy mu vagy dortmund..aztán lehet puffogni.

Szarrá nyertük magunkat az utóbbi években, a bl-ben rekordokat döntöttünk, idén is leesett 3 kupa...mit hisztek, mindenhol mi nyerünk? Ez nem a fifa.

Nyilvánvalóan vannak gondok, ezeket látja itt nagyon sok ember. De hogy Zidane-t elővenni mindenért..az ő szerepe is tiszta ebben, de ő bénázott hátul? Ő hagyja ki a helyzeteket?

Ki a tökömet hoznátok helyette? Lehet ide taktikai mágust hozni, biztos CR, Marcelo, Benzema, meg a spanyol kiskirályok majd behódolnak neki...ja nem.

Nyáron végre fel kell frissíteni a csapatot, az idei évet megkapta pár ember jutalomjátéknak, nem jött be. Ha ZZ-nek nincs affinitása a frissítéshez, akkor el kell küldeni. Ha van, egy fél évet megérdemel, az alatt látszik a koncepció vagy annak hiánya.

Nem értem hogy tudtok minden bajnoki után ennyit rinyálni..be fogunk érni a 3. helyre, ez ott egy ilyen év. A BL-ben meg majd elválik, tartom hogy a psg ellen tovább fogunk menni. Csak ez a sok okoskodás, majmozás, sírás..kibaszott könnyen beszéltek és Zidane-oztok a meleg kanapéról, a megnyert bl címek után.

Annyi picsogás van itt, mintha valami női fórum lenne. :lol:
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 4., vasárnap 13:26

nem kell foglalkozni hogy én milyen helyzetben leszek de az idei sorozatos kudarcok kicsit ráedzettek arra hogy ha kiesünk a psg ellen akkor ne legyek totál ideges és ne csodálkozzak a miérteken se. annyira nem hat meg ha kiesik a city vagy psg vagy josé a bl-ből. csak a real érdekel attól még hogy szimptatizálok több csapattal is más országokból.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 4., vasárnap 13:25

dzsi91 írta:
G. V.tinho írta:

és még nem láttam ilyet
ha ma nyer a Barca történelmi távolságra leszünk tőlük. még soha nem volt ekkora a lemaradás.
lassan olyan álomvilágban vagy mint az Arsenal drukker aki megtartaná Wengert.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 4., vasárnap 13:23

G. V.tinho írta:és sajnos a sorfal veszélye igenis reaálitás
Ezt fejtsd ki,magyarázd el nekem,hogy lesz 21 pontos hátrányból 6–9 a 36ik fordulóra úgy,hogy a srácok tudják majd,hogy kéne bukni 1-2 meccset és akkor nincs sorfal.

És ha még ez az abszurdum össze is jönne,ki fog ezeknek sorfalat állni miután ők nem álltak? Nem tudom hol éltek ti...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 4., vasárnap 13:21

BBeno írta:és vár ránk egy minden gondtól mentes psg.
Ja, meg várt ránk egy bevehetetlen Buffon, meg stb. Várjuk már meg legalább a párharcot. Minden gondtól mentes PSG meg bullshit. Amikor ilyen Neymarokat fújolnak ki a szurkolók, mert Cavani nem dönthet rekordot, meg egyéb finomságok. Nyilván ott is minden rendben van.

Amúgy meg nem rosszból, de ha kiesünk, akkor Te még mindig "jobb" helyzetben vagy, mert ott a City, a MU meg a PSG is. Szóval annyira nem fogod szarul érezni magad.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 4., vasárnap 13:20

G. V.tinho írta:

és még nem láttam ilyet
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. február 4., vasárnap 13:19

és sajnos a sorfal veszélye igenis reaálitás

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. február 4., vasárnap 13:17

dzsi91 írta:
G. V.tinho írta:
és minden bizonnyal még sorfalat is állhatunk ezeknek a .....
:lol: Nem hiszem el.1% esély van rá,hogy sorfalat kéne álljunk és akkor sem fogunk. De azért emlegessétek minden nap meg az europa ligát :lol:

Aki meg nem látott még hasonló mélységeket a klubnál az nem túl régóta lehet itt.Lesz még ilyen bőven és ez a jobbik fajta csak szólok.

és még nem láttam ilyet

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 4., vasárnap 13:14

CR-ék előtti időszak? Amikor ilyen John Carew-k azt csináltak velünk, amit akartak?
más az mikor amúgy sem jó a csapat és onnan oktat egy david ngog. a zuhanás mértékéről beszélek hogy adott egy duplázós keret és utánra fél évre rá egy leganes üt ki januárban de előtte már novemberben megköszöntük a részvételt a bajnokságban, egy levante kétszer 5 percre felszívja magát és akkor egyenlít amikor akar. és vár ránk egy minden gondtól mentes psg.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 4., vasárnap 13:07

BBeno írta:
ez a jobbik fajta csak szólok.
az a jobbik fajta gödör hogy novemberben már elbuktuk a bajnokságot januárban a kupát és 16 között búcsúzunk a blben? voltak mélységek az évek során de ekkora zuhanást rég nem látott a csapat.
Jobbik fajta mert a keret amúgy erős és a gödör mentális.Ez 100szor jobb mint egy gyenge kerettel nyomni akik ha megszakadnak sem jók semmire szinte.Nekem meg édesmind1,hogy ha nem leszünk bajnokok hanyadik helyen végzünk,bl legyen meg azt kész.

Amúgy tényleg bannolnám az összeset tovább jutás esetén akik előre temetnek,ti összességében szart sem érdemeltek azon kívül,hogy a barcás osztálytársaitok cikizzenek titeket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. február 4., vasárnap 13:05

BBeno írta:
az a jobbik fajta gödör hogy novemberben már elbuktuk a bajnokságot januárban a kupát és 16 között búcsúzunk a blben? voltak mélységek az évek során de ekkora zuhanást rég nem látott a csapat.
CR-ék előtti időszak? Amikor ilyen John Carew-k azt csináltak velünk, amit akartak?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2018. február 4., vasárnap 13:00

BBeno írta:
Na nem is tudtam, hogy a jövőbe látsz és tuti a Bl búcsú...lottó számokat megmondhatnád nekem azért légyszíves ha ennyire tudsz mindent.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. február 4., vasárnap 12:56

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. február 4., vasárnap 12:53

G. V.tinho írta:
:lol: Nem hiszem el.1% esély van rá,hogy sorfalat kéne álljunk és akkor sem fogunk. De azért emlegessétek minden nap meg az europa ligát :lol:

Aki meg nem látott még hasonló mélységeket a klubnál az nem túl régóta lehet itt.Lesz még ilyen bőven és ez a jobbik fajta csak szólok.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. február 4., vasárnap 12:49

Remy írta:
Realista24 írta: Közel sem tartom, hogy triplázunk, de ha nem nyerünk semmit, akkor mi van? Akkor már jogos az anyázás?
Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy bármennyire is szarul toljuk, csak leesett ebben a szezonban 3 kupa! Most, hogy milyen szintűek, az más kérdés, de azokat is meg kellett nyerni. Egyiket egy MU ellen, a másikat egy két meccses párharcot követően a Barca ellen. És akkor még ott van a Klub VB is.
Ebbol 2 az elozo szezon hozadeka a Klubb VB meg nem nehez behuzni es ott is docogott a jatek rendesen. Lehet ezt csurni es csavarni de a lenyeg az hogy ev eleje ota nem elore hanem hatra fejlodunk. Vartuk a tavaszt hogy akkor majd formaba lendulunk es fizikailag is toppon leszunk es ennek meg az irmagja sincs sehol. Egy Levante ellen beszorulunk es szetesik a vedelmunk es akkor remenykedunk a BL cimvedesben. Vicc az egesz. Most kellett volna legalabb 1 uj arc elore (nem feltetlenul vilagklasszis az raer nyaron) es ezt a 443 rendszert Kazmerral kukazni nyarig. Mit csinalt Zizu? Semmit...tolja ugyanazt a szart hatha egyszer bejon. Ez mar amokfutas kategoria nem rogeszme meg ragaszkodas. A PSG parharc utan uj edzonk lesz szerintem. Ha kiesunk es megis marad Zizu az kesz harakiri lesz mert akkor meg motivalatlanabb lesz a tarsasag mint most, amit mar most sem tud kezelni + o mar nem fog ezzel a kerettel komoly taktikai valtoztatasokat tenni. Sajnalom nagyon de a klubb erdeke (most mar hosszabb tavon is az) hogy konnyes bucsut kell venni tole es meg par kezdo jatekostol. A kerdes inkabb az hogy Perez papa kepes lesz-e meg egyszer egy uj projektet osszehozni.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. február 4., vasárnap 12:32

Én attól félek, hogyha netalán tényleg behúznánk a 13.at, akkor ugye ZZ maradna és nem merné eléggé felfrissíteni a csapatot, ahogy most nyáron sem tette, mert ugyebár jöttek az eredmények. Viszont 18 nyár után ez a csapat még ennyire sem lenne motiválva.
Valahogy úgy érzem, hogy március közepétől új edző lesz.

G. V.tinho

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. február 4., vasárnap 12:29

Realista24 írta:
Yazid írta:Nagyon várom a psg elleni meccset, hogy tisztán lássunk. Megértem mindkét brigádot a háborgókat valamelyest jogosan meg a szentimentálisokat, hogy triplázunk meg happy end lesz a vége.
Közel sem tartom, hogy triplázunk, de ha nem nyerünk semmit, akkor mi van? Akkor már jogos az anyázás?
nem az anyázás jogosságáról van szó, és még csak nem is arról, hogy nem nyerünk esetleg semmit

erről a megalázásról van szó, ami ebben az idényben megy..

falloszra húz bennünket mindenki, sosem látott mélységben vagyunk.. sehol még a bajnokság vége, és több mint 20 pont lehet a hátrány katalányék mögött, sosem értem meg ekkora szégyent (amit még teljesebbé tesz, hogy karácsonyra ajándékba adták a clasicos sz.patást..)

és ez az egész Perez és ZZ nyári (és korábbi) töketlenségéből fakad...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 4., vasárnap 12:28

Realista24 írta:
Yazid írta:Nagyon várom a psg elleni meccset, hogy tisztán lássunk. Megértem mindkét brigádot a háborgókat valamelyest jogosan meg a szentimentálisokat, hogy triplázunk meg happy end lesz a vége.
Közel sem tartom, hogy triplázunk, de ha nem nyerünk semmit, akkor mi van? Akkor már jogos az anyázás?
Nem, akkor nem jogos!

Akkor jogos, ha nem teszünk közben semmit, csak üres frázisokat puffogtatunk. Akkor jogos, ha beleszarunk, mert ez így jó. Akkor jogos, ha lenne alternatíva, de nem kell, mert így jó. Akkor jogos, ha bealszunk, egyhelyben toporgunk és elmegy a világ melletünk, mert nekünk így még mindig jó.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: