Ez egészen biztosan így van, ugyanis a clásico után 14 pont volt az előnyünk és azóta összesen 2 pontot vesztettünk, tehát ha minden meccset nyertek akkor pontosan 12 pont lenne az előnyünk, HA hozzátok az elmaradt meccset a Leganes ellen (tudod, Leganes...) akkor is 9 pont, ez ám a lőtávol.Sierra írta:Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez eddig is egyértelmű volt,hogy iszonyatos mentális erő kell ahhoz,hogy a 80-90+ percben a helyes döntéseket hozd meg ezen a szinten győzelmi kényszerben,ne adj isten bl döntőkben.Csak ugye nálunk ez malac volt barcáék ezt most jól csinálják idén,annyi,hogy ők ezt nyomás nélkül csinálhatják idén mert az ég világon semmi nincs ha esetleg botlanak.De arról meg nem ők tehetnek,hogy ezt nem bizonyíthatják élesben mivel mi nem tartottuk rajtuk a nyomástTorquemada írta:
A szerencse az én szótáramból hiányzik (Obi-Wan Kenobi - A new hope ) Szerintem ennek inkább mentális okai lehetnek vagy kisebb eséllyel kondíció problémák.
De fordítva is fejben "egészséges" csapat nem szokott ennyi pontot hullajtani a hajrában mint mi tettük idén.Nincs más hátra mint bízni a bl-ben,hogy ott visszakattan valami.Ha meg nem akkor lehet koncentrálni a következő szezonra.
Mivel a gond elsősorban mentális így akkora baj szerintem nincs, 1-2 helyen kell korrigálni a keretet, nem felejtett el senki sem focizni, ugyan az a helyzet mint a benitez-zidane szezonban.Kérdés,hogy ezt a kattanást meg lehet-e oldani anélkül ,hogy az edzőt eltávolítsuk.Erre én nem tudom a választ, én szeretem Zizu-t fiatal edző még, sokat tanulhat.De ebben a szezonban nem sok jelét mutatja annak,hogy ő képes majd egy generációváltást lehozni nálunk.Reméljük igen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem mintha nem lenne mindegy, csak kíváncsiság. Van valami adat arról, hogy hány pontot szerzett a bárszá a hajrában ? Érzésre elég sokat megint. Tavaly is ezt csinálták, Messi tizenvalahányat a 85. perc után, csak akkor még mi is. Mi viszont ebben a szezonban nagyon sokszor pont a végén szopjuk meg.
A szerencse az én szótáramból hiányzik (Obi-Wan Kenobi - A new hope ) Szerintem ennek inkább mentális okai lehetnek vagy kisebb eséllyel kondíció problémák.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát...Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.
ha azóta minden meccsünket nyertük volna, és az elmaradt Leganés ellenit is hozzuk akkor is 9 pont a hátrány ha jól számolom. Ami azért kb behozhatatlan spanyol földön.
A klasszikust kellett volna nyerni, meg az azt követőket sorra,
na akkor szoros lenne, így már sehogy sem.
Azért bosszantó ha nem töketlenkedünk annyit a 0-3 után, még újra lövőtávba is kerülhettünk volna, izgalmasabb lehetne a bajnokság de nem, ez van mindig.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Évekkel ezelőttkodo írta:La Liga loca igen leadta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kellemesek a körülmények a Barca meccsen, de ezek idén sehogyan sem tudnak veszíteni...tuti lefizettek valami portugál vagy brazil sámánt..
La Liga loca igen leadta.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hozunk 1 pontot a barcán,még a végén megnyerjük a bajnokságot
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Az imént egy olyan szitu mehetett tovább Piquenek, amire tegnap Ramos narancssárgát kapott volna.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
nem tudom h miota Muniz a Levante edzője de nagy tisztelettel beszélt a Realrol, remélem ennek fényében holnap nem rendeznek favagast
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
El kellett valamivel adni a mai újságot isMint arról az El Gol Digital beszámolt, a spanyol élvonalban jelenleg tizenkettedik helyen álló Athletic Bilbao vezetősége készen áll rá, hogy menessze José Ángel Ziganda vezetőedzőt, akinek a helyére az 58 esztendős Carlo Ancelottit szemelték ki a baszkok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A bajnokságban legalább kezd stabilizálódni a helyzet. Vasárnap Atletico-Valencia ragadó, ha botlik a Valencia, megelőzzük őket, mert pontszámban be lesznek érve, az egymás elleni eredményünk pedig jobb. Marad utána már csak az ATMA, és még egy elmaradt meccsünk is van, úgyhogy én kiegyezek az ezüsttel és a harmadik BL sikerrel zsinórban, nem is lesz olyan szégyen a szezon.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Az a nyilatkozat nekem nem volt meg. 5 millió nettó jelenti most a sohát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Igen ezért írtam. Ennek ellenére simán kivásárolták.realistahuni írta:Főleg hogy lenyilatkozta egyszer, hogy soha nem megy a Bilbaoba.
Mellesleg nem volt pénz érte az a 32 millió euró, főleg annak fényében hogy Laporte kétszer ennyiért ment el.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
kodo írta:ez azért elég kemény.BBeno írta:hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.
Főleg hogy lenyilatkozta egyszer, hogy soha nem megy a Bilbaoba.
Miért? Szerintem nagyon jól jártak. Martinez is bizonyította, hogy top6os csapatba való és még maradt egy rakat pénzük.kodo írta:ez azért elég kemény.BBeno írta:hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ez azért elég kemény.BBeno írta:hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.
Bartra->Betis. Hogy Dortmundban mit láttak benne, azt most sem értem.
hát ez gyors volt. inigo martinez. bilbao. hivatalos.