Torquemada írta:
A szerencse az én szótáramból hiányzik (Obi-Wan Kenobi - A new hope
) Szerintem ennek inkább mentális okai lehetnek vagy kisebb eséllyel kondíció problémák.
Ez eddig is egyértelmű volt,hogy iszonyatos mentális erő kell ahhoz,hogy a 80-90+ percben a helyes döntéseket hozd meg ezen a szinten győzelmi kényszerben,ne adj isten bl döntőkben.Csak ugye nálunk ez malac volt
barcáék ezt most jól csinálják idén,annyi,hogy ők ezt nyomás nélkül csinálhatják idén mert az ég világon semmi nincs ha esetleg botlanak.De arról meg nem ők tehetnek,hogy ezt nem bizonyíthatják élesben mivel mi nem tartottuk rajtuk a nyomást
De fordítva is fejben "egészséges" csapat nem szokott ennyi pontot hullajtani a hajrában mint mi tettük idén.Nincs más hátra mint bízni a bl-ben,hogy ott visszakattan valami.Ha meg nem akkor lehet koncentrálni a következő szezonra.
Mivel a gond elsősorban mentális így akkora baj szerintem nincs, 1-2 helyen kell korrigálni a keretet, nem felejtett el senki sem focizni, ugyan az a helyzet mint a benitez-zidane szezonban.Kérdés,hogy ezt a kattanást meg lehet-e oldani anélkül ,hogy az edzőt eltávolítsuk.Erre én nem tudom a választ, én szeretem Zizu-t fiatal edző még, sokat tanulhat.De ebben a szezonban nem sok jelét mutatja annak,hogy ő képes majd egy generációváltást lehozni nálunk.Reméljük igen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams