jó de mégis olcsóbb, mint a fodrász + asszony :ĐAz többe kerül, mint a 2000 két hetente
Divat
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Divat
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az többe kerül, mint a 2000 két hetentefodrász csaj barátnőnek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
szerintem a legjobb megoldás egy ügyes kezű :Đ :Đ fodrász csaj barátnőnekVictor írta:valaki nem tud ajánlani pösten egy fodrászt aki max egy ezresért feltolja a hajam oldalt és hátul? növesztem felül, csak az említett két helyen kéne géppel felnyírni pár milisre, viszont ezért nincs szívem kb 2 hetente 2000-ket kiadni
#whatisyourexcuse
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ezzel csak az a gond, hogy átmenetesen kéne vágni, különben úgy fogok kinézni, mint aki a bilit feltette és körbe nyírtaVeszel 4000-ért egy hajnyírót és probléma megoldva.
vateráról szakasztottam egyet kétrugóért, de ebay tele van velük, 4-5 ezer jó magyar forintocskáért.Ha találsz valahol, szólj !
Veszel 4000-ért egy hajnyírót és probléma megoldva.Victor írta:valaki nem tud ajánlani pösten egy fodrászt aki max egy ezresért feltolja a hajam oldalt és hátul? növesztem felül, csak az említett két helyen kéne géppel felnyírni pár milisre, viszont ezért nincs szívem kb 2 hetente 2000-ket kiadni
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
valaki nem tud ajánlani pösten egy fodrászt aki max egy ezresért feltolja a hajam oldalt és hátul? növesztem felül, csak az említett két helyen kéne géppel felnyírni pár milisre, viszont ezért nincs szívem kb 2 hetente 2000-ket kiadni
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mi 3.-án rendeltünk csomagot, pénteken már Pesten volt, hétfőre ki is fogják szállítani, egy héttel lehet számolni.Ez a sportsdirect nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Aki rendelt már onnan meg tudná mondani,hogy kb. hány nap alatt szállítanak meg mennyi a postaköltség?
4500 huf a szállítási költség.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez a sportsdirect nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Aki rendelt már onnan meg tudná mondani,hogy kb. hány nap alatt szállítanak meg mennyi a postaköltség? Fontos lenne,hogy viszonylag hamar szállítsanak,mert mezt rendelnék ajándékba egy barátnak és úgy láttam elég jó árban vannak,szóval ha ide érne időben,akkor megérné onnan vásárolnom,mert az itteni boltokba 20ezerben mérnek egy eredeti mezt.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez nekem sem jön át, pedig követem azért a divatot.Mike írta:egy ideje már foglalkoztat a kérdés, és mivel most belefutottam ebbe a topikba, fel is teszem a szakértőknek
ez mér menő?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egy ideje már foglalkoztat a kérdés, és mivel most belefutottam ebbe a topikba, fel is teszem a szakértőknek
ez mér menő?
ez mér menő?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
legit, nekem a futócipőm onnan van, 1 hét alatt meg is jött a csomag.Legkisebbtobi írta:Amugy ezek valos arak sportsdirecten?
mert eleg google-forditasos a magyar verzioju oldal
ha ezek valos arak akkor az iszonyat durva...
- Legkisebbtobi
Amugy ezek valos arak sportsdirecten?
- ___Samy___
miért is nePersze ez a pestieket érinti csak.
mindegy, úgyis neten veszek magamra sok mindent
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"