Elektronika
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
Addig izzíts valami 3310-est a fiókból, azzal nem lesz ilyen bajod.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok, olyan kérdésem lenne, hogy ti tapasztaltatok-e olyat, hogy az iPhone 6 random úgy gondolja, hogy nem reagál semmire? Fullosra töltött akksival, leteszem a telefont majd amikor kis idő múlva feloldanám nem reagál semmit a bekapcsoló gomb megnyomására (Home gomb már korábban megadta magát). Ha hívni akarnak azt jelzi, hogy nincs bekapcsolva a telefonom, akkor se törénik semmi ha rádugom a gépre vagy töltőre. Eddig 2x volt ilyen a napokban, akkor kb. 20-25 perc múlva újra ránéztem és már működött rendesen. Munka után elszaladok vele szervízbe, de gondoltam bedobom előtte ide, hátha tapasztalt valaki ilyet, neten ilyenre konkrétan nem találtam semmit. Költeni nem nagyon akarok már rá, mert az utolsó hetében vagy heteiben van mielőtt megveszem az újat, szóval mondjatok valami okosat
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Probald ki a Brave Browsert, annal van beepitett adblocker.istimester írta:Android reklámmentéssé tételéhez ért valaki?
Ki tudja miért, de az utóbbi időben tele vagyok addal. Pl- böngészést élvezhetetlenné teszi.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Root nem játszik.Süti írta: AdAway
csak lehet hogy root kell hozzá.
- Süti
AdAwayistimester írta:Android reklámmentéssé tételéhez ért valaki?
Ki tudja miért, de az utóbbi időben tele vagyok addal. Pl- böngészést élvezhetetlenné teszi.
csak lehet hogy root kell hozzá.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Android reklámmentéssé tételéhez ért valaki?
Az igaz, de a laptopon játszogatoktól ne menjünk el a profi gép + 4k-s megjelenítőig. Bőven elég egy sima előző generációs is.P. Krisz írta:A current gen. konzol/ps4 pro, xbox one x/ az inkább 120-160 k között van.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- P. Krisz
A current gen. konzol/ps4 pro, xbox one x/ az inkább 120-160 k között van.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Azért ennek az eleje jócskán túlzó, de a vége igaz. Ha mindenképp laptop kell és játszani is szeretne valaki, akkor biztosan egy olcsóbb irodai gépet (150-200k) és mellé egy konzolt (80-100k) ajánlanék ilyen értékhatárnál.cart írta:Mondjuk a mai árak mellett 300k-ból tud venni egy videokártyát meg esetleg egy kis RAM-ot mellé. Én játékra nem vennék már PC-t, inkább konzol.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Mondjuk a mai árak mellett 300k-ból tud venni egy videokártyát meg esetleg egy kis RAM-ot mellé. Én játékra nem vennék már PC-t, inkább konzol.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Ha nem akarid cipelgetni akkor eszedbe ne jusson laptopot venni. 300e ftert azert veszel mar hosszabb tavra pct meg 24colos monitort.
Játékra még mindig asztalit, vagy konzolt.wZoLee7 írta:Most, vagy ugy fel ev mulva kb lehet vennek egy uj laptopot. Kb ezer euro koruli kategoria a max, mit vennetek a helyemben? Jatszanek is rajta persze, de van annyi mint egen a csillag, aztan ember legyen a talpan aki megmondja pl egy markan belul mik a kulonbsegek
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Érdemes megkérdezni a mobilarena.hu fórumán. Ott hozzáértőbbek vannak. Én Dell 7559-t vettem meg 2016 decemberében. Sztem faja. Jó proci, videókari (viszonylag), jó hűtés, viszonylag jó anyaghasználat, ár értékben ok. Asszem 300k volt. De érdemes megkérdezni tőlük az ajánlott típusokat. Asus-t, Acer-t, Lenovo-t pl egyáltalán nem ajánlották. Dellt vagy HPt sztem.wZoLee7 írta:Most, vagy ugy fel ev mulva kb lehet vennek egy uj laptopot. Kb ezer euro koruli kategoria a max, mit vennetek a helyemben? Jatszanek is rajta persze, de van annyi mint egen a csillag, aztan ember legyen a talpan aki megmondja pl egy markan belul mik a kulonbsegek
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Annyi pénzért már lehet kapni újonnan jó gépeket, ha nem letszukseglet, akkor megvarnek egy akciós időszakot, pl. Húsvét, és az akkori ajánlatok alapján döntenek.wZoLee7 írta:Most, vagy ugy fel ev mulva kb lehet vennek egy uj laptopot. Kb ezer euro koruli kategoria a max, mit vennetek a helyemben? Jatszanek is rajta persze, de van annyi mint egen a csillag, aztan ember legyen a talpan aki megmondja pl egy markan belul mik a kulonbsegek
Egyébként tényleg nagyon sok fajta van, így ha van valami elvaras, pl. Márka,méret, ssd nagysága stb. Akkor könnyebben ajánlunk neked.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most, vagy ugy fel ev mulva kb lehet vennek egy uj laptopot. Kb ezer euro koruli kategoria a max, mit vennetek a helyemben? Jatszanek is rajta persze, de van annyi mint egen a csillag, aztan ember legyen a talpan aki megmondja pl egy markan belul mik a kulonbsegek
Amit még érdemes figyelni, hogy i5-ös proci legyen benne. Vidkari meg lényegtelen.reeed_ati írta:Köszi!donor írta: Nekem tél elején a HP 250-et ajánlották. Érdemes itt szétnézni: https://prohardver.hu/tema/milyen_noteb ... _1-50.html
A használati célra ezek szerintem tökéletesek, én hajlok inkább a 256os ssd-re, a terás winyó helyett.
Magamból kiindulva, a gyorsaság fontosabb, mint a nagy tárhely..
Filmeket felesleges tárolgatni, játéknak nem kell.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Köszi!donor írta: Nekem tél elején a HP 250-et ajánlották. Érdemes itt szétnézni: https://prohardver.hu/tema/milyen_noteb ... _1-50.html
A használati célra ezek szerintem tökéletesek, én hajlok inkább a 256os ssd-re, a terás winyó helyett.
Magamból kiindulva, a gyorsaság fontosabb, mint a nagy tárhely..
Filmeket felesleges tárolgatni, játéknak nem kell.
hp 250-ből kismillió konstrukció van. olyan mintha annyit írtál volna hogy suzuki swift. de amit linkeltél az jó. ott tutira kapsz pár opciót amik közül választhatsz.
Nekem tél elején a HP 250-et ajánlották. Érdemes itt szétnézni: https://prohardver.hu/tema/milyen_noteb ... _1-50.htmlreeed_ati írta:Skacok! laptopot szeretne egyik ismerősöm, olyan 150 ezret szánna rá. Na most ha magamnak vennék ennyiért, akkor egy üzleti gépre mennék rá, de itt inkább az új gépek közül kellene keresgélni.
Játék nem fontos, alap dolgokra kellene a gép.
Ilyen árban ti mit ajánlanátok az újak közül?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Skacok! laptopot szeretne egyik ismerősöm, olyan 150 ezret szánna rá. Na most ha magamnak vennék ennyiért, akkor egy üzleti gépre mennék rá, de itt inkább az új gépek közül kellene keresgélni.