hehe írta:
nem értek egyet.
lehet akármekkora überisten romboló box-to-box vkp essien-vieira-makelel klón, akkor is csak egy ember, meg ugye plusz monnyuk modric, az még mindig csak kettő. ez kevés egy 3-4-5 kp-sal felálló ellenfél ellen, akkor maradni fog a mostani ívelgetős, kontrázós szarunk.
szóval felfogás és taktikaváltás kell, legalább 3 kp-sal, akik együtt mozognak, segítik egymást elöl és hátul is.
verratti pipa, ő illik ebbe. modric szintén, xabi is, kedira gecire nem, a fekák és vidal is illik bele.
a hangsúly azon van, hogy nem bírj el a csapat, hogy özil,dm,cé és higuájn/karim is a pályán legyen egyszerre.
én se értek egyet. Legjobb példa a holnapi ellenfelünk. Gündogan meg Bender és a csapat védekezés legjobb példája. Ennyi kis védekezésben még CR se hal bele főleg, ha a labda nálunk van 60%-ban.
Özilt, Benzemát meg fizikális tökéletes állapotba kell hozni és kész. DM alapból rendkívül sokat segít a védekezésben és nem is ez vele a baj, hanem az, hogy több labdát ad el, mint az adidas...
nmate írta:Realista24 írta:Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.
Abramovic pénzszóró üzemmód: ON
Amúgy én nem biztos, hogy felhőtlen boldog lennék, ha Carlo jönne.
Én csak azért lennék boldog, mert változás jönne, de Ancelottinak semmiképpen nem örülök, mert kétlem, hogy az olasz hozná el a hőn áhított szép támadó focit.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K