Kommentáld a híreket
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Kommentáld a híreket
butaság lenne Ibra...nincs szükség a balhéira.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak FM-ből ismerem Verrattit, szóval nem láttam játszani. A videók alapján az a véleményem róla, hogy kicsit mintha önző lenne, nagyon rátekeredik a labdára. Ha jön, remélem azért ezt a tulajdonságát hanyagolni fogja.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jöhetne még sok ilyen Kloppos hír! Nálam ő az első számú jelölt, de az is teljesen okés lenne, ha Ancelotti lehúzna itt 1-12 évet, és utána jönne Klopp.
a próféta szóljon belőled.ha a hírek igazak, akkor szerintem a kupa döntő utána ancelotti azonnal átveszi a csapatot, és már május végén/június elején meg lesz 1-2 igazolás: carvajal meg verratti.
nekem az álmom, hogy a kupadöntő megnyerése után mou a nyilatkozatában, azt mondja el, hogy távozik a chelseahez és az utódja, ancelotti már másnap bejelentkezik. június elején bejelentjük verrattit, carvajalt és kondogbiát meg azt, hogy sami távozik. rá két héttel meg egy vidal/agüero kombót és, hogy higu lép a juvéhoz
de szép is lenne uramatyám.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl González, Jesé Rodríguez
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF, Videoton FC
én azt sem bánnám ha nem érkezne csatár, ha eladjuk Higuaínt ha nem, abban az esetben ha CR posztjára hozunk valakit az Isco-DavidSilva-Bale hármasból és akkor a portugállal lehet bármilyen csatárt játszatni, így is odaér a kapu elé, hát ha még csakis rá lenne építve a támadó részleg, és akkor a kiszolgálása is szépen meg lenne oldva bőven.
¡Gracias Raúl! http://www.youtube.com/watch?v=npS093rBZ7A
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.
Hattrick: Videoton BK
Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez
Real Sociedad San Sebastián ~ Universidad Deportiva Las Palmas, S.A.D.
Hattrick: Videoton BK
Casillas-Dani Alves,David Luiz,Ramos,Marcelo-Xabi Alonso,Toni Kroos-Jesé,David Silva,Ronaldo-Suárez
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Verratti érkezésének nagyon örülnék! 25 milliót simán megér, és kell, mint egy falat kenyér!
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Ibra mint játékos fantasztikus amit tud. És tudom, hogy ez az első... viszont amilyen ember és amit a csapaton belül művel... a hátbarugdosás és eleve az, hogy képes edzésen is sérülést okozni a társainak...A Le Sport 10 szerint Ibrahimovics nem érzi magát kényelmesen Párizsban, és szívesen visszatérne Spanyolországba. A svéd klasszis sokak szerint korábban megbukott a Barcelonában, a lap szerint a támadó a Real Madridban bizonyítaná be, hogy csupán a helyzet áldozata volt, és képes remek teljesítményre.
Ha valóban hozható lenne nagyon minimális összegért (hisz már a 3x-et betöltötte) aláíratnék vele egy 2 éves szerződést... de nagy áldozatokat "pénzben" nem hoznék már érte.
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
Nekem sem kéne Ibra. Ő egyszemélyes támadósorban ideális, ahiol ő van a középpontban, rá van építzve a támadójáték. Nálunk már megvan ez a személy, itt van CR. Én különösebben nem szoktam egózni, meg arról magyarázni, hogy nem fér meg egymás mellett két játékos, de Ibrát és CR-t nem tudom elképzelni egy csapatban. Arról nem is beszélve, hogy Ibra sem dolgozza szét magát a pályán...Pont, hogy rossz üzenet lenne az idehozatala. De szerintem nincs is terítéken a dolog.
Wenger meg közben beszélt Kondogbiáról, érdekli a gyerek.
Wenger meg közben beszélt Kondogbiáról, érdekli a gyerek.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Így van.Press írta:Engem nem erdekel , hogy Ibrahimovic mennyire zsenialis erocsatar, stb. A stilusabol adodoan vele pont az a problema erosodne amit epp most akaru k elharitani; hogy legyen vegre csapategyseg... Plusz o is mar 31 (?)... Felesleges
Nameg Ibra is csak a bajnokságban király. A BL-ben meg flop, szóval kit érdekel.
Engem nem erdekel , hogy Ibrahimovic mennyire zsenialis erocsatar, stb. A stilusabol adodoan vele pont az a problema erosodne amit epp most akaru k elharitani; hogy legyen vegre csapategyseg... Plusz o is mar 31 (?)... Felesleges
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elkezdődött... Verratti. Nagy erősítés lesz. Örülünk
Ibra sztem sem jön. A tudása alapján nagyon jó lenne, de a személye miatt..... jobb, ha ebből kimaradunk. Bár én bírom :-)
Ibra sztem sem jön. A tudása alapján nagyon jó lenne, de a személye miatt..... jobb, ha ebből kimaradunk. Bár én bírom :-)
Higuaín helyére kit? Egyértelmű Lewandowskit kéne. Lejár a szerződése kevesebbért lehetne hozni, mint amennyiért valószínűleg távozik az argentin...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon remélem, hogy igazad van.morientes írta:Szerintem sem jön.Meg ugye az is kérdés hogy tudnánk e garantálni neki 10milliót évente,mert párizsba tudnak.Méghozzá nettóbaamúgy zlatanab ne éljétek bele magatokat. szerintem sansztalan. marad a psg-ben továbbra.
Kevesebbé meg nem hiszem hogy jönne.Nem az a fajta
Annyira nem fomtos neki hogy bebizonyítsa,hogy csak a körülmények áldozata volt...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csípem Ibra pofiját, de nem ő kellene ide szvsz. Jelenleg középcsatár poszton nem lenne NAGY előrelépés senki sem Benzemához képes.
Miért is? Én még mindig azt tartom, hogy gólvágónk van Cé személyében, egy összjátékban faszántos csatár kell ide, aki azért gólt is tud lőni. Erre tökéletes lesz Benzema, csak ki kell herélni, meg kell mellé egy apuci (vissza Zizout).
Szóval középcsatárra annyit kell kiadni, amennyiért eladjuk Higut. Lehet kevesebb is elég lenne.
Aztán, hogy kit, azt már én meg nem mondom. De Zizou tudná.
Pogba, Carvajal, Verratti meglesz innentől. Reust kéne még behúzni valahogyan, ő akár Benzema posztján is tudna nyomulni.
Miért is? Én még mindig azt tartom, hogy gólvágónk van Cé személyében, egy összjátékban faszántos csatár kell ide, aki azért gólt is tud lőni. Erre tökéletes lesz Benzema, csak ki kell herélni, meg kell mellé egy apuci (vissza Zizout).
Szóval középcsatárra annyit kell kiadni, amennyiért eladjuk Higut. Lehet kevesebb is elég lenne.
Aztán, hogy kit, azt már én meg nem mondom. De Zizou tudná.
Pogba, Carvajal, Verratti meglesz innentől. Reust kéne még behúzni valahogyan, ő akár Benzema posztján is tudna nyomulni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem sem jön.Meg ugye az is kérdés hogy tudnánk e garantálni neki 10milliót évente,mert párizsba tudnak.Méghozzá nettóbaamúgy zlatanab ne éljétek bele magatokat. szerintem sansztalan. marad a psg-ben továbbra.
Kevesebbé meg nem hiszem hogy jönne.Nem az a fajta
Annyira nem fomtos neki hogy bebizonyítsa,hogy csak a körülmények áldozata volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ótvar nagy paraszt gyerek az Ibra, de legalább akkora csatár is.
Nah ő nem sz_rakodna, ha elé kerülne a labda. Tökös, erős, technikás játékos. Nem éppen egy sprinter. De legalább nagyobb mennyiségben berúgja a helyzeteit mint a jelenlegi két "csatárunk" összesen.
Ha megy Higuaín és nem drága, akkor 1-2 évre elhoznám.
(Az előbb nézegettem pár gólt tőle.... azért rúgott pár kegyetlen nagy gólt. Persze ne ezért vegyük meg. )
Nah ő nem sz_rakodna, ha elé kerülne a labda. Tökös, erős, technikás játékos. Nem éppen egy sprinter. De legalább nagyobb mennyiségben berúgja a helyzeteit mint a jelenlegi két "csatárunk" összesen.
Ha megy Higuaín és nem drága, akkor 1-2 évre elhoznám.
(Az előbb nézegettem pár gólt tőle.... azért rúgott pár kegyetlen nagy gólt. Persze ne ezért vegyük meg. )
én se értek egyet. Legjobb példa a holnapi ellenfelünk. Gündogan meg Bender és a csapat védekezés legjobb példája. Ennyi kis védekezésben még CR se hal bele főleg, ha a labda nálunk van 60%-ban.hehe írta: nem értek egyet.
lehet akármekkora überisten romboló box-to-box vkp essien-vieira-makelel klón, akkor is csak egy ember, meg ugye plusz monnyuk modric, az még mindig csak kettő. ez kevés egy 3-4-5 kp-sal felálló ellenfél ellen, akkor maradni fog a mostani ívelgetős, kontrázós szarunk.
szóval felfogás és taktikaváltás kell, legalább 3 kp-sal, akik együtt mozognak, segítik egymást elöl és hátul is.
verratti pipa, ő illik ebbe. modric szintén, xabi is, kedira gecire nem, a fekák és vidal is illik bele.
a hangsúly azon van, hogy nem bírj el a csapat, hogy özil,dm,cé és higuájn/karim is a pályán legyen egyszerre.
Özilt, Benzemát meg fizikális tökéletes állapotba kell hozni és kész. DM alapból rendkívül sokat segít a védekezésben és nem is ez vele a baj, hanem az, hogy több labdát ad el, mint az adidas...
Én csak azért lennék boldog, mert változás jönne, de Ancelottinak semmiképpen nem örülök, mert kétlem, hogy az olasz hozná el a hőn áhított szép támadó focit.nmate írta:Abramovic pénzszóró üzemmód: ONRealista24 írta:Az már lehet túl nagy kérés, de bízom benne, hogy nekünk fizetnek Mouért, és nem mi fizetünk a lelépéséért cserébe.
Amúgy én nem biztos, hogy felhőtlen boldog lennék, ha Carlo jönne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- flori
már azért megérné elhozni ancelottit,ha hozza ezt a két embert..
ibraval hihetetlenül bővülnének a lehetőségeink. én személy szerint jobban örülnék egy ilyen erőcsatárnak egy olyan helyett mint benzi.
kell az ibra.
ibraval hihetetlenül bővülnének a lehetőségeink. én személy szerint jobban örülnék egy ilyen erőcsatárnak egy olyan helyett mint benzi.
kell az ibra.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Látom lelki szemeim előtt, ahogy edzésen hátulról, heccből fenéken billenti NachótZidanekrisz írta:Miután a középpályát lerendeztük a jövő évre, egyértelmű hogy Ibrat kéne elhozni csatár posztra Higuaín helyett ha távozik. Én nagyon örülnék neki, még ha csak 1 vagy max. 2 szezonra is.A Le Sport 10 szerint Ibrahimovics nem érzi magát kényelmesen Párizsban, és szívesen visszatérne Spanyolországba. A svéd klasszis sokak szerint korábban megbukott a Barcelonában, a lap szerint a támadó a Real Madridban bizonyítaná be, hogy csupán a helyzet áldozata volt, és képes remek teljesítményre.
Mondjuk azt nem tudom, hogy Ibra és CR mennyire férnének meg egymás mellett...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane
Miután a középpályát lerendeztük a jövő évre, egyértelmű hogy Ibrat kéne elhozni csatár posztra Higuaín helyett ha távozik. Én nagyon örülnék neki, még ha csak 1 vagy max. 2 szezonra is.A Le Sport 10 szerint Ibrahimovics nem érzi magát kényelmesen Párizsban, és szívesen visszatérne Spanyolországba. A svéd klasszis sokak szerint korábban megbukott a Barcelonában, a lap szerint a támadó a Real Madridban bizonyítaná be, hogy csupán a helyzet áldozata volt, és képes remek teljesítményre.