Kommentáld a híreket
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Persze ez egyertelmunek tunnik, hogy ranezunk es azt latjuk, hogy sokadik edzonel nem alapember, de ez olyan kb mintha egy jatekost csak statok alapjan itelnenk meg. Szamitanak a korulmenyek is, carlonal(akkor az elejen sokaig meg jogosan) a bbc volt az alap, zz nel meg plane, akkor is ha 5 meccsig nem lonnek golt. Es akkor meg ott van casemiro is, aki a legkisebb spanyol csapat ellen is vegigtolja a 90 percet. Megertem azokat, akik iscotol tobbet vartak, melyen en is tobbet remeltem, de o a valogatott nagy vezere lehet, spanyolban mindenki imadja a jatekat, ha egy ilyen jatekost hagyunk eltekozolni, akkor az nagy hiba lesz. Persze ramondhatjuk, hogy aki menni akar menjen, de ebben Zz eleg nagy ludas lenne a galakezdojevel, ahogy kovanal is, mert o is mashol a barmelyik csapat (egyik)huzoembere lenne, egesz biztosan. Itt meg semmibe van veve kb
- Süti
Ott bukik az elképzelés hogy egyik edző alatt se játszhatott valódi húzóemberként megfelelő poszton. Nézzétek meg a spanyol válogatott meccseit. Ott nincs passzolj Ronaldonak kényszer. Isco tipikusan az a játékos akire rá lehet építeni a jövő Real Madridját, de neki a piramis csúcsának kell lennie, nem egy kőnek az alapban. Nézzétek meg mikor pl. Ronaldo pihent, vagy majd' mindeki a BBC-ből, és neki kellett vinnie a csapatot. Vitte.
Az, hogy a jelenlegi játékrendszerben nem tud kibontakozni, nem jelenti azt hogy el kell adni. Sőt, óriási butaság lenne.
Az, hogy a jelenlegi játékrendszerben nem tud kibontakozni, nem jelenti azt hogy el kell adni. Sőt, óriási butaság lenne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat nem rudom, de ZZ szerelmes par jatekosunkba es azok lehetnek barmilyen szar formaban akkor is kezdeni fognak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
pluszegy.Amikor valaki az isten tudja hanyadik edzőnél sem tud megmaradni a kezdőben ott azért már el kéne gondolkozni,hogy nem a világ esküdött össze ellene.KAG írta:Szóval, mostanában kevésbé voltam gépközelben, de láttam, hogy boncolgatva van az Isco lép nyáron téma.
Én úgy gondolom, hogyha menni akar, mehet.
Imádom a stílusát, a finomságait, de lássuk be... Az ember itt van 4-5-6 éve és rohadtul nincs meg benne az a fejlődés, amit vártunk tőle anno 20-21 évesen.
Illetve már a sokadik edző alatt sem képes kiharcolni a kezdőtagságát, ezt ahogy Ő is említette nem lehet csak a "más" hibája.
És a formáját sem tudja állandosítani, akkor sem, amikor kapja egymás után a meccseket és nem becserélgetve van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szóval, mostanában kevésbé voltam gépközelben, de láttam, hogy boncolgatva van az Isco lép nyáron téma.
Imádom a stílusát, a finomságait, de lássuk be... Az ember itt van 4-5-6 éve és rohadtul nincs meg benne az a fejlődés, amit vártunk tőle anno 20-21 évesen.
Illetve már a sokadik edző alatt sem képes kiharcolni a kezdőtagságát, ezt ahogy Ő is említette nem lehet csak a "más" hibája.
És a formáját sem tudja állandosítani, akkor sem, amikor kapja egymás után a meccseket és nem becserélgetve van.
Hazardal való hasonlítást annyira nem tudom értelmezni.
Őt inkább Asensioval lehetne, mivel mindketten inkább a szélen élnek, míg Isco inkább középen mozog.
Szerintem, ha Hazard érkezne se Iscot venné ki a kezdőből, hanem Balet vagy Asensiot.
Hazardal való hasonlítást annyira nem tudom értelmezni.
Őt inkább Asensioval lehetne, mivel mindketten inkább a szélen élnek, míg Isco inkább középen mozog.
Szerintem, ha Hazard érkezne se Iscot venné ki a kezdőből, hanem Balet vagy Asensiot.
ZIDANE
Mondjuk szerintem a gyereket nyomatni kéne orrba szájba és leginkább Reushoz tudom hasonlítani. Marco-Marco. Nem tűnnek kiemelkedőnek mégis nagyon jó játékosok (lehetnének).ziro4vr írta:Nem érdekel annyira a tag, hogy bevédjem.Kerlon írta: ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod.
Az amúgy kemény, hogy Asensio van ott 4-nek és mondjuk nem Hazard.
Az arc meglesz legalább, ha már a teljesítmény nincs is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem érdekel annyira a tag, hogy bevédjem.Kerlon írta: ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod.
Az arc meglesz legalább, ha már a teljesítmény nincs is.
Nem illik.
ne ezzel foglalkozz, valamelyik nap nagyon betámadták itt Tah barátod.ziro4vr írta:Asensiot azt hittem már a Gilette lefoglalta reklámarcnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
zokni nélkül sokkal jobb tesóH.E.H.E. írta:barátom ebben fogja nyomni, nyilván CR7 id-val.
20 éves A cipő.
1998
2018
https://www.youtube.com/watch?v=CYThr8Dot-o
innentől tehát számomra egyértelmű, hogy a béellt mi nyerjük.
idén is.
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha igaz, meg fogjuk bánni később...Realista24 írta:Az volt már, hogy ZZ ha marad el akarja adni Iscót?
a BBC-t el kéne már felejteni, és akkor lenne hely Isconak is
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
barátom ebben fogja nyomni, nyilván CR7 id-val.
20 éves A cipő.
1998
2018
idén is.
20 éves A cipő.
1998
2018
idén is.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Én is remélem hogy kacsa bár simán el tudom képzelni hogy kezdi unni a banánt. Azért sok elit csapatban stabil kezdő lenne itt meg rendre jegelve van a komolyabb ellenfelek ellen. Fáj ezt mondani de én nem haragudnék rá ha lépne. Zizura annál inkább. Sirunk hogy nagyon nehéz klasszis játékost igazolni mert egyre kevesebb van és van jó pár tehetős csapat akik szórják a zsét. Modric hamarosan kifut és akkor mi lesz? Ha Isco lép és sanszos hogy Kovacic is (sőt lehet még hamarabb) akkor mit kezdünk a kp-val? Ideje lenne szerkezetet váltani mert ez a 4-3-3 ezzel a BBC-vel zsákutca. Én Iscot nem a szélen képzelem el mert ahhoz nincs elég sebessége hanem egy tkp pozicióba a csatár(ok) mögött. Akár még úgy is lehetne neki helyet találni ha jön Hazard. Vannak hiányosságai de azért még mindig nagy potenciál van benne. Az hogy most gyengébben muzsikál tény de ki az aki jó formában van? Senki. Neki egy új szerkezet és pár arc kellene elől akikkel össze tud játszani és ismét hozná azt amit várunk tőle.numberone1 írta:Remelem en is, h csak kacsa. Jelenleg Isco a Real Madrid egyik legnagyobb erteke.
Isco kore lehetne epiteni egy csapatot, de ahhoz ahogy RaulCF is irta gyorsabb es tobbet mozgo emberek kellenenek es egy jobb vkp aki jobban tehermentesiteni tudna a tobbi kozeppalyast.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Remelem en is, h csak kacsa. Jelenleg Isco a Real Madrid egyik legnagyobb erteke.
Isco kore lehetne epiteni egy csapatot, de ahhoz ahogy RaulCF is irta gyorsabb es tobbet mozgo emberek kellenenek es egy jobb vkp aki jobban tehermentesiteni tudna a tobbi kozeppalyast.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Csámcsogni jó rajta, de full kamu.
- Süti
Napasztmek kopasz, megsütött a nap február elején? Remélem kacsa.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Isco sokszor körülményes de szerintem könnyen orvosolható lenne. ha elől gyors mozgó emberek vannak ő is sokkal direktebben tudja tolni ellenben ez a statikus körbepasszolgatás a mostani Iscot eredményezi.
Hogy jön ide Hazard? Teljesen más poszt, más stílus...ziro4vr írta:Minek Hazard, ha van Isco? Vagy, minek adjuk el a spanyolt, hogy jöhessen a belga? Whyyyyyy.
Mondjuk lehet ez az 1-2 év kell, hogy arra a posztra normális arcot tudjunk igazolni, de ha idehoz Perez egy Icardit vagy Kane-t, akkor lehúzhatjuk 4-5 évre is a posztot, mert nyomatni kell majd a 150 milliós játékost. Inkább Lewaval adjunk magunknak még 1-2 évet, mint igazolni most valakit, aki erősen túlsztárolt.ziro4vr írta:Minek Hazard, ha van Isco? Vagy, minek adjuk el a spanyolt, hogy jöhessen a belga? Whyyyyyy.
Lewa is felesleges, foltoznánk vele 1-2 évre a keretet, de sem a játék vele, sem ő maga nem hosszútávú megoldás.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Inkább Bale-nek kéne a padra szorulnia, vagy mennie mint Isco-nak.dannen írta:akarmennyire szeretem isco jatekat, megis latni kell, hogy nagyon sokszor mennyire korulmenyes. sokszor tul sokat tartja, lassan dont, van amikor meg mindig onzo. nem gondolom, hogy el kene adnunk, szerintem balenek kene mennie. viszont ha jon hazard akkor isco mindenkeppen a padra szorul, annak meg semmi ertelme, az o szempontjabol meg foleg.