A csapat közepe nem csak vezér típusú játékos lehet, én elsősorban játékban gondoltam a csapat alapjára, nem mint személy/csk stb. Igen, kedvelem, de kedvelem Nachót is, Modricot is, Kroost is, és majdnem mindenkit a csapatból. Amit írtam, azt próbáltam többé kevésbé objektíven írni, ezáltal nem befolyásolva (nyilván hogy sikerült e ezt nem tudom.)
Az ő személye nem zárja ki a gyors eredményes támogatókat, olyanok kellenének pont köré. Viszont egy támadóra nem tudod felépíteni a csapatot, hiába jön ki rá a játék a végén. Nézd meg mi történik mióta centerekre játszunk. Ívelgetünk orrba szájba. Isco nálam a kapocs lenne egy vérbeli támadósor, és a brutálerős középpályánk között, mert esze, meg készsége a váratlanra van.
A köré épített csapatot tehát nem mint vezéregyéniség köré gondoltam, hanem játékban a pályán.
Edzők közül Sarri szimpatikus, többször is írtam már, viszont egyáltalán nem mer a kerethez nyúlni, ami veszélyes egy olyan klubnál ahol több kupáért megy a csapat. Nápolyt se forgatja (mondjuk azt a keretet a jóisten se tudná forgatni
)