OFF
Re: OFF
Az 50%, illetve 100% hétvégére a törvényileg meghatározott, így reális lehet ennyit kérni."Okosban" lesz megoldva.
Kisebb cég, nem nagy multi.
Igazából azt nem tudom, hogy mennyire reálisak a leírt szorzóim vagy sem.
Keveset, de sokat sem akarok mondani.
Pláne nem pályakezdőként...
A gonosz multik meg csak szívják a vérünket.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:A túlórára vonatkozó pénzek törvényileg vannak szabályozva. Már, ha nem feketén kapod.KAG írta:help needed
Most fogok váltani munkahelyet.
A részletek 99% meg van már beszélve, de pár apróság hiányzik.
Hétvégi illetve túlóra pénz.
Túlóra pénzre én a heti 40 órás munkavégzésem órabérénék a 1,5x-esére gondoltam.
Hétvégi munkavégzés esetén, pedig a fent leírt órabér 2x-esére.
Ez mennyire reális vagy elszállt elképzelés?
Eddig főként csak gyakornoki vagy ismerős által ajánlott melókat végeztem így annyira nem vagyok otthon ezekben...
Illetve tippek, hogy a szerződés aláírása előtt mire figyeljek nagyon?
"Okosban" lesz megoldva.
Kisebb cég, nem nagy multi.
Igazából azt nem tudom, hogy mennyire reálisak a leírt szorzóim vagy sem.
Keveset, de sokat sem akarok mondani.
Pláne nem pályakezdőként...
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A túlórára vonatkozó pénzek törvényileg vannak szabályozva. Már, ha nem feketén kapod.KAG írta:help needed
Túlóra pénzre én a heti 40 órás munkavégzésem órabérénék a 1,5x-esére gondoltam.
Eddig főként csak gyakornoki vagy ismerős által ajánlott melókat végeztem így annyira nem vagyok otthon ezekben...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
help needed
ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://youtu.be/0onRqMLiiJA?t=7m24s
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"...azokkal az emberekkel, akiknek fontos TRIATLON, fontos a nemzeti eszme, nem érdemes velük... összeveszni.
IMÁDOM.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
köszi!h3x0r írta:https://www.youtube.com/watch?v=dewpPkxfFbQDinhoL írta:Hol lehet még megnézni a zinterjút?
Som i Serem!
6oat
6oat
A mai napon kicsit aktualizálodott a kérdőív és kiderült, hogy kaptam egy ~19%os emelést, szóval boldog vagyok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=dewpPkxfFbQDinhoL írta:Hol lehet még megnézni a zinterjút?
- BlancoMark
En mar azon is csodalkozom, hogy parkolopalyara tettek a "riportert" az interju utan, narancseknal nem nagyon szoktak belatni az ilyen undorito dolgokat.rashidm írta:Hát eljutottam én is odaáig hogy megnézzem az Echo tv-s interjút a 17 éves kisgyerekkel. Hát valami parádés volt, ahogy nem nagyon tudott fogást találni a gyereken... Szégyen...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Hát eljutottam én is odaáig hogy megnézzem az Echo tv-s interjút a 17 éves kisgyerekkel. Hát valami parádés volt, ahogy nem nagyon tudott fogást találni a gyereken... Szégyen...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Köszönöm, ezazd.gergo írta:TweetdeckMarci77 írta:Valaki tudna segíteni abban,hogy mi annak a programnak a neve,ahol több twitter hírfolyamot tudunk figyelni egyszerre,témákra bontva? (mármint pl szétoszthatjuk úgy, hogy csak ismerősök,csak focis oldalak,csak nba stb.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Valaki tudna segíteni abban,hogy mi annak a programnak a neve,ahol több twitter hírfolyamot tudunk figyelni egyszerre,témákra bontva? (mármint pl szétoszthatjuk úgy, hogy csak ismerősök,csak focis oldalak,csak nba stb.)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
pont ezt kerestem kösziKerlon írta:whoscored-on van ilyen, ha rámész a csapatra.dzsi91 írta:Transfermarkton hol tudom megnézni ,hogy egy csapatnak mi a gálakezdője? Tehát pl a dortmund 2017-18ban melyik kezdőt használta a legtöbbet. De lehet más oldal is.
Dortmund
Igaz ennek azért annyi árnyoldala van, hogy x meccsszám + legjobban értékelteket illeszti a legtöbbet használt felálláshoz. (azért 90%ig szerintem korrekt)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Azt még a cikk előtt írtam
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ja, le kell görgöetned legalulra a linknél, ha nem találnád.Kerlon írta:whoscored-on van ilyen, ha rámész a csapatra.dzsi91 írta:Transfermarkton hol tudom megnézni ,hogy egy csapatnak mi a gálakezdője? Tehát pl a dortmund 2017-18ban melyik kezdőt használta a legtöbbet. De lehet más oldal is.
Dortmund
Igaz ennek azért annyi árnyoldala van, hogy x meccsszám + legjobban értékelteket illeszti a legtöbbet használt felálláshoz. (azért 90%ig szerintem korrekt)
nevezd át ShameynekRealista24 írta:Szívószállal nyomkodja ezt is.Süti írta:
Csodálom hogy még tudsz gépelni a "Kilenc éve minőségi kilences nélkül" cikk után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szívószállal nyomkodja ezt is.Süti írta:Csodálom hogy még tudsz gépelni a "Kilenc éve minőségi kilences nélkül" cikk után.___Samy___ írta:Nekem csipeszes van, amit a szélvédőre kell cuppantani. Alirol van, kutya baja. 500 Ft, sztem próbáld ki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema