Mozi, filmek
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Mozi, filmek
Na, a trendet követve én is megnéztem két filmet.
Passion
Brian da Palmától én is többet vártam volna el, jóval. Nem volt rossz a storyvezetés, de a karakterek nagyon szárazon voltak tálalva, talán ez kellett a filmnek, de semmit sem tudtam meg róluk, csak a karrierista jellemüket. Rachel McAdams elég sokoldalú színésznő lett az évek folyamán, és előtte van még a java. Érdekes fordulatok vannak a filmben, de nem tud kiteljesedni, mintha a rendező teszem azt második filmje lenne, kár érte.
A nagy Gatsby
Hát vegyesek az érzéseim. Néha megfog a hangulata, nagyon bírom a kort, amikor játszódik (Éjfélkor Párizsban khm), de amikor teszik a disco zenéket, képes lettem volna kinyomni.
A színészek, hát azok profik voltak. Még Pókember bugyuta feje sem zavart annyira, di Caprio méltán az egyik legnagyobb színész jelenleg, Joel Edgertonra rá sem ismertem, zseniális alakítást nyújtott, és Mulligan kisasszony erre a szerepre termett.
Sajnálom, hogy nem hd-ben néztem meg, nagyon ráutaztak a vizuális élményre, ami meglepő egy ilyen filmnél, főleg regényadaptációnál, vagy csak én látom így?
Passion
Brian da Palmától én is többet vártam volna el, jóval. Nem volt rossz a storyvezetés, de a karakterek nagyon szárazon voltak tálalva, talán ez kellett a filmnek, de semmit sem tudtam meg róluk, csak a karrierista jellemüket. Rachel McAdams elég sokoldalú színésznő lett az évek folyamán, és előtte van még a java. Érdekes fordulatok vannak a filmben, de nem tud kiteljesedni, mintha a rendező teszem azt második filmje lenne, kár érte.
A nagy Gatsby
Hát vegyesek az érzéseim. Néha megfog a hangulata, nagyon bírom a kort, amikor játszódik (Éjfélkor Párizsban khm), de amikor teszik a disco zenéket, képes lettem volna kinyomni.
A színészek, hát azok profik voltak. Még Pókember bugyuta feje sem zavart annyira, di Caprio méltán az egyik legnagyobb színész jelenleg, Joel Edgertonra rá sem ismertem, zseniális alakítást nyújtott, és Mulligan kisasszony erre a szerepre termett.
Sajnálom, hogy nem hd-ben néztem meg, nagyon ráutaztak a vizuális élményre, ami meglepő egy ilyen filmnél, főleg regényadaptációnál, vagy csak én látom így?
"And my heart will leave you never."
Tegnap/ma néztem meg a Gatsby-t és nekem nagyon adta. Bár lehetne a Remény Rabjai 2-is "kicsit" más történettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cosmopolis: szerintem jól tolta Robert P. a filmben, Faust szerint is.
Egy fáradt, téli napon néztem meg anno, IMDb-n hatost adtam rá, de majd én is újranézem valamikor a messzi jövőben.
Egy fáradt, téli napon néztem meg anno, IMDb-n hatost adtam rá, de majd én is újranézem valamikor a messzi jövőben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tonyban azt bírom, hogy nem csinál ő világmegváltó filmeket, de amikor összehoz egyet az legalább tökös, és élvezhető. Jó színészeket szerez a filmjeihez, és így ők is sok pluszt tudnak adni az összképhez. Nem tudok benne csalódni, mert mindig hozza azt, amit elvárok tőle. (sajnos már nem készíthet több filmet )Sierra írta:Én is azt nyomatom már egy ideje (kb 3 hónapja ), de ahogy néztem a filmjeit rá kellett jönnöm (főleg az újaknál), hogy nem annyira az én világom. Eléggé hasonlít a tesója stílusára, de számomra kevésbé élvezhetőek a filmjei, mint Ridley filmjei. Túl sok ez a hi-tech-es überszámítógépes cuccokkal telitűzdelt katyvasz (Főleg A közellenségben meg a Deja Vu-ben irritált nagyon).Remy írta:Csinálok egy Scott maratont, aztán akkor majd hosszabban is értékelem
Nincsenek nagy hullámzások a karrierjében. szerintem...
amiket tervezek a következő napokra: Tűzben edzett férfi, Kémjátszma, A közellenség, Az utolsó esély.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én is azt nyomatom már egy ideje (kb 3 hónapja ), de ahogy néztem a filmjeit rá kellett jönnöm (főleg az újaknál), hogy nem annyira az én világom. Eléggé hasonlít a tesója stílusára, de számomra kevésbé élvezhetőek a filmjei, mint Ridley filmjei. Túl sok ez a hi-tech-es überszámítógépes cuccokkal telitűzdelt katyvasz (Főleg A közellenségben meg a Deja Vu-ben irritált nagyon).Remy írta:Csinálok egy Scott maratont, aztán akkor majd hosszabban is értékelem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tisztességes iparosmunka Tonytól Élvezhető, de azért messze nem a legjobb filmje. Egy 6/10-est azért megérdemel.Sierra írta:Lehet én is megnézem ma.Remy írta:És ha már Tony Scott és ha már Denzel, akkor most nézem a Száguldó bombát.
Csinálok egy Scott maratont, aztán akkor majd hosszabban is értékelem
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nagyjából adom amit írsz isti.
Azért a sztori nem volt olyan rossz szvsz.
De nekem még mindig a legjobban az cseszi fel az agyam amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egymás hátán 50 méteres tornyot alkotnak és mennek át a falon, aztán zuhannak 50 métert, semmi baj felugranak, futnak tovább. életemben gyökkettő voltam fizikából, kémiából, de azért kíváncsi lennék hány kilós súlyt kellett tartania az oszlop alján lévő zombiknak, pár tonnát biztos, mi az nekik.
aztán superman módban amikor röpködtek át a helikopterre...fuck logic
Azért a sztori nem volt olyan rossz szvsz.
De nekem még mindig a legjobban az cseszi fel az agyam amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egymás hátán 50 méteres tornyot alkotnak és mennek át a falon, aztán zuhannak 50 métert, semmi baj felugranak, futnak tovább. életemben gyökkettő voltam fizikából, kémiából, de azért kíváncsi lennék hány kilós súlyt kellett tartania az oszlop alján lévő zombiknak, pár tonnát biztos, mi az nekik.
aztán superman módban amikor röpködtek át a helikopterre...fuck logic
- Remy
- Kapcsolat:
Nálam ilyen probléma nem áll fent Neten foglalom egyből a helyet, aztán had szóljon. Én vagy középen ülök vagy seholcart írta: Meg ha nem pontosan középen ülsz, akkor kifolyik a szemed egyből.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Zola_023
- Kedvenc játékosaid: Özil, CR7
Lehet itt külföldön élő magyar, aki láttaRemy írta:
Csütörtökön kezdik vetíteni a mozikban, úgyhogy nem hiszem, hogy bárki is látta volna, hacsak nem tud bejutni sajtóvetítésre, de az is kedden vagy szerdán lesz.
Viszont vélemény lesz csütörtökön, mert akkor nézem meg. Nagyon nagy elvárásaim vannak, és eddig a külföldi kritikák is dicsérik.
Én is voltam 4d-be a Vasember 3mat néztem meg. Párszor nem értettem, h miért is úgy mozognak a székek ráadásul a végére megfájdult a fejem, nem szabad hátradőlni! Kicsit sajnáltam, h mennyit kiadtam érte.
3D-t is ritkán nézek, mert kevés olyan film van amit élvezni lehet úgy, de nekem a régi hologramos MJ kártyák jutnak róla az eszembe.
"Ferhér szív, fehér lélek , Real Madrid szurkoló leszek amíg élek!"
Biztos lehetne normális 3D filmet csinálni. De ezek, amiben utólag valahogy belerakják a 3D hatást kb 10 perc erejéig azoknak nincs sok értelme. Amúgy meg nagyon sötét lesz a film abban a szar szemüvegben, meg beszűkül a látómező is. Meg ha nem pontosan középen ülsz, akkor kifolyik a szemed egyből.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
World War Z
Nemtudom. Szerintem akkora logikai failek voltak a moziban, hogy hihetetlen, ráadásul a könyvet is olvastam, igy duplán szőrszálhasogató vagyok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra túlságosan fárasztó volt, hogy Brad Pitt néhány napon belül túlél egy durva autóbalesetet, majd pont ők ketten élik túl a gép lezuhanását is. Profi katona, aki egy helyi óriásCBA-ba megy a családdal, ahol véletlenül nincs egy zombie sem. A zombieapokalipszis kellős közepén. Seems legit
Karakterek teljesen nullák, story nulla. A filmet átnevezhetnék Brad Pitt két órának, mert gyakorlatilag csak és kizárólag ő viszi az egészet.
Nemtudom. Szerintem akkora logikai failek voltak a moziban, hogy hihetetlen, ráadásul a könyvet is olvastam, igy duplán szőrszálhasogató vagyok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Számomra túlságosan fárasztó volt, hogy Brad Pitt néhány napon belül túlél egy durva autóbalesetet, majd pont ők ketten élik túl a gép lezuhanását is. Profi katona, aki egy helyi óriásCBA-ba megy a családdal, ahol véletlenül nincs egy zombie sem. A zombieapokalipszis kellős közepén. Seems legit
Karakterek teljesen nullák, story nulla. A filmet átnevezhetnék Brad Pitt két órának, mert gyakorlatilag csak és kizárólag ő viszi az egészet.
- Remy
- Kapcsolat:
Ezen a véleményen vagyok én is, DE októberben jön a Gravity és az bizony szerintem nagyon jó lesz 3D-ben. Úgyis csak abban vetítik majd, ha minden igaz. De szerintem ahhoz nagyon is illik majd, úgyhogy azt várom. Amúgy utálom a 3D-tcart írta:Ugyan olyan szar, mint a 3D.Zola_023 írta:És ki járt már 4d moziban?
Én még nem láttam a filmet, de Pattinson karakteres színész, és szerintem sokkal több van benne, mint amit eddig mutatott. Egyértelmű, hogy nem a Twilight szarokból kell kiindulni. Előtte még a jövő.sentry írta:Azt ne mond hogy jól, mert nagyon nehéz lesz elhinni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Te elfogult vagy Cronenberg kapcsán. Nem hiszek Neked!Faust írta:Nézzétek inkább a Cosmopolist, másodjára is mocsokjó volt.
Amúgy a patiszon gyerek irtó mód irritál, de eskü megnézem majd és megpróbálom félretenni ezt. Amúgy hogy játszik benne?
Azt ne mond hogy jól, mert nagyon nehéz lesz elhinni.
Én elmentem kétszer, amikor megjelent. Ugyan olyan szar, mint a 3D. Újabb parasztvakítás, egyszer érdemes kipróbálni, de nem sokat ad hozzá a filmhez.Zola_023 írta:És ki járt már 4d moziban?
- Remy
- Kapcsolat:
Csütörtökön kezdik vetíteni a mozikban, úgyhogy nem hiszem, hogy bárki is látta volna, hacsak nem tud bejutni sajtóvetítésre, de az is kedden vagy szerdán lesz.Zola_023 írta:Rush-t láttam már vki? Vélemény?
Viszont vélemény lesz csütörtökön, mert akkor nézem meg. Nagyon nagy elvárásaim vannak, és eddig a külföldi kritikák is dicsérik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Zola_023
- Kedvenc játékosaid: Özil, CR7
Rush-t láttam már vki? Vélemény?
Kinek melyiket szereti jobban? Elmenni egy moziba, popcorn-t, enni haverokkal vagy asszonnyal? Vagy letölteni és megnézni otthon egy viszonylag normális led/plazma tv+házimozi kombón közben kajálni amit akarsz, sört(vagy ki mit) szeret inni, kettesben összebújni asszonnyal vagy a házi állatottad az öledbe?
És ki járt már 4d moziban?
Kinek melyiket szereti jobban? Elmenni egy moziba, popcorn-t, enni haverokkal vagy asszonnyal? Vagy letölteni és megnézni otthon egy viszonylag normális led/plazma tv+házimozi kombón közben kajálni amit akarsz, sört(vagy ki mit) szeret inni, kettesben összebújni asszonnyal vagy a házi állatottad az öledbe?
És ki járt már 4d moziban?
"Ferhér szív, fehér lélek , Real Madrid szurkoló leszek amíg élek!"
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!elvileg ugye még csak azt érték el, hogy a zombik számára láthatatlanok, vagyis nem foglalkoznak velük, ha beveszik a mérget. De ez még nem végső megoldás, ezzel nincs megmentve az a több millió ember, tehát gondolom arról fog szólni a következő, ha valóban lesz, hogy meg kell találni az ellenszert is, mert a jelenlegi megoldással csak időt nyertek. Valahol a film végén Pitt is mondja, hogy "A háború még koránt sem ért véget, csak időt nyertünk, a harc még csak most kezdődik... vagy valami ilyesmi...Realista24 írta:Én 20 perc után kaszáltam.Nektek, hogy tetszett?
Z-nek nem csinálnék folytatást, van róla valami, hogy mit akarnak csinálni?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Nézzétek inkább a Cosmopolist, másodjára is mocsokjó volt.
- Remy
- Kapcsolat:
Tedd úgy elég rövid, úgyhogy ugorj neki. Az említett 2 filmet pedig ideje lenne már pótolnom Lehet holnap meg is teszemSierra írta:Lehet én is megnézem ma.Remy írta:És ha már Tony Scott és ha már Denzel, akkor most nézem a Száguldó bombát.
Eddig ami Scott-Denzel film és bejött az a Crimson Tide meg a Man on Fire. Hátra van még 2 közös filmjük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Lehet én is megnézem ma.Remy írta:És ha már Tony Scott és ha már Denzel, akkor most nézem a Száguldó bombát.
Eddig ami T.Scott-Denzel film és bejött az a Crimson Tide meg a Man on Fire. Hátra van még 2 közös filmjük.