Isco - 22
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Elképesztően elfogult és elvakult véleményeket szül meg itt egy-két ember.
Durván megy a kettős mérce.
Durván megy a kettős mérce.
Nem illik.
Senki nem látja benne a megváltót.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Volt 2 jó meccse és már mindenki a megváltót látja benne. Semmivel nem hozott többet, mint más. Feljött, hogy vele van széljáték, meg vele stabilabb Carvajal. Ja, működött egy meccsen, aztán az ő nevét sem lehetett hallani és ugyanúgy kaptuk a szélekről a gólokat. És nem, nem az ő nyakába varrom, hogy gyengék vagyunk.ziro4vr írta:Pont Bale idén a fő probléma mikor játszik, remekül látod..
Erről beszéltem múltkor, megint őt kevered ide. Miért?
Őt keverem ide, mert csak helyette kerülhet be bármilyen támadó a kezdőbe. Még akkor is, ha ő a legkevésbé rossz a BBC-ből.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Sajnos.M1Ö írta: Hál' Istennek Bale eleget sérült.
Ha a továbbiakban kevesebbet lenne az, lenne egy jó csatárunk és csak szélsőt kellene hoznunk a támadósorba.
Valószínűleg azért, mert ZZ-nél Isco csak akkor kezdő, ha a BBC-ből sérült valaki, és ez általában Bale. Nem kell túl gondolni.ziro4vr írta:Pont Bale idén a fő probléma mikor játszik, remekül látod..
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pont Bale idén a fő probléma mikor játszik, remekül látod..
Nem illik.
- M1Ö
Hál' Istennek Bale eleget sérült. Viszont ha idén nem lesz többet, akkor nem csak szarkasztikusan írhatod le szezon végén, hogy Isco nem játszik eleget, mert kap majd meccsenként max fél órákat.wxyz írta:Nem játszik eleget.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem játszik eleget.
- M1Ö
Nem elég gólerős, nem tud a játék képén változtatni, adjuk el, mert csak forog a védelem előtt és hozzuk vissza Jamest...Zidane irányítása alatt Isco lépett pályára a legtöbb bajnoki mérkőzésen a Real Madrid játékosai közül. 44-szer volt kezdő, 17 gólt szerzett és 16 gólpasszt osztott ki.
Érdekes amúgy, hogy ebből a 44ből nem sokat játszhatott végig, mert ha jól tudom, közel se neki van a legtöbb perce.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csak a BBC
a többi nem számít
ez a legkevésbé szimpi Zizuban...
a többi nem számít
ez a legkevésbé szimpi Zizuban...
bírom ezt a zidane interjút megint, ahogy iscoról kérdezik rögtön hogy terel.
“Nem gondolom, hogy sok dolog változott volna. Folytatnia kell a jó munkát, stb
nem tudom mi lesz vele, fog játszani valamennyit, de neki hogy elég lesz-e ennyi kíváncsi leszek. akár jövőre is
“Nem gondolom, hogy sok dolog változott volna. Folytatnia kell a jó munkát, stb
nem tudom mi lesz vele, fog játszani valamennyit, de neki hogy elég lesz-e ennyi kíváncsi leszek. akár jövőre is
De akkor mi alapján van kezdőbe követelve, egyik legjobbként számon tartva, miért vannak mások vele szemben nímandnak beállítva, ha egy változtatás után rögtön visszaesik?Solari írta:mondjuk fontos megjegyezni hogy a legtöbb kulcspassza messi után neki van ha jól emlékszem.
Az utóbbi időben megint visszatért a csapat arra a formációra ami nem izlik számára így a játéka is visszaesett.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Isco beoltotta az AS-t. Végre valaki elég tökös volt.
AS posztolta: Isco refused to continue warming up when Nacho came out to replace Carvajal due to the red card.
Isco válasza: Stop spreading shit my two other teammates where getting ready to come out. I didn't know we could make four changes.
Igy kell. Muszáj reagálni mert kavarnák a szart. Most nemkell a feszkó. Nyugodtság kell. Pihenjék ki a mait töltődjenek fel a családdal. Nem kell a szar kavaras
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Isco beoltotta az AS-t. Végre valaki elég tökös volt.
AS posztolta: Isco refused to continue warming up when Nacho came out to replace Carvajal due to the red card.
Isco válasza: Stop spreading shit my two other teammates where getting ready to come out. I didn't know we could make four changes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Stabilabbak voltunk, a Barca csak magas labdákkal probalkozott, mert máshogy nem ment. És így is ziccereink voltak. Szerintem rendben volt az a négyes. Csatárunk nincs továbbra sem. Ez a baj.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Tegyük hozzá, hogy a szuperkupa meccseken Asensio, amit kapura rakott gól lett, CR átmentette tavalyról a formáját és az egész csapat egységesen jól játszott. Ez a mostani csapat egyénileg és közösen nagyon messze van attól a csapattól.Szerintem meg túl defenzív volt a középpálya és kevesen voltak elől, kevés támogatást kaptak. A nyáron is egy Kroos-Kova-Modric-Isco 4-es volt a középpálya.
Itt tényleg az a kérdés Zidane mit mondott ezeknek félidőben, mert miután kijöttünk, az első 10 percben cicáztak velünk.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Modric jóval előrébb volt rendre Kroos is fellépett jó volt ez így. ma nem kellett oda. ha nem alszanak be szerintem jött volna Modric helyett a 2ikban de így alakult.
Szerintem meg túl defenzív volt a középpálya és kevesen voltak elől, kevés támogatást kaptak. A nyáron is egy Kroos-Kova-Modric-Isco 4-es volt a középpálya.___Samy___ írta:Én jó döntésnek érzem így utólag, hogy nem kezdett, Kovacic nagyon kellett. A játékunk is jó volt, csak a kapu előtt volt balfasz megint mindenki.
Az, hogy csereként nem állhatott be, megkoszonhetjuk Carvajalnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Én jó döntésnek érzem így utólag, hogy nem kezdett, Kovacic nagyon kellett. A játékunk is jó volt, csak a kapu előtt volt balfasz megint mindenki.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
És mire alapozod, hogy semmit nem ért volna? Kp-tól előre semmit nem csinált senki. Még Kroos helyezkedett néha a legelőrébb. Neki meg nem feladata, hogy formát szabjon a focinknak.Navamiro írta:Saját "játékunk" semmit nem ért volna ma, így jó döntés volt a váltás. Az, h a játékosok miért ténferegtek a második félidőben az már egy másik kérdés.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.