Tenisz
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Tenisz
Lassan úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem csípi Nadalt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Az már rég megvan neki. És igen, szerintem be fogja érni Federert.meg egy Ausztrált is, hogy meglegyen a karrier GS.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
VAMOS!!!
Én azért a második szett után megijedtem, hogy a semmiből visszajön Djokovic, de szerencsére nem így lett.
Szerintetek beérheti GS győzelmekben Federert? Még "csak " 4 kellene. Ha nem sérül meg én még két Garrost legalább várok tőle, meg egy Ausztrált is, hogy meglegyen a karrier GS.
Meglátjuk.
Én azért a második szett után megijedtem, hogy a semmiből visszajön Djokovic, de szerencsére nem így lett.
Szerintetek beérheti GS győzelmekben Federert? Még "csak " 4 kellene. Ha nem sérül meg én még két Garrost legalább várok tőle, meg egy Ausztrált is, hogy meglegyen a karrier GS.
Meglátjuk.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Rafa zseniális volt
13
13
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Ma 11 után US Open döntő, lehetett volna hamarabb is a kezdés, mondjuk úgy 8-kor európai idő szerint, de csak kibírok még valahogy egy órácskát.
Remélem Nadal lemossa a pályáról Djoko-t, bár azért az se lenne jó ha túl sima lenne (akár ide, akár oda). Szerintem most minden jel arra mutat, hogy Nadal fog nyerni, persze aztán ha egy kicsit dekoncentrált lesz, és ezt pont jól el tudja kapni Djokovic, akkor az máris egy szettbe kerülhet a spanyolnak mondjuk...
Nem mellesleg tegnapi Serena győzelem után, még életben van a mixem, úgyhogy 2-szeresen is Vamos Rafa !!
Remélem Nadal lemossa a pályáról Djoko-t, bár azért az se lenne jó ha túl sima lenne (akár ide, akár oda). Szerintem most minden jel arra mutat, hogy Nadal fog nyerni, persze aztán ha egy kicsit dekoncentrált lesz, és ezt pont jól el tudja kapni Djokovic, akkor az máris egy szettbe kerülhet a spanyolnak mondjuk...
Nem mellesleg tegnapi Serena győzelem után, még életben van a mixem, úgyhogy 2-szeresen is Vamos Rafa !!
- Galacticos
és serena kap plusz egy millió dollárt. hát remélem odaadja a nővére fodrászának, mert elnézve venust nem tejelnek a borbélynak valami jól.
- Galacticos
ja és első játékban még semmi harminca is volt.realistahuni írta:Hát én azért nem egy 6-1-et vártam, fejben Azarenkánál kellett volna legyen az előny,
hát tényleg ez az egyetlen magyarázat, az biztos nem hogy fejben kevés. meg azért 3órával többet volt pályán csak ezen a tornán.realistahuni írta:szerintem elfáradt,
na majd januárban, visszavág. ha csak egy feltörekvő nem tör megint borsot serena orra alá.
és jövőre, ugyanitt,ugyanekkor már azarenka lesz a jobb.
- realistahuni
Hát én azért nem egy 6-1-et vártam, fejben Azarenkánál kellett volna legyen az előny, szerintem elfáradt, más okot nem igazán lehet találni erre az utolsó szettre.beakartam írni már az előző kommentembe is, de sejthető volt, hogy Serena ettől függetlenül lehozza a meccset... ez van...
Serena meg egy állat, igazi turbótehén.
- Galacticos
hát nem értem hogy 1-1 után itt mi történt. még itt a végén is volt esélye 15-15nél ha a rövidítés után egyenest üt akkor 15-30..
szegény azarenka, bár fog ő még itt nyerni grand slamet.
a 4.5ös odds meg még mindig úgy gondolom hogy kurva magas volt.
szegény azarenka, bár fog ő még itt nyerni grand slamet.
a 4.5ös odds meg még mindig úgy gondolom hogy kurva magas volt.
beakartam írni már az előző kommentembe is, de sejthető volt, hogy Serena ettől függetlenül lehozza a meccset... ez van...realistahuni írta:Megint 4-1, azért Serena sem gyenge fejben, pedig azt hittem elszáll amikor már kezdte csapkodni az ütőt a második szettben.
Na innen már nem hinném, hogy visszahozná a kis szőke muff.
aztán cáfoljanak rám
- realistahuni
Megint 4-1, azért Serena sem gyenge fejben, pedig azt hittem elszáll amikor már kezdte csapkodni az ütőt a második szettben.
- Galacticos
azért azt hozzá kell tenni hogy dupla break hátrány úgy lett hogy 3 kettőshibát ütött egy játékon belül azarenka. és a tiebreakben is volt minibreak hátrányban még 3-1nél, és két elveszített szettlabda utána behúzta.
a legnagyobb. victoriaaaaa.
szerk.: bár az igazsághoz hozzátartozik hogy duplabreaknél gondoltam rá hogy inkább lefekszek.
a legnagyobb. victoriaaaaa.
hát azt nagyon adnám. de ez már így is ajándék hogy még van rá esély, jelenleg senki még sharapova sem harcolt volna ki itt döntő szettet, dupla breakhátránynál sokan vagyis hát azarenkán kívül mindenki feladta volna. ő nem, ő megcsinálta.realistahuni írta:Galacticos még a végén bemakkolja a tipszmikszet.
szerk.: bár az igazsághoz hozzátartozik hogy duplabreaknél gondoltam rá hogy inkább lefekszek.
mekkora meccs lett ebből bakker
1 szett Serenáé, majd a 2. szettben 4-1re már vezetett, de Azarenka visszahozta a 2 break hátrányt és 5-5 lett.
erre Azarenka egyből elveszítette megint az adogatását és Serena adogatott a meccsért, erre ő is elbukta, majd a Tie Breakben nehezen is, de Azarenka kiharcolta a 3. szettet, érdekes lesz
nálam sincs túl sok női sport, amit néznék, de a teniszben akadnak igen csak jó meccsek
1 szett Serenáé, majd a 2. szettben 4-1re már vezetett, de Azarenka visszahozta a 2 break hátrányt és 5-5 lett.
erre Azarenka egyből elveszítette megint az adogatását és Serena adogatott a meccsért, erre ő is elbukta, majd a Tie Breakben nehezen is, de Azarenka kiharcolta a 3. szettet, érdekes lesz
nálam sincs túl sok női sport, amit néznék, de a teniszben akadnak igen csak jó meccsek
- realistahuni
Aztakurva mi meccs van.
Igaz nem sok női meccset nézek, de ez színvonalas és nagyon fordulatos, simán a legizgalmasabb amit láttam.
Galacticos még a végén bemakkolja a tipszmikszet.
Igaz nem sok női meccset nézek, de ez színvonalas és nagyon fordulatos, simán a legizgalmasabb amit láttam.
Galacticos még a végén bemakkolja a tipszmikszet.
- Galacticos
azt a kurva hogy fúj a szél. hála istennek, serena milyen ideges, maradjon is így.
gyakorlatilag a kameraszemszögéből nézve lentről nem lehet hozni a szervát...
hajrá #vika7.
gyakorlatilag a kameraszemszögéből nézve lentről nem lehet hozni a szervát...
hajrá #vika7.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nagyon sajnálom Federert. Nálam ő a kedvenc. Persze egy idő után minden sportoló életében eljön a pont amikor már nem az igaz (világlegjobbja), ami volt. De azért remélem pár döntőzés, 4eddöntőzés összejön még neki.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Nem jön össze a Nadal-Federer negyeddöntő...
Roger 3 szettben kapott ki Robrédotól... Úgylátszik neki annyi
Így viszont Rafa besétálhat a döntőbe. Remélem nem csúszik be semmi meglepi Ott meg egy újabb klasszikus Djokoval.
Vamos Rafa
Roger 3 szettben kapott ki Robrédotól... Úgylátszik neki annyi
Így viszont Rafa besétálhat a döntőbe. Remélem nem csúszik be semmi meglepi Ott meg egy újabb klasszikus Djokoval.
Vamos Rafa
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
wimbledonra és a hamburgi versenyre gondoltam.Galacticos írta:nadal ellen az első szettben nagyon faszán játszott federer. utána meg felőrölte a spanyol.Higuain írta:Ja és elvileg Federer is sérüléssel bajlódott az utóbbi időben, hátha tőle is kapunk egy kis teniszt.
nőknél meg sharapova nem indul sérülés miatt, remélem azarenka megint bedarálja serenát.
Montrealban nem is játszott, utólag visszalépett emiatt, úgyhogy most visszarázódhat és alkothat.
Nagyon kíváncsi leszek Djokovicra is, ideje lenne nyernie, hogy megvédje az első helyét a világranglistán.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez
- Galacticos
nadal ellen az első szettben nagyon faszán játszott federer. utána meg felőrölte a spanyol.Higuain írta:Ja és elvileg Federer is sérüléssel bajlódott az utóbbi időben, hátha tőle is kapunk egy kis teniszt.
nőknél meg sharapova nem indul sérülés miatt, remélem azarenka megint bedarálja serenát.
Kiváncsi leszek Janowiczra nagyon. Wimbledonban nagyon kijött neki a lépés az elődöntőig. Ha fejben végre rendben lesz és hanyagolja a kettős hibákat szerváknál valami nagyot várnék tőle.
Ja és elvileg Federer is sérüléssel bajlódott az utóbbi időben, hátha tőle is kapunk egy kis teniszt.
Ja és elvileg Federer is sérüléssel bajlódott az utóbbi időben, hátha tőle is kapunk egy kis teniszt.
casillas-carvajal-ramos-varane-marcelo-verratti-modric-isco-lucas-ronaldo-suarez