Isco - 22

Archívum
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Isco - 22

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. február 15., csütörtök 8:21

Szerintem ez a játék képe miatt nem is lehetett az ő meccse. Neki ennél több idő kell egy-egy támadáson belül, hogy váratlant és hasznosat húzzon. Kicsit beálltabb ellenfél ellen parádé, de ilyen adok-kapokban nem érvényesül. Nincs ezzel baj, 90%-ban felállt védelem ellen játszunk...Most se volt egyébként rossz, csak ilyen játékban annyira "nem él meg" az ő focija.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 15., csütörtök 8:13

De attól függetlenül szar volt és a támadásainkhoz nem sokat rakott. Amikor meg lement, a PSG játékosok forogtak jobbra-balra, a labdát nem találták.

Leszokhatna már erről a húzogatom ide oda, AZTÁN MEGFORDULTOK fasságról.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 15., csütörtök 7:53

Csak tereli Caseről figyelmet és belepróbál kötni másba. :lol:

Amúgy nem mondom, hogy nem hibázott Isco, mert visszazárhatott volna ő is. De ő sem gondolt arra, hogy Modric is megáll.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 15., csütörtök 7:34

Azt tudtátok hogy nem kell mindig hívást keresni, hanem megoldást találni a problémára? Szerencsére a csapat termál ezt tette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. február 15., csütörtök 2:34

már csak akadémikus kérdés de mindketten hibáztak mert lusta cicus módjára megálltak mindketten. ha nem jön ott senki akkor is visszamegyek a labdáért de olyan szinkronban álltak meg Rabiot meg szépen berobbant, amúgy is jól játszott. ha nem ilyen lenne kp szívesen látnám itt is de tele vagyunk

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 15., csütörtök 2:09

Ott inkább Modric volt a hibás. Azért Isco csak tkp volt, ott volt mögötte 3 ember, erre Modric is végig mozizza, Casemiro meg Kroos meg nem is tudom hol volt. De ha már oda keveredett, akkor igen, mehetett volna tovább Rabiot-tal, hátha megzavarta volna egy kicsit.
Itt a gól: https://www.youtube.com/watch?v=pws1TehcSjc

Marcelo mellett viszik el, Kroos ott van Mbappé mögött valamivel, Case ment keresztezni meg Ramos is. Középen megvanak az emberek Neymarra meg Cavanira, ők meg ketten vannak középen Lukitával, Rabiot konkrétan még mögöttük van az elején. Lukita hátra is néz mikor Marcelo mellett elmennek, hogy van-e mögötte valaki és csak Isco-t látja. Isco látja, hogy lemennek szélen és azt is, hogy Rabiot beindul. Mindketten hibásak, de tekintve, hoyg Isco látott mindent így talán ő picivel jobban.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 15., csütörtök 2:00

poronty írta:amiért én előveszem az a Rabiot gól, abban vastagon benne van
Ott inkább Modric volt a hibás. Azért Isco csak tkp volt, ott volt mögötte 3 ember, erre Modric is végig mozizza, Casemiro meg Kroos meg nem is tudom hol volt. De ha már oda keveredett, akkor igen, mehetett volna tovább Rabiot-tal, hátha megzavarta volna egy kicsit.

Amúgy ez így zseniális taktika lehet, hogy Isco kezd, aztán a fáradt védelemre ráküldeni a védőket. Csak ahhoz kell majd egy jobb Bale is, mert Vasquez is jobban szállt be nála.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2018. február 15., csütörtök 1:41

Mert szerinzem indokolatlanul lett elő véve. Szemre úgy látszott, hogy szerencsétlen kidplgozta a belét.
Az egyetlen dolog, amiért én előveszem az a Rabiot gól, abban vastagon benne van, de ettől függetlenül hatalmas melót rakott le amíg bírta. Nyilván szerettem volna, ha támadásban hoz egy pici extrát és kevesebb labdát szór el, de egy ilyen győzelem után szerintem senki nem fog belékötni. Jó teljesítmény volt.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 15., csütörtök 1:30

Támadásban több kellett volna tőle, csak arra szerintem már nem maradt ereje a letámadások meg visszazárások miatt. Azért elég sok helyen feltűnt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. február 15., csütörtök 0:40

https://www.whoscored.com/Matches/12508 ... nt-Germain

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 15., csütörtök 0:09

Realista! Majd keress már rá légyszi a mai statisztikájára, meg a heat map-jét, mert vagy én bénázok vele, vagy nincs még fent az uefa-n.

Mert szerinzem indokolatlanul lett elő véve. Szemre úgy látszott, hogy szerencsétlen kidplgozta a belét.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 11., vasárnap 14:21

Csere lesz, majd jön labdát tartani meg védelmet bontani 3-1nél.
Nem illik.

Zula
Kedvenc játékosaid: CR7,Kroos,Carvajal
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: Zula » 2018. február 11., vasárnap 13:27

Csoda kellene h Isco kezdjen. Idegenben meg főképp kevés értelme volna. Jobban kamatozna Bale sebessége...

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. február 11., vasárnap 13:13

Csabi írta:isco am. miért nem volt kezdő megint? psg ellen játszani fog? vagy igaz volt h zz ki akarja csapni őt nyáron?
Szerintem BBC lesz. Úgy meg Isconak nincs helye a csapatban Zidane-nál úgy tűnik. Nem hinném hogy kezdeni fog a PSG ellen.

Kicsapni szerintem nem akarja, csak gondolom elvárja tőle hogy türelmesen üldögéljen majd a padon amíg valaki lesérül, mint ahogy eddig is. (Ugyanezt csinalja Kovaciccsal is. Majd egyszer megunja mindkettő.) Valószínűleg Isco-nak nem ez a terve a jövőre nézve. Szerencsére azonban hosszabbított úgyhogy ha a klub meg akarja tartani akkor meg tudja.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. február 11., vasárnap 13:08

Csabi írta:isco am. miért nem volt kezdő megint? psg ellen játszani fog? vagy igaz volt h zz ki akarja csapni őt nyáron?
Azt mondta a Mester hogy örökre itt tartana Madridban. Kezdő lesz. Vagy nem. De az biztos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. február 11., vasárnap 12:07

isco am. miért nem volt kezdő megint? psg ellen játszani fog? vagy igaz volt h zz ki akarja csapni őt nyáron?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. február 10., szombat 19:54

Isco és főleg Asensio formája igazán indokolja ezt a felállást.

Én bírom mindkettőt, de durván torz a megítélésük, főleg mondjuk egy Benzema vagy Bale tükrében.
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. február 10., szombat 18:18

Iscot bármikor betenném 433-ba szélre. Az, hogy meg tud verni bárkit 1v1-be, jól lő és jól lát is elég hozzá. Persze kellenek megfelelő társak. Simán kipróbálnék egy Ico-csatár-Asensio felállást megfelelő kp-val mögöttük.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 10., szombat 16:43

Meg mindig nem ertem, hogy mitol lenne jobb Ceba a szelen, mint Isco. Egyik sem egy robbanekony, gyors gyerek, akkor mar inkabb Ase, csak o meg 1v1-ben gyengebb.
Az a “pech”, hogy pont osszejott egy Modric-Kroos paros, ami a legjobb a vilagon, igy az Isco-Ceba-Kova szintu jatekosoknak be kell erni ennyivel, vagy realis esetben par meccsel tobbel.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 10., szombat 15:23

Kerlon írta: Hamsik is tkp volt, Sarri meg tökéletesen implementálta a játékába, neki van a legtöbb támadó feladata, amit nem kevés góllal és gólpasszal meg is hálált. Kerlon nem logikátlan faszságokat ír, hanem máshogy látja a dologkat mégsem ír úgy, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.

Amúgy vezess blogot, hátha valaki majd olvassa. Itt már egyre többen csak jót szórakoznak ratjad, bár még valakiből komoly érzelmeket is ki tudsz váltani. A foci meg nem annyiból áll, hogy 442, 433, 4231 stb, hanem értelmes taktika is hozzátartozik. Ebben a dologban egyetértek, mert Zidane-nak nem igazán van kiforrott taktikája.

Most is csak azért írtam, mert irtó nagy fasságot társítottál a nevem mellé, mi közben egy fél fórum ellen mész szokásodnak híven.
Nem szokásom úgy írni, ahogy állítod. Ez ugyanolyan alaptalan vádaskodás, mint amit korábban leműveltél.
Leírom a véleményemet és vitázok, ez normális és átlagos fórumozás. A személyeskedést is kerülöm, neked is csak focis témával szúrtam oda, ellentétben veled, aki rögtön a személyemet támadja.

Isconak nincs helye 433as rendszerben, amit Sarri is játszat. Ez elfogadott vélemény ezen a fórumon. Ha nem is konrétan, de te is elismerted az említett korábbi vádaskodásod idején Isco védelmezésekor.

A taktika fontos, én azért nem tartom annyira sokra Sarrit, mint a kedvelői, mert sokszor verik azzal más edzők. Például a labdavesztések utáni "visszarendezésük" jól kihasználható.

Vissza: